Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı tahtaya çıkmış bi kız proje gibi bişey anlatıyor o arada da akıllı tahtaya yazı yazmanın ne kadar zor olduğundan yakınıyordu;

- Off yha keşke düşündüğümüzü tahta çizse .s s. demişti. Bende birden boş bulunup ağzımdan kaçırdım,

+ Ya farklı bişey düşünürsek? diye. 4 5 sn sessizlik oldu, sonrasında öğretmen bile kahkaha atmıştı. Kız kırmızı tabi.
  • 8.Sınıftayken arkadaşlar filan sınıfta toplandık hocayla gırgır şamata yapıyoruz aramızda kızlarda var Bir tane kız tam konusmaya baslıcakken bir osurdu bütün sınıf gül gül pert oldu kızda kızardı ben yapmadım diyerek salağa yattı en sonunda ağladı gitti o gün sürekli güldüm ve aklıma geldiğinde yüzümden gülüş eksik olmuyor.
  • Lisede bi kız vardı. İyi kalpliydi ama hakkaten iğrençti. Grip olup hapşurduğu zaman felan sümüğü fışkırırdı felan.
    Bu kız ağzında balgam toplamış bi süre sonra ağzında bi ağız dolusu balgam var. Yutamıyorda. Millet anladı felan biz dalga geçiyoruz. O sırada bu kendini tutamadı bi güldü...
  • Odtüde misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bigün bi bayan arkadaşımla telefoda konuşurken bi anda içeri babası girdi kıza ana avrat sövdü kızda kapatamadı telefonu kızın pc si açık diye bir sövdü anlatamam tabi bende kapadım hemen telefonu duymadım bişiy dedim nekadar yedi bilemem ama çok kötü oldu kız yani.
  • bikere yılbaşı baya içmiştik sabaha doğru kızın biri koltuğa sıçmış lavaboya giderkende paçalarından aka aka gitti bizde eşşek gibi güldük kız cok ağlamıstı annesi bizi arayıp kızdı kızda çok güzeldi allah var bidaha konusamadık ama , birde lisede bi 7 8 sene önce top oynarken okulun ön bahçesine ben bi şut çektim arkadan geçen kızın birinin kafasına geldi ama kız hiç bozuntuya vermedi baya sarsıldı kafa ama bi arkadaş köpek gibi güldü bizim gözümzde rezil olmustu daha kusanlar flan cook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Odtüde misin

Yok hocam universiteye hazirlaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

İkincisini üç kez okudum ama bir şey anlamadım

Yazdıklarını pek anlayamadım.Bayan mısın?

Evet hocam

Anladım Hocam

Gayet aciklayici oldugunu dusunuyorum eger ifade edemedimse soyleyin duzelteyim kendimi

Ne resmi gördün telefonda anlamadim

Galiba

Evet

Hoşuna gitti dimi

seni hınzır seniii

• quote:

Orijinalden alıntı: PiX Hamster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

İkincisini üç kez okudum ama bir şey anlamadım

Yazdıklarını pek anlayamadım.Bayan mısın?

Evet hocam

Anladım Hocam

Gayet aciklayici oldugunu dusunuyorum eger ifade edemedimse soyleyin duzelteyim kendimi

Ne resmi gördün telefonda anlamadim

Galiba

Evet

Hoşuna gitti dimi

seni hınzır seniii

Arkadasim olmasaydi olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

benden 1 yaş büyük ablalarım dışarıdaydı okuldaydı bende evde öğretmen ev ziyaretine geldi evde kimse yoktu falan odamda otruyordu sonra odaya girdim önceden sipariş ettigim milkshake vardi sütlü oda kardeşlerim içindi ben kakaoluyu bitirdim neyse bardaga koydum bir guzel pipeti yerleştirdim kapıyı açtım öğretmende malum dergiyi bulmuş şaşkınlıkla ayak takıldı milkshake üstüne döküldü sanki üstüne mışlar neyse sonra banyoya girebilirisniz dedim istifimi bozmadan banyoya girdi elbise goturecektim kendilerine unutmuştum ustune havluyla "elbise getirecegini soylemiştin" bende unuttum derken ayagım kaydı yataga dustum buda ne yapıyorsun derken havluya takılıp ustume uctu ikizler ortada tam ustumde falan bir kaç dk sonrasında annemle babam geldi oglumuz erkekmi yapıcaksınız dediler falan neyse beyler
    kissxsis yeni cıkan ovasını anlattım

Kardeş mesajını yazarken nefes alabilirsin.

nefessiz yazarım :D

Kardeş sen iyi yazıyorsun ya anladın sen onu

• Dershanedeydim bundan iki sene önce diğer sınıfta bakıştığım bi kız vardı kız at gibiydi neyse merdivenlerde önümden çıkıyor pat ayağı kaydı yere düştü hiç bozuntuya vermeden kızın üstünden atladım ve merdivenleri çıkmaya devam ettim kız baya ağlamıştı
  • Meraba bağyan @BJK23

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Meraba bağyan @BJK23

Merhaba bagyim

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

kız ayran içince yanağının kenarında ayran damlası kalmış. benim yanımdaki arkadaş "okulu genel*ve çevirdiniz. gidin başka yerde yapın şu işleri" deyince sınıfçak biz güldük o ağladı

güldümde ayıptır yav

Tutamadım kendimi

• Bende anlatayım bir tane

Geçen sene Fenerbahçe maçına gitmiştim statda maç başlamadan önce Futbolcuların Soy adı okunur seyircide ismini söyler sonra bütün futbolcular okundu Anons yapan adam Miroslavvvvvvvvvvvvvv diye bağırdı kızın tekide adeta cırlayarak Krasiccc dedi bir anda cok fena bır ses cıktı hem Stoch yerıne krasic dedı hemde herkesten once bagırınca bulunduğumuz bütün tribünün dıkkatını cekmısdı biz arkadaslarla yıkıldık tabi Baya gülen olmuştu sonra kız ne oldu bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 13 Şubat 2014; 7:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Bi kaç kez denk geldim ama En nefes kesici olani Hiç unutmadigim Unutamadigimdir.. Tam önümde boydan boya eteği yirtilmişti O zaten şok olmuştu Birden karşimda öyle bi manzara görünce ben ondanda Şok oğlu şok olmuştum... Ayy pardon üff özür dilerim 1 dakka yaa pardon falan demiştide sanki çok kötü bişiy oldu ne güzel Gözüm gönlüm bayram etti lan her neyse Montumu çikarip Dur bacaklarini örteyim diye yanaştim yanina Çok teşekkür ederim falan demişti Hemen lavaboya gitmişti kardeşine evden pantolon falan getirtmişti..

Ama harbi diyorum O bacaklari Unutamiyorum.. Aklima geldikçe çildiricak gibi oluyorum çok güzel bacaklari vardi pürüzsüz kaymak gibi..

son cümleye anırdım , nasıl bir hayvanlıktır o

Ulan İş yerinde yarıldım birgün kovulma sebebim valla konu dışı olacak haykırdım ya tutamadım kendımı Rahat 15 dk gülmüşümdür

• geçen izmir alsancakta tiki diye tabir ettiğimiz hani şu kolu 90 derece tutup oraya çanta koyan bir kız beklerken kafasına kocaman bir martı sıçtı. her tarafı kuş pisliği oldu. işte o gün 90 derecelik açının bozulduğunu gözlerimle gördüm. bu benim için bir ilkti.

kızın tepkisini görmeliydiniz. gülmemek için kendimi zor tuttum

aayyyy buneaaaaaaaaaaaaa!!!!
  • quote:

Yok hocam universiteye hazirlaniyorum

gözlüklüysen kesin akıllısındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berethor

Bi kiz bana selam verdi arkasini donup onune dondugunde kafasini kolonlara vurmustu konusmadim bida o kizla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.