Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kibarlıktan öleceksiniz lan olm, yapmayın etmeyin lan. İyi ki bir kız yazmış konuya.
  • üniversite girişinde 2 turnike var giriş çıkış girişte çok sıra vardı yanımda da tanımadığım bir kız geç dedim of yapıp çıkış dan girmek istedi(2 turnike çıkışa dönüyor girişte 1 i dönüyor) pat diye takıldı vurdu belini kafasını kaldırıp bir bakışı var bütün sıradakiler geberdi gülmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• senliklerden cikmistik ytu den bizim eve gecmistik yakin diye kizli erkekli bi grubuz kiz arkadaslardan biri alkolu fazla kacirdi biz de salonda divana yatirdik. biz de salonda yerde oturuyoruz muhabbet kagit falan donuyo. sicaktan bir iki arkadas ustlerini cikardi oyle oturuyoruz. aradan bi saat gecti bizim kiz divandan kafasini kaldirdi, korku dolu bir ifadeyle "sizin ustunuz niye ciplak" diye sordu. artik ne dusunduyse :D

sabah ayildiginda cok gulmustuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizde yuzuyorum dibimde 18 yaslarinda 3 kiz top oynuyor.Tam karsimdaki kizin bikinisi dusmesin ikizler meydana cikmasin mi imdu yureg yirtulir.Allah ne verdiyse gordum.Bir tek ben ve arkadaslari gordu Allah tan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Bundan iki sene önce dershanede sınıfta dap dar pantolon giyen bi kız vardı bütün hatları belliydi kemer falan takmıyordu hiç beli arada bi açılırdı çatal gözükürdü gene bi tarih dersinde en önde oturuyor zil çaldı tenefüs oldu hepimiz ayaklandık kız bi kalktı pantolon aşşağı bi indi altta hiçbir şey yok mal mülk meydanda kocaman mötünü gördüm tek ben değil bi kaç arkadaş daha vardı hocada gördü gözümüze baktı güldü adam bi şeyde diyemedik ama o möt beni benden aldı hiç unutmam kızla sürekli konuşuruz o başka şehirde üniversitede okuyor şimdi ben başka ama yazın istanbula geldiğinde canlı canlı göreceğim

Yeni haber var mı hocam ?
    />

Var hocam işler ilerledi canlı canlı gördüm

• 8.sınıftayım ozamanlar recep ivedik 1 çıkmıştı sanırsam şu git kendine başka masa bul sahnesi vardı hatırlayanlarınız vardır. neyse bilgisayar dersindeyiz bi kız pcyle uğraşıyo felan bende espiri olsun sınıf gülsün diye tekerlekli sandalyede oturuyo çekip git kendine başka masa bul yapıcam. sandalyaden tuttum çektim git kendine başka masa bul derkeen kızın sandalye altından kaydı gitti kız yerde yuvarlandı yatay bi şekilde biz gülmekten ağlamıştık kızda utancından
  • Lisede ingilizce dersinde reading yaparken sinif full sessizdi, bi kiz arkadas hapsururken ayni anda osurdu butun sinif yarim saat kopmustuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil olmak ne demek ?
  • Biraz uzun ve imla hatalarıyla dolu bi post olacak. Neyse.

Orta sonda kısa boylu bi kız kalabalığı yara yara birinden kaciyodu. Kalabalığı yararken benim testisleri avuçladi

İkincisi de lise 1de. Sınıfta güzel bi kız var biraz saf. Ben bunla uğraşıyordum siramdan kalk diye falan. Bi başka kız da bunun yanina geliyor ben ugrastikca. Ben dolanmaya çıktım sınıfta baktım diğer kiz kalktı. Ben gene geldim kızla ugrasiyorum diğeri gene bunun yanina geldi. Ben çaktım durumu. Sürekli uğraşıp kaciyorum bu diğer kız da ne zaman ben ugrassam kizin yanina geliyor. 4 5 kere aynısını yaptım sonra kahkahayi bi patlattim. O diğer kız ne yaptığımı anladı bi bozuldu hatirladikca gulerim

• Kiza kapiyi tuttum kapidan girdi parasi dusmus onumde egildi ve o ani ogretmenler ve siniftan 3 kisi gordu kizda rezil oldu bende

• https://www.facebook.com/photo.php?v=699146250127405,

bunu gife çevirin yarım saattir gülüyorum
  • Bi gün yine bilgisayar sınıfındayız, hoca yok bende bilgisayara odaklanmışım. Arkamdan birisi eliyle gözlerimi kapattı bende kim lan bu diyerekten ellerimi arkaya atmamla kızın memintoları avuçlamam bir olmuştu :D Ben olayın şaşkınlığını taşırken, kız utanıp sınıftan dışarı kaçmıştı :D

Mobilden bu kadar :((

• quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

güldürdün

ne yaptım kı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood_angell

quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

güldürdün

ne yaptım kı

Koşup kaçmışsın ya.birde anlatışın komik geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Biraz uzun ve imla hatalarıyla dolu bi post olacak. Neyse.

Orta sonda kısa boylu bi kız kalabalığı yara yara birinden kaciyodu. Kalabalığı yararken benim testisleri avuçladi

İkincisi de lise 1de. Sınıfta güzel bi kız var biraz saf. Ben bunla uğraşıyordum siramdan kalk diye falan. Bi başka kız da bunun yanina geliyor ben ugrastikca. Ben dolanmaya çıktım sınıfta baktım diğer kiz kalktı. Ben gene geldim kızla ugrasiyorum diğeri gene bunun yanina geldi. Ben çaktım durumu. Sürekli uğraşıp kaciyorum bu diğer kız da ne zaman ben ugrassam kizin yanina geliyor. 4 5 kere aynısını yaptım sonra kahkahayi bi patlattim. O diğer kız ne yaptığımı anladı bi bozuldu hatirladikca gulerim

birinci
    bisey degilde ikicisini anlayan varmi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

/>

/>
  • Bir tane kız vardı. Çok açık saçık giyinirdi. Bir gece bir yerden dönerken ıssız sokağa girdik. Bir an köşeden grupla gezen magandalar çıktı. Kızı omuzlayıp götürdüler bir yere. Nereye gittiler bilmiyorum ama korkup eve koşmaya başlamıştım.

• oguzcip kullanıcısına yanıt
    Duymadım diyo birde gülcem gülemiyom stajda işçiler bana bakıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

lise sondayız beyza diye bir kız var neyse bir gün beyza derste rahatsızlandı en arkada oturuyodu böle karnını falan tutuyor arada dikeliyor tekrar sıranın üstüne falan yatıyor hocadan wc izni istiyor tabiki hoca vermiyo biz mevzuyu biliyoruz tabi kızın adet zamanları kız zorlanıyor falan çaprazında oturan buseye kağıt falan attı ve pedin varmı diye sordu tabi biz de izliypruz kız bizim duyduğumuzu anladı böle acı bir kızarıklık aldı yüzünü zorlandığından mıydı utancından mı ayırt edemedik tabi neyse hocaya tekrar gitti wc izni için hoca yine izin vermeyince arkalardan bir ses hocam izin verin beni kan tutuyo diye mırıldandı sınıf pert kız yerlerde :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.