Şimdi Ara

Bir kızın size attığı son sms i yazıyoruz beyler (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.106
Cevap
22
Favori
43.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepimiz kardeşiz aynı kader
  • Ya yaa ne demezsin

Sınav ile ilgili teselli ediyordum onun için yazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane
    samsun?

Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtzlna -- 5 Nisan 2014; 23:51:22 >
  • Geliyorm. Yazmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılalım :(((((((8(
  • Tostumu yedim bekliyorum
  • Ayrılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

evet arkadaşlar soruyu doğru bildiniz ama arkadaşın dediğine göre bu soruyu bilenler sorunlu oluyormuş psikolojik anlamda

Ben katilim zaten

Ben temizim o zaman :D Benim aklıma direk kardeşine aşık oluyor ve onu öldürüyor ve cenazeden sonra birdaha göremiyor gelmişti.
  • Ev boşmu akşam??
  • "Hahahah" bu mesajı yazdı.

• "see you" demişti canına yandığım]
  • last night was a bit heavy for you, but I enjoyed it very much.. :)
    -------
    dun gece senin icin biraz agir gecti, ama ben cok eglendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderk1dd

2003 yilinin size mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

En son gelen bu beyler :(

Haha

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Sucre

Prezervatifleri neden mutfağın çöpüne attın aşkım ? allahtan annem eve gelmeden farkettim.

Gerçek mi?

• "Hmm tamam:)"
  • bana en son attığı mesaj uzundu,, onun için bir öncekini yazıyorum;
    -Allah belanı vermesin, daha hala arıyormusun beni. Yazıklar olsun, lanet olsun senle geçen 2 haftama. herşeyimi bitirdin gerizekalı gibi geçti bütün günlerim, ne yaşadığımı anlamadım seninle değilde köpeğim fino ile adada kalsam daha iyiydi. Bana birdaha nasılsın diye sorma, telefonunu ihbar ederim,evinin önünde gece ekzos sesi çıkartırım,perdene karşı reflektör yakarım,bodrumda şalterinizi indiririm,asansörü devre dışı bırakırım,.. bu telefon birdaha çalmasın, sesini tekrar sana eko yapar birde üstüne 6db gain ayarı eklerim çok şaşırırsın, lanet adam şimdi telefonu kapatıyorum, hatta sana insan gibi kapatmak yaramaz, drekt bataryasını çıkarıyorum. Haa bir de unutmadan, bu telefondan gizli numara ile arama gelirse, kim diye sormam; 6 dayımı, 8 amcamı, 4 abimi, iş yerindende 13 arkadaşımı, KAPINDA BİL. arkadaşlar bu bir önceki kısa mesajıydı,, en son yazdığı daha uzundu aklımda kalanlar bunlar...

• Daha hiç bi kızdan sms almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

bana en son attığı mesaj uzundu,, onun için bir öncekini yazıyorum;
    -Allah belanı vermesin, daha hala arıyormusun beni. Yazıklar olsun, lanet olsun senle geçen 2 haftama. herşeyimi bitirdin gerizekalı gibi geçti bütün günlerim, ne yaşadığımı anlamadım seninle değilde köpeğim fino ile adada kalsam daha iyiydi. Bana birdaha nasılsın diye sorma, telefonunu ihbar ederim,evinin önünde gece ekzos sesi çıkartırım,perdene karşı reflektör yakarım,bodrumda şalterinizi indiririm,asansörü devre dışı bırakırım,.. bu telefon birdaha çalmasın, sesini tekrar sana eko yapar birde üstüne 6db gain ayarı eklerim çok şaşırırsın, lanet adam şimdi telefonu kapatıyorum, hatta sana insan gibi kapatmak yaramaz, drekt bataryasını çıkarıyorum. Haa bir de unutmadan, bu telefondan gizli numara ile arama gelirse, kim diye sormam; 6 dayımı, 8 amcamı, 4 abimi, iş yerindende 13 arkadaşımı, KAPINDA BİL. arkadaşlar bu bir önceki kısa mesajıydı,, en son yazdığı daha uzundu aklımda kalanlar bunlar...

aga naptın sen bu kıza ya

• yazmassan yazma sonra tavir atma bana hic yazmiyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

evet arkadaşlar soruyu doğru bildiniz ama arkadaşın dediğine göre bu soruyu bilenler sorunlu oluyormuş psikolojik anlamda

Yok yok Einsteinin bile cozemedigi yada 2 gunde cozdugu sorulardan bu.

Konuya gelince ;

"Watsap baksna kac saattir ulasmaya calisiyorum sana.. :@"

Saka mi la bu ? Sms atmak anca aklina gelmis..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.