Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

Orijinalden alıntı: Patron

quote:

Yapmacık hareketler yapmıyorsa seni seviyordur.

yapmacıktan davranmaktan kasıt nedir örnek verebilir misin

Hareketkerinde duraksama, tereddüt etme gibi. Seni seviyorsa kasmaz. Başarılar kardeşim.

taktıgı kolye yada bilekligi fark etmezsem fikrimi soruyo galiba dogal davranıyo
  • Sen yinede fazla değer verme yüksek ihtimalle bırakır gider bir gün. Yüksek ihtimalle dedim bırakıp gitmezse istisnadır evlen onla.
  • sevdiğini anlayamazsın hoşlandığını anlayabilirsin sadece karşılıklı güven varsa olay bitmiştir zamanla sever zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Sen yinede fazla değer verme yüksek ihtimalle bırakır gider bir gün. Yüksek ihtimalle dedim bırakıp gitmezse istisnadır evlen onla.

bırakmazsa evlenmeyi düşünüyorum çünkü onun yanında rahat olabiliyorum mutlu olabiliyorum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Sadece gözlerine bakarak bütün duygularını anlayabilirsiniz. Sadece biraz tecrübe gerekli.

oda bende yok daha 18 yasındayım ve 3.ciddi ilişkim

Heyecanlanıyorsa senden hoşlanır ama sıradan arkadaşı gibi rahatsa hoşlanmıyordur. Sana baktığında göz bebekleri büyüyorsa senden hoşlanıyordur, gözlerindeki ışığa dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yapmacık hareketler yapmıyorsa seni seviyordur.

yapmacıktan davranmaktan kasıt nedir örnek verebilir misin

Hareketkerinde duraksama, tereddüt etme gibi. Seni seviyorsa kasmaz. Başarılar kardeşim.

taktıgı kolye yada bilekligi fark etmezsem fikrimi soruyo galiba dogal davranıyo

Doğalsa iş %99 bitmiştir. Bir sorun olursa pm atman yeterli kardeşim.

• Suratından
  • quote:

quote:

quote:

Sadece gözlerine bakarak bütün duygularını anlayabilirsiniz. Sadece biraz tecrübe gerekli.

Heyecanlanıyorsa senden hoşlanır ama sıradan arkadaşı gibi rahatsa hoşlanmıyordur. Sana baktığında göz bebekleri büyüyorsa senden hoşlanıyordur, gözlerindeki ışığa dikkat et.

buluştugumuzda beni uzaktan gordugunde yuzunde bı gülümseme oluyo uzun zamandır gorüşmediysek biraz utangaç davranıyo

• Arkadaşken sürekli seninle takılmak ister, konuşmak ister, senden çekinir, sürekli sana bakar ve sana hiç iltifat etmesse (iyisin, komiksinide nadir söylerler) seni %100 sevio demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

Arkadaşken sürekli seninle takılmak ister, konuşmak ister, senden çekinir, sürekli sana bakar ve sana hiç iltifat etmesse (iyisin, komiksinide nadir söylerler) seni %100 sevio demektir.

aynen oyle yapıyo iltifat çok zor ediyo ben uzgun gibi davranırsam ozaman soyluyo
  • quote:

quote:

Arkadaşken sürekli seninle takılmak ister, konuşmak ister, senden çekinir, sürekli sana bakar ve sana hiç iltifat etmesse (iyisin, komiksinide nadir söylerler) seni %100 sevio demektir.

aynen oyle yapıyo iltifat çok zor ediyo ben uzgun gibi davranırsam ozaman soyluyo

o zaman ciddiysen açıl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

buluştugumuzda beni uzaktan gordugunde yuzunde bı gülümseme oluyo uzun zamandır gorüşmediysek biraz utangaç davranıyo

Dediğin gibi utangaç davranıyorsa senden hoşlanıyordur.

• quote:

quote:

quote:

o zaman ciddiysen açıl.

kardeşim 6 aydır çıkıyoruz zaten daha ne kadar açılayım :D
  • Ona sor beni seviyor musun diye. Cevap verirken gözlerine bak, başka yerlere bakıyorsa seviyordur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Ona sor beni seviyor musun diye. Cevap verirken gözlerine bak, başka yerlere bakıyorsa seviyordur büyük ihtimalle.

mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Kız Turk ise anlayamazsin arkadas bunu bilir bunu soylerim

• ben şöyle yerimi alayım, anlayamazsın diyenler anlamanın hiç yolu yok mu yani sormaktan başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

ben şöyle yerimi alayım, anlayamazsın diyenler anlamanın hiç yolu yok mu yani sormaktan başka?

hacı yorumlardan anladıgım kadarıyla ya direk sorucaksın ve uzun uzun konusup tartısacaksın bunu konu hakkında senı ikna edene kadar yada bu işte usta olup hareketlerden anlayacaksın şimdilik sormakla yetinicem ben biraz riskli çünkü inanmıyor musun diye trip atma ihtimali çok fazla sonuçta Türk kızı
  • +=ben
    -=kız

+=Beni seviyor musun?
    -=Evet
    +=Hadi evlenelim

Vee öpücükler...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch V -- 2 Eylül 2012; 23:20:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

ben şöyle yerimi alayım, anlayamazsın diyenler anlamanın hiç yolu yok mu yani sormaktan başka?

hacı yorumlardan anladıgım kadarıyla ya direk sorucaksın ve uzun uzun konusup tartısacaksın bunu konu hakkında senı ikna edene kadar yada bu işte usta olup hareketlerden anlayacaksın şimdilik sormakla yetinicem ben biraz riskli çünkü inanmıyor musun diye trip atma ihtimali çok fazla sonuçta Türk kızı

hacu sonucu bekliyoruz belki bircok dhlinin sevdiği kişiye bunu sormasında öncü olabilirsinumarım istediğin sonuca ulaşırsın kardeş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.