Şimdi Ara

Bir kızla nasıl tanışa bilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanımadığım ve hoş bulduğum bir kız var ve ben bu kızla tanışmak konuşmak istiyorum. Fakat bir türlü beceremiyorum .Daha kızla doğru dürüst konuşamadım bile . Bana biraz yol yordam gösterirseniz sevinirim.

• Kaydırakları olan bir havuzda kaydırak bahanesiyle konuşmaya başlıyorıum.
  • ARKADAŞLARINA BABAM ZENGİN DE O SENİ
    BULUR
  • ARKADAŞLARINA BABAM ZENGİN DE O SENİ
    BULUR
  • arkadaşlar lütfen biraz ciddi olun sizden yardım istiyorum !!
  • Git yanına merhaba diye başla söze bu kadar basit.cesaretinden etkilenecektir emin ol.gece gece güzin abla oldum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimde okulda vardı öyle bi kız taşındık biz şansa bak tamda onlarin oturduğu apartmana suan fena değil ama bir türlü acilmadim gitti arkadaş kız da hiç birşey belli etmiyor mal mal konuşmaya başladım artık ben konuşmak için bahane bulamaz oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani diyorsunuz ki direkt kızla konuşayım peki konuyu nereden açabilirim yani merhaba dedim diyelim ya sonra
  • Bir kız neyden hoşlanır bilmiyorum internetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım
  • BEN BİLİYOM AMA SÖÖLEMEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

BEN BİLİYOM AMA SÖÖLEMEM

Senin umursamayıp üzerine espri yaptığın şeyler demekki başkalarının hayatında önemli yer tutan şeyler ki burada bizden yardım istiyorlar.önemsemiyorsan cevaplamazsın bu kadar basit ama insanların hassas olduğu konuları ti'ye alman yanlış hatta kırıcı.boşuna konuşuyorum biliyorum kendin dışındakileri düşünsen zaten böyle davranmazdın.onun yerinde sen de olabilirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: furqan06

yani diyorsunuz ki direkt kızla konuşayım peki konuyu nereden açabilirim yani merhaba dedim diyelim ya sonra

Tanışabilir miyiz de adını söyle naber diye devam et normal muhabbet et yani arkadaşın gibi ama sakın gergin davranma

• çok teşekkürler verdiğiz cevaplar için bana yardımcı oldunuz
  • Git ve ona "Bu yolda yürüyen iki cambaz olalım mı?" diye sor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.