Şimdi Ara

BİR KIZLA NASIL TANISIRIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumdaki arkadaslar öncelikle sizden bir yardım istiyorum.

ARKADASLAR DERSHANE DE BİR KIZ VAR TABİKİ BİZİM SINIF DA. ONDAN HOŞLANIYOM AMA HİÇ KONUSMADIM DA.
    O KIZLA NASIL TANISIRIM. TANISDIKDAN SONRA HEMEN CIKMA TEKLİFİ Mİ EDEYİM YOKSA ? ... BİDE İLK ÖNCE SELAM VERİP DE OTURURKEN İLK ÖNCE NE KONUSACAM ONLA YANİ OTURDUKDAN SONRA İLK ÖNCE NASIL KONUSAYIM. LÜTFEN SİZDEN YARDIM BEKLİYOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFactor67 -- 4 Şubat 2014; 23:03:29 >

• hacı kasma fazla kendin ol kız zaten anlar kasarsan itici gelirsin. normal kankanla konuşuyomuş gibi davran(ama küfür ve abazalıktan uzak dur) git merhaba ben ... de tanış işte zaten aynı sınıftaymışsınız sakın acele etme en az 2 ay bekle olacağı varsa da olmaz(tecrübeyle sabittir). bu iki ay içinde kızla iyi arkadaş ol ama kanki ayağına da yatma(kızın sana erkeklerden veya eski sevgilisinden bahsetmesine izin verme vs.) güzel muhabbet kurmaya çalış kız senin yanındayken eğlensin cem yılmaz olmana gerek yok sadewce senin muhabbetini sevsin özgüven yerinde olmazsa bu dediklerim olsa bile olmaz çok önemli özgüvenin ayrıca kıza nazik ol konusurken kendin hakkında pek bahsetme kıza sorular sor hep kendinden bahsedersen kız sıkılır. kızla bakış mutlaka ve konuşurken mutlaka göz teması kur kurabildiğin kadar. mesajlaşmak apayrı bir konu ona hiç girmiycem daha ayrıntılı bişey istiyosan pm

• ona sevdiğini ve bunun onur kırıcı davranış olduğunu söyle dalga geçmeye başla vur masaya ve kimin patron olduğunu ona göster
  • Girme kız mevzusuna sbs ye calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona de ki nasıl takısmamız gerektıgını bılmıyorum su alısverısı yaparak tanısalım mı de . Kızda bu fikre ve zekana bayılıp teklifini kabul edıcektır denendi onaylandı
  • TAMAM DIR DENEYECEM YİNE DE YARDIMLARINIZ İÇİN SAOLUN.
  • kızı tanımıyorsun ve direk cıkma teklifi edeceksin ? cevabı cok yakışıklı biri isen evet olabilir ama yok ben cok yakısıklı deilim diyorsan dogaclama yaparak merhaba ben x birbirmizi tanımamız icin bize bir şans verirmisin de devamını dogaclamayla götür işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.