Şimdi Ara

Bir kızla tanışıp onunla çıkmak istiyorum yardım....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiçbir kızla bu tür düşünmedim yani sevgili olmak için yani hep arkadaş olduk fakat bu konu farklı ve ben acemiyim yardım eder misiniz?(Lütfen cevaplar ciddi olsun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak simdi ne diyelim sana anlamadim Yas kac nerdesin kiz kim nerden taniyorsun o seni biliyormu insan bari ozet gecer yahu oluruna olmazina bakalim degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Bak simdi ne diyelim sana anlamadim Yas kac nerdesin kiz kim nerden taniyorsun o seni biliyormu insan bari ozet gecer yahu oluruna olmazina bakalim degilmi

Hocam arkadaş 16 yaşında 10. sınıf öğrencisi. Sınıf arkadaşıyım. Söylediği kız ise 9. sınıf yani bu sene okula yeni geldi. Fena bir kız sayılmaz sadece bakışıyorlar. Önce arkadaş olup sonra bu ilişkiye bir ad vermek istiyorlar ama arkadaşım acemi. Ben de aynı şekilde acemiyim. Yardımcı olursanız seviniriz açıkçası

• cntrl C kullanıcısına yanıt
    Ben 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim Nurullah eren Anadolu Öğretmen Lisesi nde kız 9. Sınıf gördüm kızı beğendim kız 1.60 boylarında hoş bir kız önce tanışıp sonra teklif etmeyi düşünüyorum çünkü bir çocuk hemen teklif etmiş kız hayır demiş ben işimi garantiye almak istiyorum bende 1.80 boylarında biriyim

• Lan bende bi kizi sevmistim sonra biraktim kiz gozluklu tifil biseydi simdi gozlugu cikarmis cok feci olmus ama bende cesaret sifir

• emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Hakkinda bilgi topla takip et nerde oturur nerde takilir okul disinda bi yerde tesadufu karsisina cik bi gun en azindan merhaba deme cesaretin olur sonra bi merhabada okulda dersin yavas yavas kiza yaklas boylece biyerler davet edersin belki direk Seviyorum olaylarina girme hic olmaz

• cntrl C kullanıcısına yanıt
    Kız bitliste oturuyor batılı tipi var ben de birkaç sene,önce istanbuldan geldim fakat ben Tatvan da oturuyorum aramızda 25 km fark ve bitlise çok nadir giderim hocam okulda nasıl iletişime geçerim anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nine25 -- 18 Eylül 2013; 19:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nine25

Kız bitliste oturuyor batılı tipi var ben de birkaç sene,önce istanbuldan geldim fakat ben Tatvan da oturuyorum aramızda 25 km fark ve bitlise çok nadir giderim hocam okulda nasıl iletişime geçerim anlatır mısın?

Bu islerde akil vermek kolaydir da uygulamasi pek oyle degil ne desek sana zor gelir bi bahane bulup tanisman lazim ne oldugu onemli degil sacma sapan bi bahane bul tanismak icin

• Up up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.