Büyük savaş sonrası askerleri ile Yüzbaşı Best Archer Emc'ye geri döndüler.Boş şehirde 1-2 tur attıktan sonra yüzbaşı best archer odasına çekildi.Savaşta verilen kayıpların hesabını yapıyordu.Ne kadar büyük bir savaşçı olursa olsun canlı öldürmekten herkes gibi o da nefret ediyordu hatta kendinden iğreniyoru.Ertesi gün sabahı binbaşı best magician ve mageleri emc'ye döndüler , savaşın sona erdiğini öğrenen manesli el morad halkıda yavaş yavaş emc'ye geri dönmeye başladılar. Savaşın üstünden 1 hafta geçmişti hayat normale dönmüştü çiftçiler tarlalarını sürüyor , hayvanlarını otlatıyor potcular pot satıyor sundries kendi işiyle meşgul herşey olağan bir şekilde devam ediyordu. Bu aralarda devletin konusu önlerndeki sert kış ile ilgiliydi.Savaştan dolayı büyük miktarda zarar olmuş yiyecek ve içecekeler kısıtlı miktardaydı.Halka yapılan bir duyuru ile halkda bilinçlendirildi. Yüzbaşı best archer halkını kalesini ülkesini çok seviyordu.Herşeyi yapmak için hazırdı bunlar için. Bir akşam uyurken rüyasında milyonlarca karusa karşı tek başına mücadele ettiğini görmüyordu her taraftan geliyorlardı öldürdükçe artıyor gibiydiler sanki rüzgara karşı koşuyordu.Ama 1 saniye bile olsun kçamayı düşünmedi korkusunun esiri olmadı. O hınçla yataktan fırladı , kötü bir rüya görmüştü bir bardak su alıp ferahladı balkona çıktı o gece dolunay vardı.Ayın denize yansımasını ve müthiç görünüşüyle mehtabı izliyordu.Yılın bu zamanında karuslar gelenekleri olan dolunay şenliklerini kutluyorlardı onlara göre dolunay gücün simgesiydi eski büyük savaşçıarın ruhlarının dolunayla beraber yeryüzüne tekrar geldiğine ve onlarla birlikte eğlenceleri kutladıklarına inanırlardı.Şenlikler 1 ay boyunca sürerdi renkli görüntüler değişik kutlama şekilleri ve ilginç şarkılarla ruhlara olan saygılarını iletirlerdi bu şenliklerde.Yüzbaşı best archer'ın uykusu kaçmıştı üzerine bişeyler giyip şehir sokaklarında yürüdü.Surların yanına geldiğinde nöbetçi warriorlarla sohbet etti.Ordusu ona çok güveniyordu hatta kesin yenilecekleri bir savaşa bile o olduğu için kesin kazanacakmış hırsıyla girerlerdi.Sabah güneş doğarken binbaşı best magician yüzbaşı best warrior ile birlikte yüzbaşı best archerı evinde ziyaret ettiler.Best archer gece gördüğü rüyayı anlattı.ElderBro'nun ölüm yıldönümüydü o gün bütün ordu mensupları ve halk meydanda kutsal taşın altında toplanıp byük hükümdar ElderBro için sagular söyledi şiirler okundu yas tutuldu.Törenden sonra Bir tayf laibada 1 karus gördünü söyledi best archer ve best warrior atlarına binip liabayı didik didik aradılar ve karusu buldular. Karus yaralıydı ve humanları görünce korkmuştu best warrior gigasını çekti ve tam vurucakken best archer '' DUR!'' dedi.Best warrior bi anlam verememişti bu olaya çünkü o bir düşmandı ve öldürülmesi gerekiyordu.Best archer '' bu haldeyken ona bunu yapmamalıyız.Bu adil olmaz'' dedi.Bir haberci ile emc'ye haber gönderen best archer ve best warrior karusu köye getirdiler.Halk tepkiliydi fakat best archer gerekli açıklamayı halka yaptı.Yinede halkın bir kısmı bundan hiç memnun değildi bir düşmana yardım etmeyi doğru bulmuyorlardı.Karus 1 hafta sonra iyileştiğinde lufersona geri dönmesi için serbest bırakıldı fakat karus best archer'a dönüp ''Bu iyiliğinizin karşında size sadakatimi sunmak istiyorum''dedi ve ekledi '' Artık sizin kölenizim efendim.İsteğiniz benim için emirdir'' dedi.Best archer ona güvendi ve yanında asistan olarak kalmasına izin verdi.Bir kaç hafta sonra karus niyazi halk tarafından sevildi.Herkes ona alışmıştı.Best archerda bu durumdan memnundu. Fakat karus niyazide o kadar mutlu değildi lufersonda ailesini bıraktı hiç kendine benzemeyen bir toplum içinde yapayanlızdı kendi düşüncelerinde ama elinden bişey gelmezdi hayatını borçlu olduğu el morada sadakatini sunmalıydı.Bir gün bir karus spy assasian tarafından asgada el moradlara yardım ederken görüldü.Spy assasian bunu üslerine bildirdi.Bunu öğrenen karus kral bir haber yolladı karus niyaziye. Haberde senin orda olduğunu biliyoruz.Ayrıca halkta ve toplumda ki yerinide biliyoruz bir şekilde devletin gizli bilgilerini bize getir yoksa ailene olacakları kabullen diyordu.Karus niyazi zor durumda kalmıştı.Bir yanda ailesi öteki yanda ise hayatını borçlu olduğu efendisi vardı.O zor olanı seçti bir gece Binabşı best magicianın odasına girip gizlice devlet bilgilerini çaldı sınırdan geçerken guard warriorlar tarafından fark edildi tüm uyarılara rağmen light feet kullanıp kaçtı. Ertesi gün bunu öğrenen best archer ''adi pislik'' diye sitem etti.Keşke ona hiç güvenmeseydim dedi.Olaylardan haberi yoktu tabi.Karus niyazi ise akşam üzeri güneş batarken lufersona vardı.Kralın yanına giden karus niyazi aldığı tüm belgeleri krala verdi ve sonra sevdiklerinin yanına ailesinin yanına gitti hasret giderdi.Onalrı çok özlemişti.Babasını cocuklarını ve eşini.Bir yandanda can borcu olan best archer için üzülüyordu ona ihanet etmişti bu kabul edilemez bir durumdu ama başka bir elternatifi yoktu.Günler sonra hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam etmeye çalışırken vicdanı onu hiç rahat bırakmıyordu. El moradlar ise önce böyle bişey yapacağını hiç düşünememişlerdi fakat sonradan karus olduğu için bir numara olduğunu düşündüler.Ondan en çok nefret edende karus niyazi ile çok iyi bir arkadaşlıkları olan gothe'ydi.Ona o kadar siinrliydiki küçük gothe onu bir skillde öldürebilirdi bu kadar çabuk kanıp ona inandığına inanamıyordu.Kale dışında lwl kasarken Birden hyde bosu ortaya çıktı.küçük gothe hemen saldırıya geçti bir süre sonra öldürdü hyde'yi drop olarak sword of death çıkmıştı.Bu onun için iyi bir silahtı ayrıca unquine olması eğitiminde büyük yardımcı olacaktı.Noob bir warrior olmasına rağmen cesurdu. Best archer ve binbaşı bu hainliği büyük bir adilik oalrak nitelendiriyordu.Best warrior ise sadece ''Ben demiştim,Onu ilk bulduğumuz zaman öldürmeliydik''demekle yetindi.Best archer da kendisine yapılan bu kalleşliği yedirememişti.Ordunun ileri gelen mensupları surların dışına belli bölgelere kuleler yapmayı önerdiler ve öneri kabul edildi.Bu kulelere Büyük göz kuleleri denmeye başlandı.Böylece tüm ülkeyi belli emrkezlerden takip edebiliyorlardı.O dönemde edebiyat ve sanat akımları gittikçe önem kazandı.Ve Pönesans devrimi gerçekleşti Peform hareketi de bu fiki akımından doğdu ve sanata önem arttı.Emc'ye bir çok ünlü büyücülerin komutanların alimlerin ve savaşcıların heykelleri yapıldı. Gün geçtikçe Gelişmeler oldukça hız kazanmaya başlamıştı. (devam edecek)
yorumlar için şimdiden teşekkürler 3. bölümün adı Yüzbaşı best archer'ın rüyası olacaktı fakat bu isim daha güzel geldi ve bunu koydum bir sonraki bölümde çok daha ilginç gelişmeler ve değişik olaylar oluyor kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
Saygılar.
hay aksi her hikayede küçük bir sorun oluyor başlığı değiştirdiğimi sanıyordum bu bölümün adı -karus-niyazi- devamı bekleyenler hikayeyi hızlandırıp yazdım birazda kısalttım okuyun umarım beğenirisniz ve ayrıca XHellboyX yine çirkin suçlamalar yapacaksan yazma.
1 yorum bile yokmu vay anasını bizde millet severek okuyor diye yazıyorduk seri halinde bundan sonra yazmıyorum bu son hikayemdir.
biraz saçma geldi bana ilerde daha iyilerini yazabilirsin
best archer best warrior best mage hepsi aynı
türkçe isimler ver bari
ben yatmaya gidiyom bukardar kitap okumak uykumu getirdi
güzel olmuş
sen bakma onlara
devamını bekliyorum
okuduktan sonra keşke bitmeseydi diyorum
4. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
diğer bolumleri okumadım ama bu fena olmamış eline sağlık
2. 4. sayfada diğer ilk ve 2. bölüm var 4. yazarım artık iyi kötü yorum yapmışsınız en azından kahramanların da isimlerini değiştirecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme