Şimdi Ara

Bir kod arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atış sırasında silahlardan çıkan mermiler sapmaya uğrar. Bunun ne demek olduğunu zaten biliyoruz.
    Çoğu kişi crosshair i sadece merminin ortalama nereye gideceğini göstermesi için kullanır gerisi sapmaya bağlıdır silahı tanıyan biri mermileri öyle saptırırki kafa gider...
    Sapmada ustalaşmak için crosshair'i yok etmem gerekiyor.
    Ne yapabilirim?

Saygılarımla,
    Major_BFG

• 2001 yılında yapılmış bi oyunun mermi hızını, sapmasını falanını filanını hesap edecek fizik motoruna sahip olduğuna mı inanıyorsunuz?

Silahların karakteristikleri bellidir, M4 - AK47 gibi silahlarda ilk kural hızlı bir biçimde yerinizi sabitleyip direkt boyun - kafa hizasına aim almaktır.
    1.2.3. mermilerin birinde headshot olur. AK47 tek mermide HS ile öldürdüğü için 1 mermi yeterlidir ancak M4A1 armor varken tek mermiyle öldürmez, o yüzden 1. mermi gövdeye, 2 mermi kafaya gelecek şekilde tutmalısınız.

Bu dediklerimin sorunsuz olması için sağlam bir internet bağlantısı ve düzgün ayarlanmış rate ayarları gerekir.
    LAN oyunu oynarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Onun haricinde, crosshair'i kapatmaya gerek duyacağınızı sanmıyorum. Crosshair kapatma komutu CS 1.5de çalışıyordu ama CS 1.6da bug mu var nedir, ya da ben mi yanlış yapıyorum, crosshairi kaldıramadım geçen denediğimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

2001 yılında yapılmış bi oyunun mermi hızını, sapmasını falanını filanını hesap edecek fizik motoruna sahip olduğuna mı inanıyorsunuz?

Silahların karakteristikleri bellidir, M4 - AK47 gibi silahlarda ilk kural hızlı bir biçimde yerinizi sabitleyip direkt boyun - kafa hizasına aim almaktır.
    1.2.3. mermilerin birinde headshot olur. AK47 tek mermide HS ile öldürdüğü için 1 mermi yeterlidir ancak M4A1 armor varken tek mermiyle öldürmez, o yüzden 1. mermi gövdeye, 2 mermi kafaya gelecek şekilde tutmalısınız.

Bu dediklerimin sorunsuz olması için sağlam bir internet bağlantısı ve düzgün ayarlanmış rate ayarları gerekir.
    LAN oyunu oynarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Onun haricinde, crosshair'i kapatmaya gerek duyacağınızı sanmıyorum. Crosshair kapatma komutu CS 1.5de çalışıyordu ama CS 1.6da bug mu var nedir, ya da ben mi yanlış yapıyorum, crosshairi kaldıramadım geçen denediğimde.
    Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz, crosu kaldırarak istersen hayatanda her zaman cs oyna iyi bir aimin olmaz. Bu arada o yazılarıda nerden bulduysan hepsi sacmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz, crosu kaldırarak istersen hayatanda her zaman cs oyna iyi bir aimin olmaz. Bu arada o yazılarıda nerden bulduysan hepsi sacmalık.

Alıntıları Göster
    Cevaplar güzel ancak yorum niteliği ağır basıyor.. İlk cümlenizde bunun mümkün yada namümkün oılduğunu yazsanız bittabi daha iyi olurdu..
    Fizik motoru olsaydı hesaplayamazdım çünkü fizik motoru bunun olmasını sağlar. Benim derdim AK-47 ili durduğun yerde tetiğe baskı uyguladığında crosshairin açılması ve sapan mermilerin nereye nasıl gittiğini görememem.. Crosshairi kaldırmak istiyorum... Hepsi bu kadar.
    Mümkün? Değil?

Saygılarımla,
    Major_BFG

• quote:

Alıntıları Göster
    Ee nasıl aim sahibi olacak millet? Oynayarak refleksler gelişir, mouse kontrolü artar, arkadaşın dediği mantıklı. Crosshair 1.6 kaldırılamıyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosun

Ee nasıl aim sahibi olacak millet? Oynayarak refleksler gelişir, mouse kontrolü artar, arkadaşın dediği mantıklı. Crosshair 1.6 kaldırılamıyor galiba.

Alıntıları Göster
    Crosshair'i kaldırırsanız ilk nişan alma süreniz çok uzar. Zaten AK47 veya M4 o konuda hassas bir silah, cross olmadan tam olarak tutturma ihtimaliniz aşırı derecede azalacaktır. Siz aim alana kadar karşıdaki adam eğer beceriksiz değilse sizi rahatlıkla avlar.

Hele ki deneyimli bir awpci karşısında hiç şansınız olmaz orta ve uzak mesefede.

AK47 ve M4 ikisinin de ilk mermilerde saçma açısı hemen hemen aynıdır, zaten ilk mermilerde öldüremezseniz, ve taramaya devam ederseniz HS atmanız çok zorlaşır, yine rakip karşısında zorlanırsınız.

İlk 2-5 mermi içinde öldürmüş olmanız gerekiyor, özellikle AK47 çok daha fazla saçıyor mermileri.

Size sağlam ve hızlı headshot atışları için önerebileceğim şeyler hızlı bir internet bağlantısı, yüksek rateler, düşük ping, kaliteli bir oyun sunucusu ve iyi bir kulaklık olur.

Siz ısrar ediyorsunuz crosshair kaldırmak için ama 10 yıldır kimse crosshair kaldırarak bi yere gelmedi. Gelemez de.

Eğer crosshair saçan mermileri izlemenizi engelliyorsa crosshairi sabit yapıp boyutunu Medium veya Large yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zerosun

Alıntıları Göster
    crosshair 0

Bu arada çok saçma

• quote:

Crosshair'i kaldırırsanız ilk nişan alma süreniz çok uzar. Zaten AK47 veya M4 o konuda hassas bir silah, cross olmadan tam olarak tutturma ihtimaliniz aşırı derecede azalacaktır. Siz aim alana kadar karşıdaki adam eğer beceriksiz değilse sizi rahatlıkla avlar.

Hele ki deneyimli bir awpci karşısında hiç şansınız olmaz orta ve uzak mesefede.

AK47 ve M4 ikisinin de ilk mermilerde saçma açısı hemen hemen aynıdır, zaten ilk mermilerde öldüremezseniz, ve taramaya devam ederseniz HS atmanız çok zorlaşır, yine rakip karşısında zorlanırsınız.

İlk 2-5 mermi içinde öldürmüş olmanız gerekiyor, özellikle AK47 çok daha fazla saçıyor mermileri.

Size sağlam ve hızlı headshot atışları için önerebileceğim şeyler hızlı bir internet bağlantısı, yüksek rateler, düşük ping, kaliteli bir oyun sunucusu ve iyi bir kulaklık olur.

Siz ısrar ediyorsunuz crosshair kaldırmak için ama 10 yıldır kimse crosshair kaldırarak bi yere gelmedi. Gelemez de.

Eğer crosshair saçan mermileri izlemenizi engelliyorsa crosshairi sabit yapıp boyutunu Medium veya Large yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    cl_crosshair_color 255 255 255 yap.
    Kaybolur.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Haziran 2009; 22:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

crosshair 0

Bu arada çok saçma

Alıntıları Göster

http://www.youtube.com/watch?v=OtpUsu0YWYE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5pUNk2jRQUU&feature=related

İşine yarar belki. Zaten Counter-Strike'da AİM'de ki amac en az sürede rakibi etkisiz hale getirmektir bunuda en kısa sürede karsındakini vurarak yaparsın, bunuda yapmanın yolu kafaya ates etmekten gecer, sen şimdi tarama yonetemini arıyorsun ama bu yanlıs mantık yazdıgıma goredir, cunku sen taramakla zaman kaybetmiş olucaksun, cunku 1 vurusta armor lu rakibi AK-47 ile oldurursun, ama aynı anda 3-4 kisi cıkarsa ne yapacam dersen bu seferde benım aradıgım lazım dersen lazım degil, zaten bir mermide silahın geri tepmesi olmucak ilk oldurdugunden sonraki oyuncularada bu hızla ateş edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Haziran 2009; 22:36:28 >

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=OtpUsu0YWYE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5pUNk2jRQUU&feature=related

İşine yarar belki. Zaten Counter-Strike'da AİM'de ki amac en az sürede rakibi etkisiz hale getirmektir bunuda en kısa sürede karsındakini vurarak yaparsın, bunuda yapmanın yolu kafaya ates etmekten gecer, sen şimdi tarama yonetemini arıyorsun ama bu yanlıs mantık yazdıgıma goredir, cunku sen taramakla zaman kaybetmiş olucaksun, cunku 1 vurusta armor lu rakibi AK-47 ile oldurursun, ama aynı anda 3-4 kisi cıkarsa ne yapacam dersen bu seferde benım aradıgım lazım dersen lazım degil, zaten bir mermide silahın geri tepmesi olmucak ilk oldurdugunden sonraki oyuncularada bu hızla ateş edeceksin.

Alıntıları Göster
    Tamam. Teşekkür ederim.

Major_BFG

• quote:

Orijinalden alıntı: major_bfg

Tamam. Teşekkür ederim.

Major_BFG

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Crosshairsiz oynamak nasıl bir mantık anlamadım yani silahın sekmemesi için Mert Ayan 2 video eklemiş eski SK oyuncusu HeatoN silahın nasıl geri sekmeyceğini ve aynı yere ateş etmeyi anlatmaya çalışmış sanırım.İzleyerek anlarsın birşeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Crosshairsiz oynamak nasıl bir mantık anlamadım yani silahın sekmemesi için Mert Ayan 2 video eklemiş eski SK oyuncusu HeatoN silahın nasıl geri sekmeyceğini ve aynı yere ateş etmeyi anlatmaya çalışmış sanırım.İzleyerek anlarsın birşeyler

Alıntıları Göster
    bu tip tutoriallerin işe yarayacağını sanmıyorum, insanoğlu herşeyde olduğu gibi bu oyunda da deneme-yanılma yoluyla yapabileceğinin en iyisine ulaşacaktır.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Dünyanın en iyi halflife 1 oyuncusu aimsiz oynadığını hatırlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

quote:

Alıntıları Göster
    crosshairi kaldırmak için
    cl_crosshair_color 255 255 255
    ve
    cl_crosshair_translucent 1
    yazarsan consola olur bende böyle kaldırıyordum bi zamanlar ama öyle oynanmıyor söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

crosshairi kaldırmak için
    cl_crosshair_color 255 255 255
    ve
    cl_crosshair_translucent 1
    yazarsan consola olur bende böyle kaldırıyordum bi zamanlar ama öyle oynanmıyor söyleyeyim

Alıntıları Göster
    Eğer bir macera bir yenilik arıyorsan kaldır tabi yani ne diyelim umarım istediğin gibi olur herşey

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Half life oyununda tek otomatik silahın Mp5 olduğunu, onunda saçma miktarının hep sabit olduğunu da ben size hatırlatıyım madem.

• quote:

quote:

quote:

Half life oyununda tek otomatik silahın Mp5 olduğunu, onunda saçma miktarının hep sabit olduğunu da ben size hatırlatıyım madem.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

quote:

Adam mp5 ile indirdiği adam bir veya iki. Kullandığı asıl silahlar eletrikli ve ok. Oku cross olmadan kullanmak zordur. Eletrikli daha zor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

quote:

Adam mp5 ile indirdiği adam bir veya iki. Kullandığı asıl silahlar eletrikli ve ok. Oku cross olmadan kullanmak zordur. Eletrikli daha zor.

Alıntıları Göster
    Mp5 harici hiçbir silah mermi saçmıyor diyorum, hepsiyle nokta atışı yaparsınız.

Glock'u hızlı kullanınca saçıyor biraz, pompalı tüfek de doğal olarak saçıyor.
    Onların haricindeki tüm silahların aimi sabit, crosshair olmasa da ekranın ortasına gözünüzü alıştırmanız yeterli.

CS ile HL1 kıyaslamayın bence.

• quote:

Mp5 harici hiçbir silah mermi saçmıyor diyorum, hepsiyle nokta atışı yaparsınız.

Glock'u hızlı kullanınca saçıyor biraz, pompalı tüfek de doğal olarak saçıyor.
    Onların haricindeki tüm silahların aimi sabit, crosshair olmasa da ekranın ortasına gözünüzü alıştırmanız yeterli.

CS ile HL1 kıyaslamayın bence.

Alıntıları Göster
    ümit gene döktürmüşsün bırakın counterı hayde quake 3 e :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.