quote:Orjinalden alıntı: mewluth 4 kucak sevgi de benden sana. canım hocam seni çok seviyorum çokta özledim bitanesin sen bir tane
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: mewluth 4 kucak sevgi de benden sana. canım hocam seni çok seviyorum çokta özledim bitanesin sen bir tane Ay canım canım. Şımartırmış da beni. "Char"ı bana ver de çocuklara hava atayım okulda yaw. O "char"la onlara her şeyi (ödev, proje vs.) yaptırırım sınıfta ben. Benim ID "0000000" diye geyik yaptım bugün, o bile zaten saygı duymalarını sağladı, benim o olmadığımı bilmelerine rağmen.
hocam ares serverinde "ReSSer" isimli "char"dan bahsedin, mutalaka tanıyacaklardır :) onlara "dupe" öğreteceğinizi söyleyin onlar anlar
quote:Orjinalden alıntı: mewluth Orrayt beybi. orrayt yavyuu quote:Orjinalden alıntı: Speed-Step nie geldin far bişi bu işte yani gidim mi
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash hocam ares serverinde "ReSSer" isimli "char"dan bahsedin, mutalaka tanıyacaklardır :) onlara "dupe" öğreteceğinizi söyleyin onlar anlar Ama ben onlara server olarak "Amman Edanalı yandım Edanalı" türküsünü söylerek yanıt vermiştim. Ares nerden çıktı?
quote:Orjinalden alıntı: mewluth quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash hocam ares serverinde "ReSSer" isimli "char"dan bahsedin, mutalaka tanıyacaklardır :) onlara "dupe" öğreteceğinizi söyleyin onlar anlar Ama ben onlara server olarak "Amman Edanalı yandım Edanalı" türküsünü söylerek yanıt vermiştim. Ares nerden çıktı? hocam süpersin walla billa yaw koptuk kırıldım gülmekten
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: mewluth quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash hocam ares serverinde "ReSSer" isimli "char"dan bahsedin, mutalaka tanıyacaklardır :) onlara "dupe" öğreteceğinizi söyleyin onlar anlar Ama ben onlara server olarak "Amman Edanalı yandım Edanalı" türküsünü söylerek yanıt vermiştim. Ares nerden çıktı? hocam süpersin walla billa yaw koptuk kırıldım gülmekten Bana Edanalı yüksek levelli bi Char söyle de, beni daha da süper yap bakem. Sana duacı oluruz çoluk çocuk.
hepinize ceymss örll keşş, hoşgeldin cnm şu ana kadar en çok 4 kucak sevgi vermişler duyduuma göre... ARTIRIYORUM !!! 6 kucak sevgi !!
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig james nbr kıs keçi sağol kıs keçi napiyon bakem quote:Orjinalden alıntı: nachfülbar hoşgelmişsin james... sağol janem quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN selam james... selam cnm quote:Orjinalden alıntı: POLEMARCH tanımasamda hoşgelmişsin hoşbuldum dostum HEPİNİZİ ÇOK ÖSLEMİŞİM BEN YAA =)
cok fenayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 20 lik dişim agzımı felc etti resmen yaaaaaaaa
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig cok fenayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 20 lik dişim agzımı felc etti resmen yaaaaaaaa bilirm cok coku bişey ben 7 hafta kendime gelmedim bu arada ark hoş geldn