quote:Orjinalden alıntı: öcüüü hepinize ceymss örll keşş, hoşgeldin cnm şu ana kadar en çok 4 kucak sevgi vermişler duyduuma göre... ARTIRIYORUM !!! 6 kucak sevgi !! seni unutmadımda bu 5 dk olayı ve edit olmaması mesaj yazmamaı zorlaştırıyor :) quote:Orjinalden alıntı: egzantirig cok fenayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 20 lik dişim agzımı felc etti resmen yaaaaaaaa geçmiş olsun walla bende çıkartamadım hala arda sancısı tutuyor çok fena :S quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: öcüüü beni nie unuttun abla beni de unutmuş :( neyse yine de hoşgeldin yok unutmadım walla :) dediğim gibi edit yok, 5 dk bekle derken arada kaynıyor :))) şafak sayar gibi saniye sayıyoz yahu ^^^ @ amboleos sağolasın arkadaşım
quote:Orjinalden alıntı: serseri ceymis aplaya bir selam da serseriden canım benim sağolasın =) senle msndeyiz sürekli pek sohbet edemesekte :P @Piêr Dé Sans hoşbuldum pier, =) sağolasın
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans naber nasılsın görmeyeli?Tükanda işler nasıl Allah a çok şükür işte yeni yeni hareketlilik bekliyoruz.. yazın oldukça durgun geçti :S
herkes tatildeyken birşey olmasını beklemiyodun herhalde james cim Kışın daha da artar işleriniz.Temennim o yönde
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans herkes tatildeyken birşey olmasını beklemiyodun herhalde james cim Kışın daha da artar işleriniz.Temennim o yönde way demek tatil nedeniyle işler yoktu, koca yaz düşündüm durdum neden neden diye ya uludağ tatilcileride olursa
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash quote:Orjinalden alıntı: öcüüü hepinize ceymss örll keşş, hoşgeldin cnm şu ana kadar en çok 4 kucak sevgi vermişler duyduuma göre... ARTIRIYORUM !!! 6 kucak sevgi !! seni unutmadımda bu 5 dk olayı ve edit olmaması mesaj yazmamaı zorlaştırıyor :) tmm olsun
quote:Orjinalden alıntı: nachfülbar olamaz... eee james nereye götürüyorsun bizi gelişin şerefine... disco ya, james bizi discoya götür kim bu james