Şimdi Ara

Bir kutu kola ile neler yapabilirsiniz :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla benim kullandığım maddelerin yanında kola zemzem suyu gibi kalır
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i>
    <br />Walla benim kullandığım maddelerin yanında kola zemzem suyu gibi kalır
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ne kullanıyon yawa merak ettip kezzap felan mı?
  • abı bos verın yaa ıcın mıs gıbı koy sutu bı pokolmaz
    anca ecelden gıdersın
    beklı de sana sut kuzusu dıyenlerı oldurdukten sonra muhebbet hapıs
  • onu içme bunu yeme, şunu yapma. hayatımız ot gibi geçiyo. böle sırf sağlıklı yaşıycam die kasıp 2 yıl sonra trafik kazasından ölürsem kimden hesap sormam lazım?
  • Bir kutu kola ile 4-5sn rahatça geyirebilirsiniz.. Bunu da ekleyiwer
  • kolasız yaşanır mı? [^][bgdnc2]
  • peki sen bunları okuduktan sonra kola içmeyeceğine eminmisin???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RICHY</i>
    <br />kolasız yaşanır mı? [^][bgdnc2]

Hocam yaklaşık 2-3 aydır içmedim.Hala yaşıyorum demekki yaşanır.drknrd]
  • boşver kolayı daha küsel alışkanlıklarım var benim.ama kola içine 2 paket neskafe şeytan gibi yapıoo.akşamdan kalanlara tavsiye[bgdnc2]
  • na malum benim midemin passlanmadiği acaba marlboro folyosuyla birliktemi içsem[krl]
  • vay be demek bu kadar zararlı ha

eee o zaman benim şimdiye kladar ölmem lazımdı çünkü aşırı kola içerim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mydonose</i>
    <br />onu içme bunu yeme, şunu yapma. hayatımız ot gibi geçiyo. böle sırf sağlıklı yaşıycam die kasıp 2 yıl sonra trafik kazasından ölürsem kimden hesap sormam lazım?

gerçekten o kadar şeye dikkat et, spor yap, formunu sağlığını koru, sonra kaldırımda paşa paşa yürürken denyonun biri arabasıyla kaldırıma çıksın seni ezsin.. herşey nasip meselesi bea [evlol][evlol]
  • en iyisi dağda yaşamak. kola yok ezilme tehlikesi yok, insanların tehlikesi yok, bi de yakında güzel bi su kaynağı varsa ohh
  • bir kutu kolanin icine kafein koyarsam saniyede 8000 sise tuketilen bir urun haline getirebilirim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cakir42</i>
    <br />vay be demek bu kadar zararlı ha

sen fazladan yaşıyosun değerini bil
  • Kesinlikle +1 Vozer diyorum bana bu olayın TR'de, Finlandiya'da we İngiltere'de geçtiğini sölemişlerdi.. 1

Ona bakılırsa klozet bildiğimiz suyla da yıkanırrr 2

Kola keş maddelerinden kat kat iyidir bu da 3

SOn olarak da herkes böle şeyler diyo, salam kanser yapar, sucuk kaser yapar, kola içne ölür vs. vs. Gerçek kanıt sunan olmadı bana şu hikayeleri yıllardır dinlediğim haldee
  • bu arada nedense kimse söylememiş kola etkin bir doğum kontrol yöntemi olarak tüm dünyada kullanılır . karbonik asit spermlerim hareket yeteneğini %90düşürür.
  • Ben işleve takılıyorum...Sadece içme amaçlı kullanıyorum...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by galaksi</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cakir42</i>
    <br />vay be demek bu kadar zararlı ha

sen fazladan yaşıyosun değerini bil

hayat#305;m#305;n de#287;erini biliyim o zaman

• var be kolaya bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.