Walla benim kullandığım maddelerin yanında kola zemzem suyu gibi kalır
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i> <br />Walla benim kullandığım maddelerin yanında kola zemzem suyu gibi kalır <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne kullanıyon yawa merak ettip kezzap felan mı?
abı bos verın yaa ıcın mıs gıbı koy sutu bı pokolmaz anca ecelden gıdersın beklı de sana sut kuzusu dıyenlerı oldurdukten sonra muhebbet hapıs
onu içme bunu yeme, şunu yapma. hayatımız ot gibi geçiyo. böle sırf sağlıklı yaşıycam die kasıp 2 yıl sonra trafik kazasından ölürsem kimden hesap sormam lazım?
Bir kutu kola ile 4-5sn rahatça geyirebilirsiniz.. Bunu da ekleyiwer
kolasız yaşanır mı? [^][bgdnc2]
peki sen bunları okuduktan sonra kola içmeyeceğine eminmisin???
Hocam yaklaşık 2-3 aydır içmedim.Hala yaşıyorum demekki yaşanır.drknrd]
boşver kolayı daha küsel alışkanlıklarım var benim.ama kola içine 2 paket neskafe şeytan gibi yapıoo.akşamdan kalanlara tavsiye[bgdnc2]
na malum benim midemin passlanmadiği acaba marlboro folyosuyla birliktemi içsem[krl]
vay be demek bu kadar zararlı ha
eee o zaman benim şimdiye kladar ölmem lazımdı çünkü aşırı kola içerim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mydonose</i> <br />onu içme bunu yeme, şunu yapma. hayatımız ot gibi geçiyo. böle sırf sağlıklı yaşıycam die kasıp 2 yıl sonra trafik kazasından ölürsem kimden hesap sormam lazım? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
gerçekten o kadar şeye dikkat et, spor yap, formunu sağlığını koru, sonra kaldırımda paşa paşa yürürken denyonun biri arabasıyla kaldırıma çıksın seni ezsin.. herşey nasip meselesi bea [evlol][evlol]
en iyisi dağda yaşamak. kola yok ezilme tehlikesi yok, insanların tehlikesi yok, bi de yakında güzel bi su kaynağı varsa ohh
bir kutu kolanin icine kafein koyarsam saniyede 8000 sise tuketilen bir urun haline getirebilirim.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cakir42</i> <br />vay be demek bu kadar zararlı ha
eee o zaman benim şimdiye kladar ölmem lazımdı çünkü aşırı kola içerim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> sen fazladan yaşıyosun değerini bil
Kesinlikle +1 Vozer diyorum bana bu olayın TR'de, Finlandiya'da we İngiltere'de geçtiğini sölemişlerdi.. 1
Ona bakılırsa klozet bildiğimiz suyla da yıkanırrr 2
Kola keş maddelerinden kat kat iyidir bu da 3
SOn olarak da herkes böle şeyler diyo, salam kanser yapar, sucuk kaser yapar, kola içne ölür vs. vs. Gerçek kanıt sunan olmadı bana şu hikayeleri yıllardır dinlediğim haldee
bu arada nedense kimse söylememiş kola etkin bir doğum kontrol yöntemi olarak tüm dünyada kullanılır . karbonik asit spermlerim hareket yeteneğini %90düşürür.
Ben işleve takılıyorum...Sadece içme amaçlı kullanıyorum...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by galaksi</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cakir42</i> <br />vay be demek bu kadar zararlı ha
eee o zaman benim şimdiye kladar ölmem lazımdı çünkü aşırı kola içerim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> sen fazladan yaşıyosun değerini bil <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>