Şimdi Ara

Bir kutu kola ile neler yapabilirsiniz :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kola yüzünden mide kanaması geçirdim bana kola demeyinnnnnnnn[akum][akum][akum][akum][akum][akum][akum][akum][akum][akum][akum]
  • aha çıktı. canlı kanıt isteyen kimdii
  • Oturup boş mideye lıkır lıkır kola içilirse tabiki mide kanaması geçirilir. Benim annem sadece 2 adet aspirin aldığı için mide kanaması geçirdi. Birazda o anki bünyenin durumu hassasiyeti ile ilgili birşey. Bu arada herşeyin olduğu gibi kolanın da fazlası zarar. Kimse yararlı bir madde olduğunu herkesin içmesi gerektiğini savunduğu yok ama anlatılan o yarışma Şehir Efsanesinden başka birşey değil.

Yine kola ile yapılabilecek şeyler çok ama çok abartılmış. Dediğim gibi sıcak suyu dökün akü kutup başlarına görün bakın nasıl yok olacak çapaklar. O zaman çay içerken de soğuk içmek gerek mazallah erir gideriz sonra.. (Bu arada kola tiryakisi değilim, gerçekten çok az içerim. Normalde ayda 3-4 kutu kola içerim nadiren de olsa bu sınır en fazla 6-7'ye çıkar)
  • Canlı kanıt isteyen bendim de saolsun vozer bnm yerine cvbı wermiş dooru söze ne hacet.. Ben de kola bazı istisnalar hariç yararlıdır demiorum ama bu yazının çoğu saçmalık, diş kısmı dooru olabilir belki de. Ben de yarışma tipi bir şeyde 3 kutu arka arkaya içmiştim, sdc büyük bir geyirik meydana geldi hastalıın h,'si başıma gelmedi(allah korusun daa) bu tip yzzılar hep saçmalıktır diorum o kdr. Pek azı dooru gidin araştırın isterseniz
  • araştırın demek yanlış. gidin deneyin. alt tarafı mide kanaması geçirirsiniz
  • acaba maden suyu da kola kadar zararlı mıdır?
  • bir bardak kola içince yarım bardak şeker yemiş olursun. maden suyundan şeker var mı?
  • şeker olarak değil de, maden suyu da gazlı sonuçta
  • gazlı da olsa hiç olmazsa fabrikasyon değil + katkı maddesi yok
  • limonu kesip mermerin üzerine koyun bakın bakalım ne oluyor... o zaman limon da mı yemeyeceğiz?
  • Gayet tabii topic de açılabilirmiş 1 adet kutu kolayla..İş bu ürün güzel güzel yudumlanır,yanında inegöl köfte bir güzel taam edilir,hemen bu semptomun ardından "bu muhteşem ikiliyle beşer neler becerir" sorusundan mütevellit karın ağrıları bir bir sıralanır pervasızca..

Ha abur cubur cubur,ha burcu burcu...
  • je_taime_moi_non_plus ' dan

inciler, burcu burcu
  • kola iyidir hadi herkes bir kola açsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.