başlıkta belirtigim gibi arkadaşlar web sitemin linkine tıklanınca o an açık olan sayfaların kapanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim html kodu varmı ?
bilen yokmu
HTML varmı bilmyorum ama aspx de enabled özelliğini false yaparak kapatabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: mxboy
HTML varmı bilmyorum ama aspx de enabled özelliğini false yaparak kapatabilirsin
fazla bilgim yokda biraz bahsedermisin nereden yapılır bu ?
web siteni pm olarak at istediğin şeyi söyle yardımcı oluyum ben sana yapamassanda yapıp veriyim.
quote:
Orijinalden alıntı: mxboy
web siteni pm olarak at istediğin şeyi söyle yardımcı oluyum ben sana yapamassanda yapıp veriyim.
yardımların için teşekkür mesela ben facebook - hotmail gibi bir yerden bir kişiye link atacagım o linke tıklatınca hotmail kapanacak tıkladıgı link açılacak yani tıklayınca yeni sekmede açmayacak bunu soruyorum birde aynı sekilde yazıya link eklemeyi nasıl yaparız aynı şekilde facebooktan gönderdigimde isim yazması mümkünmü link yerine o isime tıklayınca o linkin açılmasını istiyorum onu denedim yaptım ama index olarak açıyorum tarayıcıdan faceden gönderemiyorum bunu nereye eklemek lazım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme