Şimdi Ara

bir logo yazılım CRM hikayesi: gececek olanlar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logo'yu alinteri -> go -> go+ olarak 10 yili askin suredir kullaniyoruz. artık web tabanli daha gelismis ozelliklere sahip bir sistem ihtiyacimiz nedeniyle arastirma sonucu ve go' dan memnun oldugumuz icin logo crm uzerine karar verip demo istedik. gelen yetkililer sunumlari sirasinda cok guzel seyler anlattilar, teklif icin kullandigimiz baska bir yazilimin yaptiklarini fazlasiyla yapacaklarini belirttiler. 100.000 in uzerinde olan urun listemizi hesap tablosu olarak verdigimizde cok kolay sisteme atabileceklerini, istedigimiz ve gunluk kullanımda cok hiz verecek olan duzenlemeleride sorunsuz halledebileceklerini belirttiler.

guzel dedik baslayalim, odemeyi pesin olarak aldilar egitim ucreti dahil. ayrica istedigimiz degisiklikler icinde ekstra odemeyi kabul ettik. uzaktan baglanip kurulum yapildi, ayarlamalar ile ugrasildi.

- ıhtiyac analizimizi duzgun yapmadiklari icin surekli ekstra moduller/maliyetler cikti (ki bu konuyu baska firmalardan da duyduk sonrasinda),
    - 1 ay suresince 65.000 urunun girisini (kolaylik olsun diye 100.000 sayisini azaltarak), turlu bahaneler ile yapamadilar,
    - logo direkt olarak muhatap olmuyor, bayiye yonlendiriyor. bayi sorunca ise henuz ankara'da yetismis/yetkin bayisinin olmadigi cevabini veriyorlar. bunlari odemeyi yaptiktan sonra ogreniyorsunuz. logo go icin calistigimiz bayimiz ise super bilgili ve yetkilidir.
    - egitime diye 3 kez gelinip her seferinde, gelmeden yapilmasi gereken, ayarlamalar, urun girisi ve sablonlar hazir degildi. egitim suremizden kullanildi.
    - ekstra ucret odeyerek yapilmasi konusunda anlastigimiz; carpan kutusu, mukerrer urun girisi ve fiyat uyarisi gibi ozellikler bir turlu sonuclandirilamadi.
    - kullanıcı dostu bir arayuzu yok malesef

sirketimizdeki egitim profiline; 5 y.lisans (odtu, hacettepe), 5 lisans (odtu, hacettepe, gazi) ragmen yazilimlarinin kullanimini ve yapamadiklari konularin nedenini cozemedik. programlarini gelistirmek yerine bizim taleplerimizi dusurmek (ki ekstra ödemeyi kabul ettigimiz) uzerine enerjilerini kullaniyorlar.

iade etmek istedigimizde iyi niyetle yaptigimiz (bizim icin harcadiklari kismi odeyerek kalan tutarin iadesi) tum gorusme ve yazismalara ragmen profesyonel bir yaklasimlarini goremedik. ıade suresi olarak ilk odemenin yapildigi tarihi gostermeleri ve sonrasinda gecen aylarda isi tamamlayamamalari onlar icin gecerli bir neden degilmis. sonrasinda (neredeyse logo daki 7-8 kisiyi mesajin cc sine ekleyince), ilgilenelim baglanalim duzeltelim dendi ama temmuz 2015 te gorusmemizden ocak 2016 ya kadar gecen surede aktif olarak calistiklari surede yapilamayan neyi yapacaklari kafamizda soru isareti. madem duzgun bir sekilde yapabileceksiniz niye normal surecte yapmadiniz.

daha cok uzayabilir konu ama kisaca ozeti boyle, oyle bezdik ki sistemlerinden ve yaklasimlarindan, siralamada olduklari yeri hak etmediklerini dusunuyoruz.

lutfen ince eleyin, siz de bizim yasadiklarimizi yasamayin, daha profesyonel, olmasi gerektigi gibi davranan alternatifler mevcut. dikkat etmissinizdir baska bir marka belirtmedim, reklam amacli degilde baskalarida yasamasin, zaman ve para kaybetmesin diye paylasmak istedim. gercekten cok bunaldik biz, aman siz dikkatli olun.

• Öncelikle büyük geçmiş olsun.
    Her zaman söylerim, ticari yazılımlar şirketlerin yatak odası gibidir.
    Gizlisi saklısı, mahremi buradadır.
    Şirketler, yazılım konusunda kurumsallığı bu kadar diretiyorlarsa bir sebebi var.
    Bahsi geçen firma, ciro anlamında Türkiye'nin önde gelenlerinden olsa da, müşteri memnuniyetinde son sıralarda.
    Türkşye'nin en büyük 3 kozmetik firmasından biri, birkaç yıl önce, yanlış MRP yazılımına geçmekde ısraer ettiği için, fabrikası durma noktasına geldi ve üretim %95 azaldı. 60 ülkeye ihracat yapar halden, 8 ülkeye düştü.

Bu saatten sonra yapabileceğiniz pek bşr şey kalmamış. Etrafınızı uyarmaktan başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.