Şimdi Ara

Bir Lol E-Sporcunun Günlük Yaşamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 yasinda velet prof oyuncu olcam program yapin diyor ula bebe zaten west d3 ustuysen illa bi takimda oynarsin tr gold5sin prof olacam diyosun prof olmak icin basta 18 yasinda olman lazim o yuzden kafani yorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold-plat e sporcu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

şöyle söyleyeyim bu oyunda iyi oynamanın temeli çok oynamak.ne kadar çok tecrübe kazanırsan,şampiyonlarda ne kadar çok mekaniksel olarak iyiysen o kadar iyi oyuncu oluyorsun.bir de soloqda iyi bir seviyedeysen takımlar zaten seni kapıyorlar.yani şuanki hedefin eğer gerçekten istiyorsan soloqda yükselmeye çalışmak olmalı.soloq ile team ranked çok farklı şeyler.ama takıma giden yol soloqda kendini kanıtlayıp insanların seni farketmesini sağlamak.bunu günde 12 saat oynayarak 1 senede de başarabilirsin.günde 2 saat oynayarak 2 senede de.veya hiç yükselemezsin.önemli olan ders çıkararak oynamak ve yenilsen dahi neyi hatalı yaptığını görmeye çalışmak.çok oynadıkça artık bu tarz şeyler reflekse dönüşüyor.ward kontrolü, jungle gank zamanlaması falan filan.işin özü çok oynayıp ders çıkarmakta.tabii ki oyun notlarını ve pro oyuncuları,metayı da takip etmek önemli.ama asıl hedefin okulu bitirmeye çalışmak olsun.çünkü bir oyun gider diğeri gelir.ve her yeni oyunda süper başarılıi,yetenekli olamayabilirsin.ama öğreneceğin,okuyacağın meslek bölümü hayatın boyunca senin olacak.

Benim 2500 + oyunum var neyin nerede nasıl olacağını tahmin edebiliyorum benden e sporcu olurmu günlük 4.5 saat civarı oynuyorum.

Not: Dersini yap mesleğin olsun diyenler için derslerim iyi FenLisesiyim

• jokerxxx123 J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle liginin zaten şuanda yüksek olması lazım bu kadar az antremanla pro player olmayı düşünüyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

13 yasinda velet prof oyuncu olcam program yapin diyor ula bebe zaten west d3 ustuysen illa bi takimda oynarsin tr gold5sin prof olacam diyosun prof olmak icin basta 18 yasinda olman lazim o yuzden kafani yorma

Ve buda önüne gelenin çocuk olduğunu sanan sinir olunacak tiplerden 2000 liyim birbirimizi bloklayalım bence 18 yaşında olmaya gerek yok hayallerini yıkmaya çalışma kimsenin .

• Hala lig,lolking yok.Demek ki çokda iyi değilsin,boşver oyunu ders çalış
  • Öncelikle arkadaşım kusura bakma ama ilk bu oyuna başladığımda bu kadar büyük hayaller ile başlamadım. Bu arada bu hayale kavuşmak için önceleri 1 ay kadar yayın ile uğraştım. Buyrun Twitch'den aratın Mr.Doran. (Forum u daha tam olarak bilmiyorum ondan dolayı link paylaşmadım.)

Bu arada sürekli olarak insanlara dar bir bakış açısı ile bakıyorsun. Ama şimdiden söyleyelim ne senin ne de başkasının "Yapamasın velet" diyişleri umrumda bile değil. Bir insan eğer kendine güveniyorsa ve riske girebilecek kadar bir şeyi çok istiyorsa yapabilir. Bu arada tek seçimi bu olanlarda şuan da gündemde. İlk kanıtı "King of the Top" denilen adam Dyrus. Dyrus korede yaşarken çiftlikleri yandı. Babası her işte çalışıyormuş. Dyrus ise yayından ve s1 deki turnuvalardan para kazanarak bişiler yapmaya çalıştı tamam mı?

Ve diyorum ki ben bir Profesyonel olucam. Bedeli ne olursa olsun. Hayatta keşke veya denedim olmadı diye bişi yoktur. Akşam akşam gene sinirim bozuldu. Neyse.
    Hadi Eyw. İstersen veled demeye devam et.

• StreakLoL kullanıcısına yanıt
    Solo Q de çalışmalar yapmaya başladım. Önerilerin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

13 yasinda velet prof oyuncu olcam program yapin diyor ula bebe zaten west d3 ustuysen illa bi takimda oynarsin tr gold5sin prof olacam diyosun prof olmak icin basta 18 yasinda olman lazim o yuzden kafani yorma

Ve buda önüne gelenin çocuk olduğunu sanan sinir olunacak tiplerden 2000 liyim birbirimizi bloklayalım bence 18 yaşında olmaya gerek yok hayallerini yıkmaya çalışma kimsenin .

Hicbisey imkansiz degil ama 18 yasindan once prof ligde oynayamazsin 4 sene sonra lol bile kalmayabilir bu yuzden eger cok zengin degilsen hayatini yakarsin kumarin farkli versiyonu

• Adam euw challenger takımlar almıyor/gidemiyor. Gerisini sen düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alberto Del Rio A kullanıcısına yanıt
    Tek kelimeyle yaptığın açıklama harika

• Lolking at görelim.Hâla atmamışsın utanıp çekindiğin birşey mi var ? Bence boşa uğraşma o turnuvalarda oynayanların çoğu yetenekli(her insanda olmayan).Anlıycağın senden bişey olmaz gibi.

• Yav okumayin klasik tr goldunun hayalleri bunlar..bak kardeşim herkes heves eder anliyorum ama iki ucu moklu değnek..zaten 1 2 haftaya vazgecersin bu bir anlik hevesten..

He vazgecmeyip ailene soylersin baban da sana 5 kardeşi gosterir.tr de su an ki prof oyuncularin %90ninin ailesi ile sıkıntı yaşadığını biliyor muydun.en sonunda elle tutulur şeyler(maddi anlamda)getirince kabullendiler.ve çoğu da varlikli zaten..

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freaky Romeo -- 21 Temmuz 2016; 10:18:30 >
  • Lolking atmazsan kimse ciddi bi yorumda bulunmaz zaten proffesyonel oyuncu olacak adam arastırı takım secmeleri falan filan TR de Master Tier Westte Elmas 2 üstü oyuncuları secmeye alıyor TT ve BPI

TR de cha değilsen kasma bence o plan programlar profesyonel oyuncular icin zaten ayrıca dota gecmisin yoksa imkansiz gibi bi sey suan prof oyuncularin cogu dota gecmisli 0 bilgiyle basladiysan isin cok zor

• Esporcu olacağını sanan bi silver daha sanırım

Didnt read lol

• Hemen saldırmayın ya yavaş. Ben Solo Q'de tırn,manmaya başladım. Elle tutulabilir bişi yapıcam ardından atıcam LolKing'i.
  • Kanser misin sen muhtemelen plat filansin esporcu olcam diyosun he olursun güldürdün ya

• Yol yakınken vazgeç, üniversitede ortalama bir bölümde değilsen, ailen zengin değilse imkanı yok olamazsın hadi oldun diyelim 5 sene sonra ne yapacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

Üst seviye bir E-sporcunun günlük planı :

Bir Lol E-Sporcunun Günlük Yaşamı

Ayrıca yukarda söyledikleri gibi şuan ( çalışmaya başlamadan önce ) üst liglerin birisinde değilsen hiç uğraşma, bir halt olmaz...

Not : Örnekteki eleman Dota oyuncuları içinde en çok kazanan 44. kişi, en çok kazanan lol oyuncusundan 1.5X kat fazla kazanmış...

Mushi Efsanedir Gerçi Favorim İCEİCEİCE ama olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.