Şimdi Ara

Bir Lol E-Sporcunun Günlük Yaşamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar lütfen Trollemeden yorum atın gerçekten bu konu önemli. Bir çok kişi Sorumluluklar, Oyun ve Uyku işini beraber götüremez. Bu 3 üne Sosyal Hayat'ı da ekleyebilirsiniz bu arada. Ben Profesyonel bir Oyuncu olmak istiyorum. Bunun için günde bir çok saat oyun oynamam gerekli tabi. Üst koridor (Top Lane) hele daha zor. Çünkü her şampiyon ile üst koridor gidilebilir. Arkadaşlar şimdi bu konu başlığı altında toplanan arkadaşlarımıza ve bana bir haftalık program hazırlayalım. Bunu uygulayarak hem okulda başarılı hem sağlıklı uyku almak hem de Lol oyununda başarılı bir gelişme sağlayalım.

Başlayalım:
    Zorunluluk olarak okul var. Saatleri 8:30 ve 16:00 a kadar ve Bilgisayar Lisans kursu var. 16:00'da başlıyor 17:30'a kadar. Kısa bir ayrıntı daha Bilgisayar Lisans Kursu hafta içi Perşembe günü hariç oluyor.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sıkıntısı olan yorumlarda belirtebilir. Lütfen trollemeyin. Tek istediğim bu.
    İYİ GÜNLER...

• Ligin ne? Ne zamandir oynuyosun. Ben kendime program hazirlayamiyorum sana hic yardimci olamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta İçi

08.30 - 15.59 - Arası okulda olursun o zaman sosyalleş

16.00 - 17.30 Arası Kursuna Git Orada sosyalleş

18.30 da eve girsen en geç

19.30 Yemek Falan

19.31 - 21.30 (duruma göre 22.30 ) Dersini Çalış Ailenle Sohbet Muhabbet

21.35(22.35) - 24.00 Arası Lol Oyna

Sonra yat zıbar :)

Hafta sonu sana kalmışş
  • 12 saat hardtry ile belki bir Faker olabilirsin

• Yapma be kardeşim, hayallerin tabiki olacak hak veriyorum ama yaşadığın ülkenin şartlarını unutma. Oyunu hobi tadında bırakmanı öneririm, işler o kadar kolay yürümez bu sektörde. Türkiyede kaç tane challenger var ama kaçı takımda oynayabiliyor? Bu hayalin tek ortağı sen değilsin. Kaldı ki kanının kaynadığı bir dönemdesin, ülkenin şartları da sana para kazanma konusunda hep sıkıcı ve yorucu işler gösterdiği için hem eğlenip hem para kazanıp hem popüler olacağın bir iş yolunu hedef ediniyorsun. Ama bu kumarın sonu istediğin gibi gitmezse hayatın kayar.

Bu sadece bir abi,dost tavsiyesidir. Lisan her şeyden önemli bu devirde. Özellikle iş sahibi olmak için deli gibi hayatını feda ettiğin bir dönemde, oyun oynayarak para kazanmak gibi bir hayalin olacaksa ailenin tuzunun kuru olması gerekiyor.

Hobi olarak oyna, stresini at, zaten bunu bir hedef haline getirmedikçe sen de oyundan çok keyif alırsın ancak bu bir hedef olursa her kaybettiğin maç yani her başarısızlık seni ayağına kaya bağlıymış gibi yerin dibine sokar. Asosyal kalırsın, antisosyal kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Del Rio -- 26 Nisan 2015; 14:37:58 >

• Günde 5 saat düzenli oyun oynarsan olur.Tüm şampiyonların en ince ayrıntısına kadar öğrenmen lazım.Basit bir örnek veriyim sup oynuyorsun janna ile diyelim ki.Oyun başlarken f2,f3 gibi tuşlardan hangisine bastığın zaman kendi adc'ni seçiyorsun onu öğrenip o tuşu T tuşuna atıyorsun.En ufak aksiyonda kendi adc ne E+T ile direk kalkan veriyorsun.Ya da wukong oynarken blue buff'ın yanında hydra/tiamat basarsan e skillin ile blue'ya atlayıp kaçabilirsin.Tüm şampiyonların böyle bir sürü ayrıntısı var.Ward yerleştirme de en karlı nokta neresi,nerede daha çok vision alırsın vs. Basit gibi gözükebilir ama ciddi bir emek istiyor bu iş.Yani okulla aynı anda gidicek bir şey değil.Ha gider ama okul+oyun harici başka bir şey yapamazsın.Ayrıca 5 sene sonra bu oyunun kalıcağı da belli değil.O yüzden yol yakınken vazgeçmeni öneririm.
  • Turnuvalara katılmak gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulu bırak ve sabah 12/24 lol oyna
  • Senin işin zor. Gerçekten hedefi koyduysan kendini başarılı olacağını hissediyorsan bunların hepsini bir arada götüremezsin. Seçiceksin birini
  • okulu bırak kardeşim.
  • Arkadaşlar 4 yıl boyunca bu programa göre gitmem gerek. Okulu bırakamam. Acil yardıma ihtiyacım var. Bir sorun daha oyun oynama saatlerini biraz daha erken koyun ta akşama kadar duramıyorum. Gamer ruhum dayanamıyor. Ondan dolayı. :)
  • profesyonel oyuncuların çoğu okula gitmiyor, yaşı küçük olanlar da lise dışında kalan tüm zamanlarında oyun oynuyolardır büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Nisan 2015; 14:16:09 >
  • okulla aynı anda yürümesi çok zor, ama çok iyi seviyedeysen okulu dondur oyuna devam et. 0 dan başlayacaksan hiç başlama sen tam pro oldum derken oyunun modası geçer
  • Bu nasıl?
    Cuma Hariç Hafta İçi:
    8:30 – 15:59: Okul Zamanı (Sosyal Davran)
    16:00 – 17:30: Kurs (Sosyal Davran)
    18:00 - 18:30: Eve Geliş (Yemek / Dinlenme)
    18:30 – 21:30: Oyun Oyna
    22:00 – 24:00: Ders Çalışma / Ders Programı vs..

Cuma ve Hafta Sonu:

Cuma:
    8:30 – 15:59: Okul Zamanı (Sosyal Davran)
    16:00 – 17:30: Kurs (Sosyal Davran)
    18:00 - 18:30: Eve Geliş (Yemek / Dinlenme)
    18:30- 23:30: Oyun Oyna
    23:30 – 24:00: Gelişmeler LOL Yama Notları İncelikleri Takip etme

Cumartesi :
    12:00 – 12:30: Kalkma kendine gelme
    12:30 – 14:00: Kahvaltı
    14:00 – 23:30: Oyun Oynama Yemek Yeme ve İhtiyaç Molaları
    23:30 – 24:00: Gelişmeler LOL Yama Notları İncelikleri Takip etme

Pazar:
    12:00 – 12:30: Kalkma kendine gelme
    12:30 – 14:00: Kahvaltı
    14:00 – 18:00: Oyun Oyna
    18:00 - 20:00: Akşam Yemeği vs..
    20:00 – 22:00: Ders Çalışma

Haftada 30:30 saat oyun oynama / 10 saat da ders çalışma.

• bir boş adamın günlüğü diye düzeltmek lazım başlığı.
  • Benim bir programim yok boş zamanimda oynuyorum senden fazla oynuyorum.

Programa gerek yok.Boş her zamanini degerlendireceksin yoksa zor.Gunluk 1 2 saat ile olmaz.Eve gelip yemek yiyip oyun oynayacaksin hatta yemegi de PC basinda yiyeceksin.

Oncelikle tum sampiyonlari ogrenmen lazim.Tum sampiyonlarin skillerini bilmen lazim trmel seyler totemvs roller onlari zaten biliyor olman lazim yoksa hic baslama.

Dsha sonra kendine main sececeksin onda kendini gelistireceksin nerdeyse oradaki tum herolar ilr karsindaki o herolara karsi oynamayi ogreneceksin,

Mesela Top main ise 124*124 eslesmede hangi levelda ne yapacagini hangi skillerine karsi ne yapman gerektigini.bilmen lazim.

Neden 124 dersen topda her hero oynanabilir tam meydan muhaberebesi gibi gecer top lane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heves kırmak istemiyorum ama west serverında hadi onuda geçtim tr'de belirli bir seviye de değilsen ( bu sınırı ben belirlemiyorum ama hadi diamond I ve üstü diyeyim ) hazırladığın bu programların pek bir faydası olmaz. Önce yeteneğini kendine ve diğerlerine kanıtla. Eğer üstüne yatırım yapılması e-spor kulüpleri tarafından değerli görülüyorsa zaten onlar seni havada kapatacaktır.
  • Üst seviye bir E-sporcunun günlük planı :

Bir Lol E-Sporcunun Günlük Yaşamı

Ayrıca yukarda söyledikleri gibi şuan ( çalışmaya başlamadan önce ) üst liglerin birisinde değilsen hiç uğraşma, bir halt olmaz...

Not : Örnekteki eleman Dota oyuncuları içinde en çok kazanan 44. kişi, en çok kazanan lol oyuncusundan 1.5X kat fazla kazanmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouAreSoDumb -- 26 Nisan 2015; 15:37:52 >
  • e sporcu olarak türkiyede para kazanan kişi sayısının çok çok az oldugunu düşünürsek,(hatta dünyada bile gerçekten çok az,ciddi anlamda kazananlardan bahsediyorum) esporcu değil de başka bir alana yönelmelisin bence.lol çıktı herkez e sporcu olmak istiyor.
    ya bir düşünün.bu işler kolay değil. espor alanına harcayabilecegin vakitlerini farklı bir şekilde değerlendirsen belki çok daha mutlu olabilirsin.
    ne bileyim git ingilizce öğren.lisedeysen ygs çalış elle tutulur garanti bir meslegin olsun.
    üniversiteliysen branşında kendini geliştir.
    ulan hiçbirini yapmayacaksan al bir gazete dergi oku.kültürün gelişsin.
    arkadaşlarınla vakit geçir.sosyal zekan gelişir.
    espor zevkli tamam.ama e sporcu olmak isteyen kişilerin çoğunun kafe turnuvasına katılıp 200 tl kazanmaktan ötesini yapabildiklerini görmedim.
  • 3 Defa yazıp yazıp sildim. sildiğim her cümlenin içerisinde hiç bir pozitif kelime yoktu.

Bu sevdadan vazgeçmeni önermeyeceğim. Kendinde e-sporcu olacak potansiyeli görebiliyorsan hayatta başarılar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.