< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Nisan 2017; 21:15:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Nisan 2017; 21:15:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
odtu kampusunude gezmeni tavsiye ederim
|
Ben doğru mu okuyorum siz Türkiye'de olan bir şeyi beğeniyor musunuz?
|
Güzel şeyler beğenilir yaygınlaşması için, kötü şeyler güzel şeylere dönüşmesi için eleştirilir çözümleri ile birlikte. Niye şaşırdınız ki?
|
Doğuda git bakalım bir köy okuluna o soğukta sobalı ve tek öğretmenli okullarda kal . Okula karda kışta lastik ayakkabıyla gelen çocukları gör . Herşeyi çok biliyorsun ulan sen illaki kendine muhalefet bulacaksınki zevk alasın . Birde genelleme yapıyor TÜRKIYENİN EĞİTİM ŞARTLARİ ÇOK İYİYMİŞ diye . İçimden söylediklerimi de sen anladın
|
bizim bir felsefe hocamız vardı,akşam komunizm ile yatar sabah komunizm ile kalkardı.Yine birgün klasik komunizm tartışması yapılıyor sınıfta,ben hocaya ''hocam komunizm'de kimse doktor olmak istemezdi,bu kadar ağır çalışmanın altına girmek istemezdi '' gibisinden şeyler söyledim.Hocanın söylediği söz hala aklımdadır ''sıkıntı sistemde değil,insanda.''
şimdi soruyorum Theologist sen benim felsefe hoca mısın bu arkadaşa böyle şeyler yazma,dönüp dolaşıp suçu sana atmanın bir yolunu buluyor Ecnebi milletler ne güzel üniversitelerde sabahlıyorlar,MIT'de öğrenciler kütüphanelerden çıkmıyor! Eyyyyy Theologist,MIT gibi üniversitelerdeki öğrencilerin kullandığı ''uyarıcılar'' üstüne bir konu açacak mısın?Bunları da yazacak mısın? edit : Yetişemedim çoktan suçu halka atmış |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 11 Nisan 2017; 18:15:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Nisan 2017; 18:14:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaravelUsta -- 11 Nisan 2017; 18:17:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Nisan 2017; 18:18:59 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Nisan 2017; 19:22:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |