Şimdi Ara

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puantum

Doğuda git bakalım bir köy okuluna o soğukta sobalı ve tek öğretmenli okullarda kal . Okula karda kışta lastik ayakkabıyla gelen çocukları gör . Herşeyi çok biliyorsun ulan sen illaki kendine muhalefet bulacaksınki zevk alasın . Birde genelleme yapıyor TÜRKIYENİN EĞİTİM ŞARTLARİ ÇOK İYİYMİŞ diye . İçimden söylediklerimi de sen anladın

Doğuda büyüdüm, Diyarbakırlıyım zaten, ilk okul değil Üniversiteleri konuşuyoruz ayrıca gidip görüyorum ilk okullar da artık böyle yapılıyor.... Doğuda üstelik.

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım

Diyarbakır

Batman

Hakkari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.5 lira diyorsun 4 cesit yemek diyorsun saglikli diyorsun.Bunlar ihale ile kazaniliyor firmalar tarafindan ve firmalar bu paradan kazanc sagliyor. Nerde kalitesiz,zararli sey varsa ucuz olsun diye o yemeklere koyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Ya sen niye saçma sapan konuşuyorsun ? Yeni üniversite diye normal mi bu durum ? Donanımları tam olmayan okuldan ne bekliyorsun sen ? Öğrencilere doğru düzgün eğitim ortamı yokken sen kalkmışsın bahane diyorsun. Hala her mahalle başı üni açıp duruyorlar bi de. O resimler üninin web sitesinde var. Tabi o resimleri koyacaklar.

https://www.evrensel.net/haber/276725/rte-universitesinde-egitim-rezaleti
    http://www.hurriyet.com.tr/bir-kadavraya-100-ogrenci-dusuyor-oturacak-yer-yok-40068084

Olmayan şeyi koymazlar, demek ki var ve sen buna yok diye itiraz ediyorsun.

Gökten inmiyor ki kuruluyor ve gelişiyor sistemler zamanla, ne bekliyorsun ünviersite üreten fabrikalar mı var ilk kurulduğu gibi her şeyi kusursuz olsun?

Düzgün eğitim oranı var arkadaşım, Dicle, Ankara, Gazi, ODTÜ, Bozok, Bingöl, Fırat üniversitelerine girmiş gezmiş biri olarak söylüyorum bahane üretmeyin boşuna... Resimler ortada şimdi bile üniversiteden yazıyorum bu yazıyı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Hocam merhaba, ben Ankaranın en iyi anadolu lisesinde okudum şuanda da Odtü inşaatta okuyorum. Odtüye gelene kadar okumamışım o kadar söylüyorum. Lise eğitimimiz çok yetersiz ve yersiz.

Odtünün eğitimi çok iyi ancak ülkedeki işsizlikten dolayı mezunların iş bulma oranı düşüyor.

AAAL de mi okudun en iyisi o çünkü tartışmasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

2.5 lira diyorsun 4 cesit yemek diyorsun saglikli diyorsun.Bunlar ihale ile kazaniliyor firmalar tarafindan ve firmalar bu paradan kazanc sagliyor. Nerde kalitesiz,zararli sey varsa ucuz olsun diye o yemeklere koyuluyor.

Kesinlikle hayır....

Yemekler şahane...

Bugünün menüsü mesela

Yemekler nasıl yapılıyor izleyin gıda mühendisleri sürekli inceliyor, her gün kaç kalori olduğu bile yazıyor.

http://sks.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/sites/91/2016/11/yemekhane-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B11-2.mp4?_=1

Firmalar ihaleye giriyor ama kalite şartlarından geçiyor 15 Lira bu yemek aradaki fark üniversite bütçesinden ödeniyor firmaya.

• Cumhuriyetin en büyük kazanımları bunlar kıymetini bilmek lazım

En büyük problem mühendislik labaratuarları bence

Bir de bilim üretmede çok geride olmamız

Ama düzelmeyecek şeyler değil

• Ozelden Kisisel bir soru sorabilir miyim sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Ozelden Kisisel bir soru sorabilir miyim sana?

Tabi ki.

• ülkede sayılı üniversitede yeterli imkan var yalnız siz o sayılı olanlardan birine gitmişsiniz yani tek oradan genele vurulmaz bunlar aynı zamanda en eski kurumlardan biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Nisan 2017; 21:45:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

ülkede sayılı üniversitede yeterli imkan var yalnız siz o sayılı olanlardan birine gitmişsiniz yani tek oradan genele vurulmaz bunlar aynı zamanda en eski kurumlardan biridir

İlk üniversite değil yalnız, daha önce Diyarbakır Dicle üniversitesi vardı, şimdi oranın durumu çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Nisan 2017; 21:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

ülkede sayılı üniversitede yeterli imkan var yalnız siz o sayılı olanlardan birine gitmişsiniz yani tek oradan genele vurulmaz bunlar aynı zamanda en eski kurumlardan biridir

İlk üniversite değil yalnız, daha önce Diyarbakır Dicle üniversitesi vardı, şimdi oranın durumu çok daha iyi.

aslında orada iyidir orada en eski kurumlardan biridir ama malumunuz sebeplerden dolayı pek tavsiye etmiyorum gerek bölge gerek oradaki yapılanmalar ve üniversitedeki örgütlenmeler felan sakıncalı maalesef yoksa güzel okul eski kurumlardan biri
  • Eğitim dediğin binaların sağı solu mu önemli? Söyle bana oradaki hocaların kaç tanesi kara tahtada kendi kafasından ders anlatabilir? Şuan Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde bile hocalar slaytsız konu anlatamıyor. Ben egedeyim, fakültede elektrik kesilse ders anlatabilecek hoca sınırlıdır.

Onu geçtim say bakalım bu hocaların makalelerini, makalelerin yayınlandığı dergilerin impact faktörlerini? Kaç tane düzgün yetişmiş hoca var? Türkiye'deki üniversitelerden ne kadar bilim insanı yetişiyor?

Ben kendi üniversitemden yurtdışında okumak için bir tarafını yırtan bi öğrenciyim. Neler yaptığımı yazmayacağım ama öğrencilik hayatım boyunca ciddi şeyler yaptım, merak edersen pmden yazarım. Ege'de yurtdışında staj kontenjanı sadece torpillilere var. Geçmişte benim bölümümden Harvard'a staj kabulü alan kızın stajını saymadılar. Yüksek lisans için yurtdışına veya normal stajda iyi bir yere destek olacaklarına sadece köstek oluyorlar.

Sen Almanyada yaşıyorsun. Uzaktan konuşup durmak kolay. Emin ol üç senedir kendimi paralıyorum ben o Almanyaya geleyim diye. Tembellik yapıp yatanlar konusunda haklısın ama şöyle genelleme yapıp konu açıp durma çalışan insanların fazlasıyla sinirini bozuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Eğitim dediğin binaların sağı solu mu önemli? Söyle bana oradaki hocaların kaç tanesi kara tahtada kendi kafasından ders anlatabilir? Şuan Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde bile hocalar slaytsız konu anlatamıyor. Ben egedeyim, fakültede elektrik kesilse ders anlatabilecek hoca sınırlıdır.

Onu geçtim say bakalım bu hocaların makalelerini, makalelerin yayınlandığı dergilerin impact faktörlerini? Kaç tane düzgün yetişmiş hoca var? Türkiye'deki üniversitelerden ne kadar bilim insanı yetişiyor?

Ben kendi üniversitemden yurtdışında okumak için bir tarafını yırtan bi öğrenciyim. Neler yaptığımı yazmayacağım ama öğrencilik hayatım boyunca ciddi şeyler yaptım, merak edersen pmden yazarım. Ege'de yurtdışında staj kontenjanı sadece torpillilere var. Geçmişte benim bölümümden Harvard'a staj kabulü alan kızın stajını saymadılar. Yüksek lisans için yurtdışına veya normal stajda iyi bir yere destek olacaklarına sadece köstek oluyorlar.

Sen Almanyada yaşıyorsun. Uzaktan konuşup durmak kolay. Emin ol üç senedir kendimi paralıyorum ben o Almanyaya geleyim diye. Tembellik yapıp yatanlar konusunda haklısın ama şöyle genelleme yapıp konu açıp durma çalışan insanların fazlasıyla sinirini bozuyorsun.

Eğitimin Niteliğinin berbat olduğunu sürekli paylaşmaya çalışıyorum istatistiklerle buna hocaların kalitesizliği de dahil.

Nereden çıkardın eğitim kalitesinin iyi olduğunu savunduğumu?

Burada eğitimin kalitesini değil eğitimin alabilmenin şartlarının iyi olduğunu konuşuyoruz...

Kısaca tembelliğimiz ve kalitesizliğimizin nedeni ekonomi, imkansızlık falan değil.

Ayrıca Ankara'dayım Almanya'da değil bu aralar...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    ölmüş o

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçanayı

ölmüş o

Hayır hayır az önce oynuyordu.

• Kardeş sen genelde Türk gencini kötüleyen konularınla meşhur değil miydin? Karıştırıyor muyum?

• Hocam KTÜ hakkındaki düşünceleriniz nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

Kardeş sen genelde Türk gencini kötüleyen konularınla meşhur değil miydin? Karıştırıyor muyum?

Kötüleyen değil bir Türk genci olarak özeleştiri yapılan konulardı. Tembel olduğumuzu, çok TV ve Oyun ile ilgilendiğimizi istatistiklerle ortaya koymak, neredeyse hiç okumadığımızı yine istatistikler ve araştırmalar ile ortaya koymaya çalışmaktı sadece.

Burada da yine aynı kapıya çıkıyor aslında konu, problem ortam, ekonomi, şartlar değil yine tembelliğimiz yani.

• Nereye mıçıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Hocam KTÜ hakkındaki düşünceleriniz nedir

KTÜ'nün sadece yanından geçtim maalesef, keşke girebilseydim ama bisikletliydim ve yalnız değildim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.