Şimdi Ara

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

ilk defa bir konunu sevdim

şimdi bana ne olacak?

Tabi ki her konuya katılmak zorunda, sevmek zorunda değilsiniz ama objektif yorum yaptığınız sürece geçerli nedenler ile istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz. Bu zaten düşünceyi zenginleştirmek için yegane kozumuz.

Eğer tekniği sevdiyseniz hayata geçirebilirsiniz, ve faydasını bizzat yaşayabilirsiniz tabi ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

şimdi bana ne olacak?

Tabi ki her konuya katılmak zorunda, sevmek zorunda değilsiniz ama objektif yorum yaptığınız sürece geçerli nedenler ile istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz. Bu zaten düşünceyi zenginleştirmek için yegane kozumuz.

Eğer tekniği sevdiyseniz hayata geçirebilirsiniz, ve faydasını bizzat yaşayabilirsiniz tabi ki.

vakıf üniversitesinde okuyorum ne doğa var ne bir şey berbat iğrenç rezalet ve yılda 30bin₺ gidiyor

ya ben çok mutsuzum hayatımdan

sadece paradan yüzüm güldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist'in hesabı hacklenmiştir yazılanlara inanmayınız.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Gittiğin yer iyi olunca tüm ülkenin eğitim şartlarının iyi olduğunu nerden çıkardın diyor yani. Açıkçası ben arkadaşa katılıyorum. Berbat üniler de var labları kütüphanesi bile yok olsa bile kümes gibi bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Gittiğin yer iyi olunca tüm ülkenin eğitim şartlarının iyi olduğunu nerden çıkardın diyor yani. Açıkçası ben arkadaşa katılıyorum. Berbat üniler de var labları kütüphanesi bile yok olsa bile kümes gibi bişey.

Mesela hangi üniversite isim alabilir miyim?

Dicle, Bingöl, Bozok bile çok iyi şartlara sahip...

Sizden isim bekliyorum...

• quote:

quote:

quote:

şimdi bana ne olacak?

vakıf üniversitesinde okuyorum ne doğa var ne bir şey berbat iğrenç rezalet ve yılda 30bin₺ gidiyor

ya ben çok mutsuzum hayatımdan

sadece paradan yüzüm güldü

Kitap, spor, etkileşim, sosyalleşme, doğa, tek veya birlikte bilmediğiniz yerlere yolculuklar sizin sorunlarınızı bence çözer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Eğitim niteliği çok iyi değil mistisizm dersleri yok hatta öğretmenler bazı sorulara cevap veremiyorlar

Eğitimin niteliğini değil şartlarını konuşuyoruz ama, şartlar çok iyi ve günümüz dünyasında hocalara takılmak biraz saçma gelebilir çünkü aradığınız her sorunun cevabına çok kolaylıkla ulaşabilirsiniz bu zamanda. Hocaya takılıp kalmak pek mantıklı değil

Mesele sadece bilgiye ulaşmak değil tartışma ortamı ve kişinin yalnız kalmama ihtiyacını karşılaması.Öylece okuduğun bilgiyi unutabilirsin lakin öğretmenle konuyu irdelediğin o an sihirlidir böylece pratik hayata dökebilmen ihtimali artar.Ayrıca mistisizm derslerinin yokluğu gerçekten eksiklik.Başka bilimlere açılan penceredir yani.Dini iyi bilmeyenler olayları analiz edemez

Tartışma ortamı, kişinin yalnız kalmama ihtiyacı da pekala giderilebiliyor örneğin ister gerçek hayatta ister sanal alemde kendi bilgi birikimi ve alanınızı ilgilendiren ortamlar yaratabilirsiniz pek tabi ki, bu hiç de zor değil.

Bilgi tartışma ortamları için Coursera uluslarası etkileşim sistemi var. Canlı olarak dünyanın en iyi hocaları ile etkileşim kurabilirsiniz.

Onun dışında mistisizm ve felsefe dediğiniz gibi düşünce kapılarını aralamak için mükemmel araçlar, katılıyorum o konuya ağırlık verilmeli.

Bence de zor değil fakat asıl olması gereken entelektüel ortam için çok çaba sarf etmememiz gerekliliği.Yani öylece geçenler tartışmalara katılabilmeli tıpkı medrese sistemi gibi.Dediğiniz siteler aynı anda kaç kişiyle iletişim sağlayabilir.Çok olursa yararlılık artacaktır sonuçta.Hem gündem artık survivor gibi konulardan da vazgeçer.Kitleler yeterince tanıklık ederse paradigmalarına kazınmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Nisan 2017; 21:0:52 >

Mesela yyü, rteü. Merak ettim bozokun neresi iyi orda tıp kazananlar hacettepede ders görüyor.

• quote:

Mesela yyü, rteü. Merak ettim bozokun neresi iyi orda tıp kazananlar hacettepede ders görüyor.

Bozok'un Fetö'den ihraç edilen öğretim üyesi çok o nedenle, ayrıca gittim gördüm birkaç gün önce, Tıp Fakültesi binası devasa ve muhteşem...

Mesela Bozok'un kütüphanesi...

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım

Bu da RTE üniversitesi

Ne alaka şimdi fetö ? bozok tıp 2007 de kuruldu o zamandan beri hacettepedeler. 2007 de fetö ihraçları mı vardı ? Bu arada RTE diş hekimliği öğrencileri ilkokul sıralarında ders görüyor. Evet gerçekten üniversitelerimiz süper ??!!? Bi de sanırım bozok tıptakiler geçen yıl bozokta ders almaya başladı yıllardır hacettepedeydiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 11 Nisan 2017; 21:12:47 >
  • Bazı oyunlardaki grafiksel oynanışsal güzellikler içinde analiz konusu açarmısın ?
  • Doğuda git bakalım bir köy okuluna o soğukta sobalı ve tek öğretmenli okullarda kal . Okula karda kışta lastik ayakkabıyla gelen çocukları gör . Herşeyi çok biliyorsun ulan sen illaki kendine muhalefet bulacaksınki zevk alasın . Birde genelleme yapıyor TÜRKIYENİN EĞİTİM ŞARTLARİ ÇOK İYİYMİŞ diye . İçimden söylediklerimi de sen anladın

Odtüye benim bildiğim Odtü veya bilkent öğrencisi değilsen, arkadaşın yoksa veya yazılı iznin yoksa giremiyorsun en azından 5 sene önceye kadar öyleydi. gazili ankara ünili vs giremez başka üniversite boğaziçi galatasaray olsa bile giremiyordu.
  • bu adamın konularını beğenen bir tek ben miyim? hatta türk genci konusunda yazdıklarını çok beğenip sunumuma eklemiştim.
  • quote:

Ne alaka şimdi fetö ? bozok tıp 2007 de kuruldu o zamandan beri hacettepedeler. 2007 de fetö ihraçları mı vardı ? Bu arada RTE diş hekimliği öğrencileri ilkokul sıralarında ders görüyor. Evet gerçekten üniversitelerimiz süper ??!!? Bi de sanırım bozok tıptakiler geçen yıl bozokta ders almaya başladı yıllardır hacettepedeydiler

E tamam işte Bozok yeni üniversite.

Attığım resimleri görmedin mi? Daha ne olsun yani? Özel odalar bile var...

Bana pek ilkokul sırası gibi gelmedi bu...

Kütüphanesini gördünüz zaten resmini attım.

Bence eğitime bahane olacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Odtüye benim bildiğim Odtü veya bilkent öğrencisi değilsen, arkadaşın yoksa veya yazılı iznin yoksa giremiyorsun en azından 5 sene önceye kadar öyleydi. gazili ankara ünili vs giremez başka üniversite boğaziçi galatasaray olsa bile giremiyordu.

Biz bisiklet grubu olarak girmiştik, evet dediğin gibi ODTÜ güvenliği çok sıkıntılı. Hiç bir yabancı üniversite'de kimlik sorulduğunu görmedim, demek ki bizde çok suistimal ediliyor.

Hocam merhaba, ben Ankaranın en iyi anadolu lisesinde okudum şuanda da Odtü inşaatta okuyorum. Odtüye gelene kadar okumamışım o kadar söylüyorum. Lise eğitimimiz çok yetersiz ve yersiz.

Odtünün eğitimi çok iyi ancak ülkedeki işsizlikten dolayı mezunların iş bulma oranı düşüyor.
  • Odtüde kimlik sormasalar kampüse karı kız bakmaya gelen serseriler doluşur. Aynı şekilde Bilkent'e giriş de aşırı kontrollü. Artı olarak bu üniversiteler zamanında bombalanma tehlikesi geçirdiler.
  • Doğru söylüyorsun eğitim şartları çok iyi ama eğitim kötü Çanakkale 18 Mart ünide okuyorum aynı şartlar bizim universitede var ama verilen eğitim içeriği anca anca düzeliyor

Çanakkaleye gelirsen yaz bana :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 11 Nisan 2017; 21:35:41 >
    Ya sen niye saçma sapan konuşuyorsun ? Yeni üniversite diye normal mi bu durum ? Donanımları tam olmayan okuldan ne bekliyorsun sen ? Öğrencilere doğru düzgün eğitim ortamı yokken sen kalkmışsın bahane diyorsun. Hala her mahalle başı üni açıp duruyorlar bi de. O resimler üninin web sitesinde var. Tabi o resimleri koyacaklar.

https://www.evrensel.net/haber/276725/rte-universitesinde-egitim-rezaleti
    http://www.hurriyet.com.tr/bir-kadavraya-100-ogrenci-dusuyor-oturacak-yer-yok-40068084

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.