Bildirim
Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sansa Magna
Ben doğru mu okuyorum siz Türkiye'de olan bir şeyi beğeniyor musunuz?
Güzel şeyler beğenilir yaygınlaşması için, kötü şeyler güzel şeylere dönüşmesi için eleştirilir çözümleri ile birlikte. Niye şaşırdınız ki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adroid
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
quote:
Orijinalden alıntı: Bursaspor.
Çok güzel hocam taktir ettim
Ama gençlerimiz yerine kedilerimiz değerlendiriyor daha çok. Resim şimdi çekildi. Sütünü içmiş yan gelip yatmış hanımefendi...
Kedi yaşıyor mu hocam bu arada hayvanlar kitaptan ne anlar iyice manyadınız yan gelip yan yatmış
Uyuyor ağzı açık şekilde, sütünü içmiş keyfi yerinde.
Uyusun kitap okusun diyen yok da biz gençlik olarak da okumalıyız demek istedim yani.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Jack the Ripper özleniyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Sansa Magna
Ben doğru mu okuyorum siz Türkiye'de olan bir şeyi beğeniyor musunuz?
İşte beğenmek ve övmek ülkemizde etki yaratmıyor olumlu manada, gördüğünüz gibi....
Diğer konular gibi olsaydı bu avantajı herkese duyurmuş olurdum ama maalesef...
Herkes bildiğini yapmaya devam ediyor damarına basılmadığı sürece...
İlber Ortaylı ve Celal Şengör gibi adamların yer aldığı programları kaldırıp evlendirme programlarını devam ettiren ülkede gençlikten ne bahsediyorsun? Önce git hükümete bilime teşvik edici çalışmalar yapmasını söyle.Tübitaka hayvanat bahçesi müdürü atıyorlar bitkiye kuran okuma projeleri var.Bende müslümanım da geçin bu işleri.Aktrolluk yapmayı bırakın artık.80 milyon nüfusumuz var ama Almanya 3 4 milyon Türk'den daha fazla dünya yıldızı çıkarıyor.Sorsan sorun gençlik he yavrum he.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba
İlber Ortaylı ve Celal Şengör gibi adamların yer aldığı programları kaldırıp evlendirme programlarını devam ettiren ülkede gençlikten ne bahsediyorsun? Önce git hükümete bilime teşvik edici çalışmalar yapmasını söyle.Tübitaka hayvanat bahçesi müdürü atıyorlar bitkiye kuran okuma projeleri var.Bende müslümanım da geçin bu işleri.Aktrolluk yapmayı bırakın artık.80 milyon nüfusumuz var ama Almanya 3 4 milyon Türk'den daha fazla dünya yıldızı çıkarıyor.Sorsan sorun gençlik he yavrum he.
Benim devleti ve hükumeti eleştirmem sistemi değiştirecek mi? Kime ne fayda sağlayacak?
Herkes biliyor siyasetin ne yalan dolan ve boş olduğunu Türkiye'de ama başa gelenler boş gelmiş boş gidiyor, çünkü hile hurda torpil yalan dolan ile gelip öyle devam ettiriyorlar. Çünkü halk öyle genel olarak...
Eğitim ve bilinç sorunumuz var, kısa vadede kim gelirse gelsin başa halk böyle olunca hiç bir çözüm kalıcı olmaz.
Kalıcı çözüm için şimdiki gençliğin kendini yetiştirmesi şart.
Kahve muhabbetine girmeye, forumda devlet kurup yıkmaya hiç gerek yok, boş zaman kaybı ve emek çünkü.
-
Tek birseye bakarak buna nasil karar verebildin ?
quote:
bizim bir felsefe hocamız vardı,akşam komunizm ile yatar sabah komunizm ile kalkardı.Yine birgün klasik komunizm tartışması yapılıyor sınıfta,ben hocaya ''hocam komunizm'de kimse doktor olmak istemezdi,bu kadar ağır çalışmanın altına girmek istemezdi '' gibisinden şeyler söyledim.Hocanın söylediği söz hala aklımdadır ''sıkıntı sistemde değil,insanda.''
şimdi soruyorum Theologist sen benim felsefe hoca mısın
bu arkadaşa böyle şeyler yazma,dönüp dolaşıp suçu sana atmanın bir yolunu buluyor
Ecnebi milletler ne güzel üniversitelerde sabahlıyorlar,MIT'de öğrenciler kütüphanelerden çıkmıyor!
Eyyyyy Theologist,MIT gibi üniversitelerdeki öğrencilerin kullandığı ''uyarıcılar'' üstüne bir konu açacak mısın?Bunları da yazacak mısın?
edit : Yetişemedim çoktan suçu halka atmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalCacik -- 11 Nisan 2017; 20:14:25 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hamikisi
Tek birseye bakarak buna nasil karar verebildin ?
Tek bir şey derken hangi şey?
Eğitim niteliği çok iyi değil mistisizm dersleri yok hatta öğretmenler bazı sorulara cevap veremiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Nisan 2017; 20:16:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CrystalCacik
quote:
bizim bir felsefe hocamız vardı,akşam komunizm ile yatar sabah komunizm ile kalkardı.Yine birgün klasik komunizm tartışması yapılıyor sınıfta,ben hocaya ''hocam komunizm'de kimse doktor olmak istemezdi,bu kadar ağır çalışmanın altına girmek istemezdi '' gibisinden şeyler söyledim.Hocanın söylediği söz hala aklımdadır ''sıkıntı sistemde değil,insanda.''
şimdi soruyorum Theologist sen benim felsefe hoca mısın
bu arkadaşa böyle şeyler yazma,dönüp dolaşıp suçu sana atmanın bir yolunu buluyor
Ecnebi milletler ne güzel üniversitelerde sabahlıyorlar,MIT'de öğrenciler kütüphanelerden çıkmıyor!
Eyyyyy Theologist,MIT gibi üniversitelerdeki öğrencilerin kullandığı ''uyarıcılar'' üstüne bir konu açacak mısın?Bunları da yazacak mısın?
edit : Yetişemedim çoktan suçu halka atmış
MIT'de kullanılan uyarıcılar mı?
Bizde de sabahlayanlar var, çalışanlar okuyanlar var tabi ki ama yetersiz.
Uyarıcı ne alaka yani anlamadım... Kimin ne kullandığı bizi ne ilgilendirir? İster içki, ister sigara ister hap bize ne? Bizde de içenler var ama konu ile alakası nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zodion
Eğitim niteliği çok iyi değil mistisizm dersleri yok hatta öğretmenler bazı sorulara cevap veremiyorlar
Eğitimin niteliğini değil şartlarını konuşuyoruz ama, şartlar çok iyi ve günümüz dünyasında hocalara takılmak biraz saçma gelebilir çünkü aradığınız her sorunun cevabına çok kolaylıkla ulaşabilirsiniz bu zamanda. Hocaya takılıp kalmak pek mantıklı değil
Benim Tandoğan kampüsünde 2 hafta yaşayan arkadaşım var. Dediğiniz gibi duş için havuzu kullanıyordu ve yanında bir valizle gelmişti. Ben de Tandoğanda okuyorum kampüs güzeldir hele de bahar mevsiminde
ilk defa bir konunu sevdim
şimdi bana ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 11 Nisan 2017; 20:21:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: Theologistquote:
Eğitimin niteliğini değil şartlarını konuşuyoruz ama, şartlar çok iyi ve günümüz dünyasında hocalara takılmak biraz saçma gelebilir çünkü aradığınız her sorunun cevabına çok kolaylıkla ulaşabilirsiniz bu zamanda. Hocaya takılıp kalmak pek mantıklı değil
Mesele sadece bilgiye ulaşmak değil tartışma ortamı ve kişinin yalnız kalmama ihtiyacını karşılaması.Öylece okuduğun bilgiyi unutabilirsin lakin öğretmenle konuyu irdelediğin o an sihirlidir böylece pratik hayata dökebilmen ihtimali artar.Ayrıca mistisizm derslerinin yokluğu gerçekten eksiklik.Başka bilimlere açılan penceredir yani.Dini iyi bilmeyenler olayları analiz edemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Nisan 2017; 20:28:32 >
-
Okumak istersen wilbur smith - leopar karanlıkta avlanır o da çok güzel bir kitaptır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alonen
Okumak istersen wilbur smith - leopar karanlıkta avlanır o da çok güzel bir kitaptır
Okudum müthiş bir kitaptı, etkilenmediğim kitabı kalmadı ki zaten, çok müthiş bir olay akışı var. Jack London'un Martin Eden kitabını tavsiye ederim o da muhteşemdir. Tavsiye için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Nisan 2017; 20:41:30 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Theologistquote:
Mesele sadece bilgiye ulaşmak değil tartışma ortamı ve kişinin yalnız kalmama ihtiyacını karşılaması.Öylece okuduğun bilgiyi unutabilirsin lakin öğretmenle konuyu irdelediğin o an sihirlidir böylece pratik hayata dökebilmen ihtimali artar.Ayrıca mistisizm derslerinin yokluğu gerçekten eksiklik.Başka bilimlere açılan penceredir yani.Dini iyi bilmeyenler olayları analiz edemez
Tartışma ortamı, kişinin yalnız kalmama ihtiyacı da pekala giderilebiliyor örneğin ister gerçek hayatta ister sanal alemde kendi bilgi birikimi ve alanınızı ilgilendiren ortamlar yaratabilirsiniz pek tabi ki, bu hiç de zor değil.
Bilgi tartışma ortamları için Coursera uluslarası etkileşim sistemi var. Canlı olarak dünyanın en iyi hocaları ile etkileşim kurabilirsiniz.
Onun dışında mistisizm ve felsefe dediğiniz gibi düşünce kapılarını aralamak için mükemmel araçlar, katılıyorum o konuya ağırlık verilmeli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X