Şimdi Ara

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Universite butcesinden odenmiyor yine ogrencilerin verdigi harclardan odeniyor ama kesinlikle saglikli degiller emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkemizde mukemmel lab lar mukemel hocalar var emin ol o kisma hic girmemisin:) ulke les les

• Yalnız değilsin

Çoğu yönden katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Universite butcesinden odenmiyor yine ogrencilerin verdigi harclardan odeniyor ama kesinlikle saglikli degiller emin ol.

Nasıl sağlıklı değiller açar mısın?

Ayrıca öğrenci harç vermiyor ki? İkinci öğretim bölümü yok çünkü üniversitede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azel

Ulkemizde mukemmel lab lar mukemel hocalar var emin ol o kisma hic girmemisin:) ulke les les

Mükemmel hocalar yok ama mükemmel lablar var, ben Almanya'daki Lablar ile buradakiler arasında bir fark görmedim. En azından şu an içinde olduğum kampüstekilerden söz ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Doğuda git bakalım bir köy okuluna o soğukta sobalı ve tek öğretmenli okullarda kal . Okula karda kışta lastik ayakkabıyla gelen çocukları gör . Herşeyi çok biliyorsun ulan sen illaki kendine muhalefet bulacaksınki zevk alasın . Birde genelleme yapıyor TÜRKIYENİN EĞİTİM ŞARTLARİ ÇOK İYİYMİŞ diye . İçimden söylediklerimi de sen anladın

Doğuda büyüdüm, Diyarbakırlıyım zaten, ilk okul değil Üniversiteleri konuşuyoruz ayrıca gidip görüyorum ilk okullar da artık böyle yapılıyor.... Doğuda üstelik.

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım

Diyarbakır

Batman

Hakkari

Sadece üniversitelerden bahsediyorum diyerek türkiyenin eğitim şartlarını tartışacak konumda olan ne benim ne sizsiniz söylediğiniz geneli kapsar. Bahsettiğim köy okullarıdır merkezde bu okullar hali hazırda var idi

• meshur csb yazari gelmis. csb dolu hayatlar

• quote:

quote:

quote:

Doğuda git bakalım bir köy okuluna o soğukta sobalı ve tek öğretmenli okullarda kal . Okula karda kışta lastik ayakkabıyla gelen çocukları gör . Herşeyi çok biliyorsun ulan sen illaki kendine muhalefet bulacaksınki zevk alasın . Birde genelleme yapıyor TÜRKIYENİN EĞİTİM ŞARTLARİ ÇOK İYİYMİŞ diye . İçimden söylediklerimi de sen anladın

Doğuda büyüdüm, Diyarbakırlıyım zaten, ilk okul değil Üniversiteleri konuşuyoruz ayrıca gidip görüyorum ilk okullar da artık böyle yapılıyor.... Doğuda üstelik.

Diyarbakır

Batman

Hakkari

Sadece üniversitelerden bahsediyorum diyerek türkiyenin eğitim şartlarını tartışacak konumda olan ne benim ne sizsiniz söylediğiniz geneli kapsar. Bahsettiğim köy okullarıdır merkezde bu okullar hali hazırda var idi

Köy okulları da aynı şekilde eskisinden çok daha farklı YİBO'lar çok daha iyi öncesine göre. Dediğim gibi doğma büyüme Diyarbakır...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

meshur csb yazari gelmis. csb dolu hayatlar

CSB olmadığına inanmak için ne gerekiyor mesela? Bir kaç dakika içinde ikna olabilirsin.

• Almanya'dan gelip Türkiye'ye yeşillik demek, hem de Ankara'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: in vain

odtu kampusunude gezmeni tavsiye ederim

Odtu içerisindeki askeri karakolu kaldırdılar sanırım ?
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    birader ben de ordayım hazır gelmisken bulusalim da seni susturayim.forum da rahat eder ha ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKoenig

Almanya'dan gelip Türkiye'ye yeşillik demek, hem de Ankara'ya.

Evet mesela burası Emsan sitesi 3 gün önce çadır atmıştım, nerede olduğunu bilmiyorsan eğer Cumhurbaşkanlığı Külliyesi görünüyor, 20 dakika yürürsen oradasın, AKP genel merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde, CHP genel merkezine 5 dakika yürüme mesafesinde...

Bu da resim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Nisan 2017; 22:57:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

birader ben de ordayım hazır gelmisken bulusalim da seni susturayim.forum da rahat eder ha ne dersin?

Gel sohbet ederiz.

• Ankara Üniversitesinin Merkez Kampüsü olması bunu gerektirir 👍 Ankara Üniversitesi eğitim açısından güzel bir üniversite ama kampüs yaşamı için çok kötü. Neden dersen her bölüm bir yerde: Bilgisayar mühendisliği - Gölbaşı yerleşkesinde, Hukuk Fakültesi - Cebeci yerleşkesinde, Veterinerlik- Dışkapı yerleşkesinde diye liste uzuyor. Saydığın tüm bu etkinliklere diğer kampüslerden ulaşmak zor. Duyuruların geç yapılması, ders durumları, ulaşım, vb. nedenler dolayı. Ankara içinde en güzel kampüs yaşamı Hacettepe Üniversitesi ve ODTÜ'de var.

NOT: Ankara Üniversitesinde okuyorum.
    EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_lfc -- 11 Nisan 2017; 22:51:50 >
  • beytepe hacettepe kampüsüne git kardeş. bir arkadaş okuyorda eve izmire giderken sadece terminale gitmek için kampüsten çıkıyor

• Ankara=TÜRKİYE
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben çok fazla kitap okuyan birisi değilim ama wilbur smith beni kendine çekiyor bilmiyorum neden. Tavsiye için sağ ol müsait olduğumda okumaya çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Ankara=TÜRKİYE

Yok bu bir örnek, Dicle için de aynı şey söz konusu, çoğu üniversitenin imkanları geniş ama kullanmıyor öğrenciler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Ankara=TÜRKİYE

Yok bu bir örnek, Dicle için de aynı şey söz konusu, çoğu üniversitenin imkanları geniş ama kullanmıyor öğrenciler.

O halde başlığı "Türkiyenin" yerine "Ankaranın" diye değiştirmenizi rica edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.