Şimdi Ara

Bir mage Rogue'lere nasıl direnir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer iron neck iron belt glas belt vs. vs.. yok diyosan roguler habire zıbartıyo diyosan yapacağın tek şey TALİA manyaklığı..
    http://img241.imageshack.us/my.php?image=taliaej8.jpg
    Tek yapmanız gereken deliler gibi talia çıkartmak kesin 3 5 tanesi dd oluyor.50 dd talia da +15dd de kafalık da olursa eder 65 dd.Bu şekilde rogueler beni öldüremiyorlar.hatta vs bile yapıyorum..

Yalnız talia'larınızı warriorlara karşı kullanmayın hiç bi işe yaramıyo.Hayvan gibi damage'ler yine yiyebiliyosunuz.(300-400 arasında buna da fazla dayanılmıyor.)

cz'de Tower lara Tank mı olacaksınız hemen talia burda da işinize yarıyor 200fr veren flame talia yı takıyoruz ve 300 vuran kuleler 150-200 vurmaya başlıyor.

nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum

• iyi buldukta kulelere tank olurken ben hp basılı +7 çitin giyiyorum taliaya gerek yoq sanırım.
  • sen bi de talia takmayı dene yediğin damage'ler nasıl değişiyor o zaman gör :DxD:S
  • TALİA YI NASIL ÇIKARTICAZ ???
  • mageler defansı onemsemez pek cunku toplu dolasırlar genelde yaklasamadan olur karsı taraf ama vs diyosan vsde talia giyilmez vs nin kuralına aykırıdır czde kargasada vslerde sorun yok ama onceden ayarlanmıs bi vs de talia giyilmez ayrıca mage 72den sonra ztn talia ya gerek duymaz...
  • Talia yapmak için gerekli olanlar^^
    blacksmith Heppa ya gidiyorus=7 Adet Talisman of Desturaction(Hell hound'dan çıkar.) 15 Adet İron Bar.+500k ya sana armor of desturaction veriyo.
    sonra 5 adet Talisman of Talia(haunga warrior'dan çıkan mavi şeyler:D).+ 1 adet crystal e 1 tane talia yaptırıyorsun yalnız yaptırırken armor of top yazan seöeneğe tıklayın
  • dupeci osman o kadar taliayı nasıl yaptın lan aylarca uğraşsan anca yapılır kolay değilki talia yapmak.resmen dupelemişsin.bir kere cz de dagger talia kullanan biri kesin dupecidir.1 saat dayanmaz çünkü dagger talia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talia devamlı kullanmak kolay bişey deil. Devamlı o yaratıkları kesmek çok sıkıcı hele iron bar çıkarmak... Malzemeleri satın alırım diyosan o da baya para eder en azından pot parandan fazla olur. 9 çeşit talia var dd çıkma şansı 9 da 1 çok da kolay deil yani. Ayrıca rogue de fr talia kullanabilir o zaman yine bişey değişmiycek
  • Benim orda vs den kastım o idi zaten normal bi vs yapıcaksan adam gibi vs yapıcan.
    ben zaten bunu fazla kasamayan mage ler için yazdım 70 veya 72 den sonra bide talia ile mi uğraşıcaksın
  • iki dakka da düpe ci yaptın ya bravo.bi ara kosper ın biri 2bin er tane hell hond ile haunga warrior şeyi koymuştu 50 k dan ben de aldım onları.Hem düpe bilsem niye talia düpeliyim kardeşim akıl var mnatık var :D

ister inan ister inanma bu senin elinde
  • 2Acidlik ömrü var ama
  • Devamı var angelus kardeş yenisini takarsın xD
  • 50 DD Talia ile arenaya gidince asaslar pek bulaşamıyor benim mage e.Talia çok süper bir armor.Her çeşidinden var bende.Hala da basmaya devam ediyıorum.Mesela Light 200 Talia yı takınca pet mageler kitleyemiyor beni.Savaşta neyse de arenada acid atan adama gıcık oluyorum ama.

Wariorlara karşı vs de mage olarak daha zayıf kalabiliyoruz.Çünkü warriorların flame resistanceları yüksek oluyor.Ama eğer spear defans lı Talia takarsan raptor dan gelen damage ı da büyük oranda engelliyorsun.Ama dediğim gibi resistanceları ve hp leri yüksek olduğundan tank yaptıkları zamanzorlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 13 Mayıs 2007; 12:49:57 >
  • Sadece su kadarıdını söliyorum oyunun tüm gerekliliklerini yaparsan en iyi sen olursunn işte talya kulanma işte yok dd kafalık takma yok spear bot takma ok unying alma bunlar boş seyler ve ben sadece su kadraını söliym 72 lvl itemsiz asasımla 80 lvl full item waiooru kestim cz de karsıma açıktı 1 vs 1 de talya sayesidne savasırken elbise değiştirmek el çabukluığundur ve onun sayesidne np kasılır oyun bunları kulanabilirisn demisse neden kulanılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@

Sadece su kadarıdını söliyorum oyunun tüm gerekliliklerini yaparsan en iyi sen olursunn işte talya kulanma işte yok dd kafalık takma yok spear bot takma ok unying alma bunlar boş seyler ve ben sadece su kadraını söliym 72 lvl itemsiz asasımla 80 lvl full item waiooru kestim cz de karsıma açıktı 1 vs 1 de talya sayesidne savasırken elbise değiştirmek el çabukluığundur ve onun sayesidne np kasılır oyun bunları kulanabilirisn demisse neden kulanılmasın

Oyunun elbette herşeyinden faydalanmalı ama 1 talia en fazla 2-3 saat dayanır acid yemesen bile ki çok fazla acid atan var. Ve hergün pk yapıyosan talia yapmanın pk kadar vaktini aldığını görüceksin yani belki 1 günlüğüne kral gibi pk yaparsın ama düzenli pk yapan biri talia ile uğraşmaz. Para ile yaptırmaya kalksan zaten tanesi 10m 9 tane yaptırsan 90m eder 9 çeşit talia olduğu için normal bi şans la istediğin taliayı 9. da çıkarırsın. Günde 6 saat pk yaptın diyelim en az 3 dd talia lazım günlük bu da 270m yapar...

• 2 acid attılar mı gidicek talia acide atan yok mu hiç onu anlamıyom ben?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

dupeci osman o kadar taliayı nasıl yaptın lan aylarca uğraşsan anca yapılır kolay değilki talia yapmak.resmen dupelemişsin.bir kere cz de dagger talia kullanan biri kesin dupecidir.1 saat dayanmaz çünkü dagger talia.

oyun oynama özürlü bir arkadaş daha rogue olduğuna kesinlikle eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

2 acid attılar mı gidicek talia acide atan yok mu hiç onu anlamıyom ben?

Eger Valkyre varsa anlamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saga -- 13 Mayıs 2007; 15:21:52 >
  • Acid Potionlar Ne Güne Duruyo Bir Mage Paper Mageyse Ölmeye Mahkumdur Pet Yada Half Paper'e Bişi

Diyemem. Oda İron Set Varsa Tabi :)
  • BAIN OYUNUN HER GEREKSİNİMİ KULANIRSANIZ 1 -0 HATTA 2-0 ÖNDE BASLARSINZI VS YE TALYA KONUSUNA GELİNCE SADECE VE SADECE KESMEMEİN İMKANSIZ OLDUIĞU LVL FARI VEYA BÜÜYK İTEM FARKI OLAN ADAMLARA KARSI KULANIYORUM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.