Şimdi Ara

bir makinada bu kadar arıza olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki ay kadar vatan bilgisayardan aldığım packertbell tj 65 tk 22 bilgisayarda birçok arıza varmış garantiye göndermeyi düşünüyorum. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
    1- piksel hareketlenmesi ( cod 4 de 20 dk oynadıktan sonra ekran kararıyor açılınca ekran karıncalanıyor. diğer oyunlarda da böyle
    2-farkettim ki cızırtının yanında sol hoparlörden ses çıkmıyor.
    3-bluetooth dokunmatik ışığı bozuk çalışmıyor.
    4-ekranın hareketli kısmının altındaki mentesenin biri bombe yapmış.
    5- sarjı iki saat kadar gidiyor.
    6- şarjı göstergesi bozuk masaüstündeki 5 dk da bir değişiyor. 10:01 de 1 saat 13 dk yazarken 10:03 te 1 saat 50 dk ya yazıyor.

• arkadasım bende 008tk modeli kullanıcısıyım mentesedeki bombe sorunu bendede var ve baya canımı sıkıyor sanki her an cıkcakmıs gibi duruyosırf bu yüzden bile verebilirsin servise ama emin ol dikkate almıcaklardır cünkü onlar için sadece laptobun calısıp calısmaması önemli gerisi bos ...
    bide bluetooth dokunmatik değil sen ole demişsin yanlıs okumadıysam sadece fn+F6 ile acılabiliyor
  • 5 - şarjın 2 saat kadar gitmesi çoğu laptop için iyi bir şeydir
    6 - kalan şarj süresi o anki güç harcamasına göre anlık hesaplanır.10:01de mesela oyun oynarken 10:03te oyunu kapamış olabilirsin
  • saydıklarının bazısı hata bile değil ki :D
    sarj göstergesi nasıl sabit olcak , sürekli işlemci ram vs kullanımı değişio ona göre de yeni bi süre hesaplıo
    şarj 2 saat gitmesi de hata falan değil yine, dt22de yanlış hatırlamıosam t9600 vardı, kolay mı 2.8 işlemciyi çalıştırmak :S
    bluetooth tuşu dokunmatik değil, ışığı da driver çakışmasından dolayı çalışmıyodur

diğerleri de ztn nerdeyse tüm pbcilerde var. ama millete söyleyince oyunda sesi kıs bi dinle cızırtı var mı die , hemen daleyana geliolar neymiş çok takıyomuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkant50

iki ay kadar vatan bilgisayardan aldığım packertbell tj 65 tk 22 bilgisayarda birçok arıza varmış garantiye göndermeyi düşünüyorum. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
    1- piksel hareketlenmesi ( cod 4 de 20 dk oynadıktan sonra ekran kararıyor açılınca ekran karıncalanıyor. diğer oyunlarda da böyle
    2-farkettim ki cızırtının yanında sol hoparlörden ses çıkmıyor.

aynı zamanda almışız sanırım bu hafta geri götürmeyi düşünüyorum çok sinir bozucu olmaya başladı bu durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.