Şimdi Ara

Bir Markanın Kalitesini Düşüren Model (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can39

Renalt Symbol
    Ford KA
    Citroen C1
    Honda City
    Newcastle United

Newcastle United
  • 1.16 i diyen olmuş.. Yok artık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

Kia - ceed
    Renault - symbol
    Fiat- albea

• 1.16i, clio, ceed ve a1'i okudum ya şurada, daha da otomobil genele uğramam heralde. herkese iyi forumlar
  • Fiyatına nazaran kalitenin olmadığı tek araç var. Onun adı malum araç, diğer kalitesi dediğiniz araçların çoğu zaten fiyatıyla kendini ele veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

Kia - ceed
    Renault - symbol
    Fiat- albea

Kia Ceed mi ?

Bana göre mercedes a serisi ve dacia.Bir tane daha var.Söylemem.
  • Açıkcası ben markanın kalitesini düşüren bir model göremiyorum.

Açıklayayım. 206 denmiş mesela ancak peugeot un ürettiği araçlar ortada o yıllarda da b sınıfındaki araçların durumu ortada beklentileri karşılayacak bir otomobil he sedanı tipsiz olabilir ama oda bildiğin 206 işte. Citan a gelirsek sıradan bir ticari araç işte neden Mercedes in kalitesini düşürsünki.

Artık firmaların arasında kalite farkı yok denecek kadar az. Fuarda yeni Ceed i inceledim ne Focus dan ne Golf ten nede Astra dan çok aşağılarda diyemeyiz aşağılarda bile diyemeyiz sıradan günümüzün c sınıfı araçları işte. Kalite algısı artık çok farklı benim gözümde bütün üreticilerin teknolojiyi dibine kadar kullanması iyi tasarımcılarla çalışması ve Ar-ge ye önem vermesi sonucu birbirinden üstün otomobil üretilmiyor sınıf içerisinde. Hyundai ın 2000 model accent ine bak günümüzde bu denli iyi araçlar üreteceği düşünülürmüydü mesela.

Ama örnek verirsek 2000model 306 kullanıcısıyım. Tutupta benim aracım 2000 Astra G kasadan kaliteli diyemem malzeme kalitesi çok daha gerilerde kalır sadece daha ekonomik daha seri daha keyifli v.s gibi şeyler söyleyebilirim ama bu hiçbir şekilde daha kaliteli olduğunu göstermez tutupra benim 306 mı kalite adı altında o yıllardaki Golf le s40 ile kıyaslayamam çünkü bariz şekilde daha kaliteli olmadığı ortada. Ama devir o devir değil artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 9 Ocak 2013; 3:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Mercedes Citan, Honda City, Peugeot 206, Renault Clio, Ford Transit...

Yeni transitde, esp standart, deri koltuk, koltuk isitma vs. gibi bir cok donanim oldugunu bilmeden yazmışsınız herhalde.
    Ford un resmi sitesine girip donanim listesini kontrol edin,
    Reklamda dediklerinde inanmamıştım "ticaretin makam araci"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Mercedes Citan, Honda City, Peugeot 206, Renault Clio, Ford Transit...

Şu sayılanlar varya markalarına en fazla para kazandıran modeller büyük ihtimal Citan da öyle olacak. Hele ki 206 tüm dünya markaları kapsamın da en fazla üretilen modellerden bir tanesi. :) Kişisel beğeniler ile dünya gerçeklerini, istatistiklerini karıştırıyor insanımız.
    Şu forum varya insanı bazen gülmekten öte hallere sokuyor. Zaten konu açılışı saçma da bakmayacaksın diyor içimiz yine de göz gezdirip geçerken heder olmaktan kendimizi alamıyoruz.
  • dizel porscheler.
  • Bencede jetta ama maşallah heryerdede jetta var bedava veriyorlar gibi. Garip
  • Benim yazdığım 206 Sedan, Fabia Sedan gibi 3. dünya ülkesi modeller. 206 HB değil. 206 HB uzun süre Peugeot için "cash cow" görevi gördü. Zaten tasarlandığı döneme göre değerlendirilirse kalitesiz demek haksızlık olur. Postun sonunda ne demişim: "Ya tasarımı dökülüyor, ya da kalite dökülüyor, vice versa". 301 için de söyledeğimin arkasındayım. "Emerging market" olarak tanımı kibarlaştırılan 3. dünya ülkeleri için hazırlanmış model. Peugeot 3 serisinin alt markası.
    Ford Transit ise ticari araçta bugün Ford'u yaratan modeldir.
  • Kesinlikle Citan diyorum. Dün alışveriş merkezinde gördüm bindim araca. Tam bir fiyasko. Renault nun şasesi üzerine 1.5 DCI motoru koymuşlar. Zaten geri kalan özellikler de berbat. Eee ne kaldı ?
  • citan söylemlerine katılmamak elde değil...

yine renault marka kalite algısı üst segmentte olmasa da symbol daha da aşağı çekiyor

ama ilgili konularda da yazmıştım , 301 ve C-Elysee de gerçekten peugeot ve citroene hiç yakışmadılar...o yüzden bu başlıkla ilgili örneklerim bu iki araçtır

albea da denebilir ama fiatın kalite algısı daha fazla düşemez diye düşünüyorum

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F024995 -- 9 Ocak 2013; 9:15:33 >
  • porsche cayenne * ferrari ff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 9 Ocak 2013; 9:17:00 >
  • Mercedes Citan
    Bmw X1
    Porsche Macan
    Lamborghini Urus
    San Marino
  • Porsche Cayenne
  • Mercedes Citan
    Renault Symbol
    Vw Jetta
    Renault Modus
    Fiat Albea
  • fiat linea
  • Symbol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.