Şimdi Ara

Bir Markanın Kalitesini Düşüren Model (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Porsche Cayenne

Neden Cayanne? Kimse Cayenneyi sevmiyor :(
  • belki kavga çıkar, takipteyim
  • bmw x1, 1 serisi
    mercedes citan
    honda city
    toyota auris corolla yaris
    fiat albea,palio
    renault kangoo, symbol
    ford connect.
    citröen c4 picasso.
    peugeot 301.
  • Vw-jetta
    Renault-Symbol
    Mercedes w212 E class
  • Porsche dizel modelleri denmis. Eger porche o modelleri cikarmasaydi muhtemelen su an batmisti. Cayanne denmis ben dicek bisi bulamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes B serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 9 Ocak 2013; 16:07:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Mercedes Citan, Honda City, Peugeot 206, Renault Clio, Ford Transit...

206 mı çok fena güldüm Yorum sonunda bir posta da Transit cevabına güldüm

Pug 206 1998 de ilk çıktığında çığır açmıştı, o zamana göre böyle bir yoruma gülünebilir ancak şimdiye bakarsak 15 yıllık eski teknoloji,eski yüzlü bir araç şimdiye kadar çoktan kalkması gerekirdi,ne yapıldı önü makyajlandı o kadar.Sanayi ustalarının göz bebeği haline geldi bile orta modelleri,ustalar 206 gördümü elini ovuşturuyor artık.Bu bir gerçek ve eski modası da kalmadı artık 206'ların

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Mercedes Citan, Honda City, Peugeot 206, Renault Clio, Ford Transit...

206 mı çok fena güldüm Yorum sonunda bir posta da Transit cevabına güldüm

Pug 206 1998 de ilk çıktığında çığır açmıştı, o zamana göre böyle bir yoruma gülünebilir ancak şimdiye bakarsak 15 yıllık eski teknoloji,eski yüzlü bir araç şimdiye kadar çoktan kalkması gerekirdi,ne yapıldı önü makyajlandı o kadar.Sanayi ustalarının göz bebeği haline geldi bile orta modelleri,ustalar 206 gördümü elini ovuşturuyor artık.Bu bir gerçek ve eski modası da kalmadı artık 206'ların

Başlık bir markanın kalitesini düşüren modeller ama. 206 Peugeot'u resmen düzlüğe çıkarttı ve kalitesini arttırdı. Tabi ki ilk çıktığı zamana göre konuşuyoruz.

• Kaliteden ziyade bence markaların tasarımda dip noktasını gördüğü, karizmayı çizen modeller :

Ferrari Mondial
    Porsche 914
    Aston Martin Cygnet

Peugeot 206 Sedan
    Renault Clio Symbol
    Fiat Multipla
    Hyundai Matrix
    Citroen C4 Picasso

aklıma ilk gelenler bunlar.

•  Bir Markanın Kalitesini Düşüren Model

Honda'nın en yaptığı en kötü tasarımlarından biri. Civic ne kadar güzelse City'de o kadar çirkin.
  • Hyundaı accent.
  • BMW 1 Serisi. Kaliteyi değil ama markanın fiyakasını bozuyor tipsizliğiyle.
  • Hala satışta olan modeller içinde

Renault Symbol
    BMW 1 serisi
    Mercedes A series + Citan

Bence en göze batanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Hala satışta olan modeller içinde

Renault Symbol
    BMW 1 serisi
    Mercedes A series + Citan

Bence en göze batanlar.

symbol dışında katılıyorum. Symbolün boş versiyonu gerçekten çin arabasını andırıyor ama expressyon iyi gibi geldi bana..
  • c180
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Mercedes mühendisleri, pazar araştırmacıları, yönetimi hiçbirşeyden anlamadığı için bir tarafı kırık (Scenic II gibi oldukça sağlam bir aracın platformunda üretilen(!)) Kangoo modelini Citan adıyla piyasaya sürdü. Halbuki bir danışsalardı foruma, ne gerek vardı ki böyle saçma sapan işlere... Hem o 100000 görmeden motoru biten dci gibi bir motoru da kullanmazlardı.

Hocam bende hemşehrimin lafı üzerine aşağıya inip hemen araca baktım ama hiçbiryeri kırık değil!

çok ilginç yahu MPV sınıfını icad eden (Verso,Scenic v.s) Hafif ticari sınıfını icad eden (Kangoo, Connect, tok Kapılı Caddy)
    yine o hafif ticari sınıfta binek araç platformu üzerine üretilip sınıfda ilk bağımsız süspansiyon, arka otomatik camlar,6 vites,dahili orj. navi. koyan Renault Dünyada otomotivi icad eden 2 markadan biri olan Mercedesin kalitesini düşürmüş ha!
    Siz o Hitler motorlu araçlarınıza, piyasadan çekilen dizellerinize (1.8 TDCİİ), Fiatın motoruyla kurtarılan markalarınıza kaliteli demeye devam edin!
    Tamam Renault 10 numara marka değil ancak burda aşağılanacak kadar da değil. siz birçok markanın TR ye gelmeyen modellerini görseniz burda neler yazılırdı tahmin dahi edemiyorum!

• Jetta, W212, Citan, A serisi, City, Matrix, 206 Sedan ve kalite değilde imaj açısından düşüşe geçen Son nesil Subaru'lar.
  • takip
  • Jetta
    City
    Albea-Palio
    206 sedan
    Fabia sedan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.