Şimdi Ara

BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
20
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimse kusura bakmasın başarı budur. helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terane1907 -- 17 Temmuz 2015; 13:59:53 >
  • darehere kullanıcısına yanıt
    Sagolasın dostum, eyvallah.

• Güncel

• Usta gerçekten helal olsun ben de mezuna kaldım daha 1-2 gün oldu çalışmaya başlayalı o da günde 40-50 soru 1.5 saat çalışıyorum tempoya giremedim.110k'dan kaldım mezuna seni görünce cidden dedim helal olsun ben niye yapamayim ? Gerçekten tebrik ediyorum umarım herkes istedigi yeri kazanır senin gibi.
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    Sağolasın öncelikle.

Çalışan insan emeğinin karşılığını alır kardeşim ben bu yıl bunu öğrendim. Emek sarf eden, bu iş için gecesini gündüzüne katan elbet umduğunu bulur. Allah yardımcınız olsun

• istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş tebrik ediyorum yürekten seni. Ben de bu yıl 156 binden mezuna kaldım. Bu yıl hedeflerim çok yüksek olabildiğince üstüne kata kata çalışmak istiyorum bu inanç var fakat dershane problemini bir türlü çözemedim. Önerebileceğin (bu senenin şartlarını göz önüne alarak tabii) bir dershane var mı veya etüt merkezi?
  • pacman18 P kullanıcısına yanıt
    dostum eger üst sınıflara taşırım kendimi diyorsan femi öneririm. Ben bu sene yazılmama rağmen dershaneye pek gitmedim ama femde iyi öğrencilerle ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla rekabet ortamı da iyiydi öğrenciler arasında. Etut merkezlerinin işleyişi hakkında bilgi sahibi değilim bir şey diyemicem o yüzden

• Hocam kitap Tavsiyesi çalışma taktiği vs versen iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhukukkk

Merhaba dostlar, 12'ye geçenlerin ve mezuna kalanların artik hafiften bir çalışma temposu tutturmasi gereken şu zamanlarda ben de kendimce birkaç öneride bulunmak için bu konuyu açma gereksiniminde bulundum.

Öncelikle deli gibi kitap tavsiyeleri arayıp durmadan ders programları yapmak yerine şu zamanda olayı zihinsel olarak bitirmeniz lazim dostlar. Yani lanet sene icerisinde tek dostunuzun önünüzdeki masa, oturduğunuz sandalye ve bogusmaniz gereken kitapların olduğunu anlamalisiniz. Sene içerisinde ders çalışmanıza engel olcak durumlara, kişilere çözüm bulmalisiniz. Kendimden ornek vericek olursam, arkadaş cevrem ve aile ortamım ders çalışmaya uygun olmadığı için evimden, yaşadığım şehirden uzak 1 sene geçirdim. Bu hayatta fedakarlık yaptığınız olcutte bir şeyler kazanırsınız ve unutmayın cefa olmadan sefa olmaz

Dershaneler ve tavsiye kitaplar konusuna gelirsek, dostlar basariya kendi emeğiniz, azminizle ulasacaksiniz. yani dershaneler kapatildi napicam, şu kitabi da cozmezsem nolur benim halim demekten vazgecin iş tamamiyle sizde bitiyor. Tabiki özgün, cozunce öğrenciyi geliştirecek kitaplar vardır ama bu kitabi cozmezsem 45+ yapamam kafası yanlış bence.

Mezuna kalmaktan da korkmayın. Harcayacaginiz bir senenin hakkini verin bu sene 1 calistiysaniz seneye 10 calisin, karşılığını alırsınız Allah'in izniyle.

Ornek olması adına 2014-2015 sonuclarimi paylasicam.

BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ

hocam bu edebiyat için nasıl çalıstın ya bu sene hiç çalışmadan 23d 8y yaptım,40net yapmam lazım gazi halkla ilişkiler istiyorum ts1 356ile alıyor,ne önerirsin bazen çok sıkılıyorum,ygsdende 272aldım çalışmadan bu sene son şansım yaş 21olacak çünkü,önerilerini beklıyorum

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Kardeş şimdi edebiyat için kime sorsan herkes farklı bir çalışma taktiği verir sana. Bunun sebebi de herkes aynı yolla kavrayıp ezberleyemediği için. Tavsiyem oturup şu sıralar farklı farklı metodlar deneyebilirsin (not tutma, ses kaydı yapma vs.) hangisi sana uyuyorsa sene içinde onla devam et.

• blazer88 B kullanıcısına yanıt
    Kitap tavsiyelerim:

Simetri mat ygs ve lys setleri
    Karekök ygs ve lys mat sb
    Simetri edebiyat konu anlatımlı
    Limit edebiyat el kitabı
    Limit edebiyat sb

• hocam neresi geldi
  • İü hukuk iö kardesim

• quote:

Kitap tavsiyelerim:

Simetri mat ygs ve lys setleri
    Karekök ygs ve lys mat sb
    Simetri edebiyat konu anlatımlı
    Limit edebiyat el kitabı
    Limit edebiyat sb

Başka tarih coğ felsefe vs için ne yaptın hocam
  • Matematik e nasıl çalıştın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tarihte ben konu calismistim ama tavsiye etmem. Bolca soru cozmek yeterli.

Cografyada konu calisilmasi lazim ( harita bilgisi cok onemli)

Felsefede kavramlari bilip bolca soru cozmek yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulhukukkk -- 25 Ağustos 2015; 0:22:19 >
  • Matematik bol tekrar ve çok soru görmeyi gerektiren bir ders. Sinav esnasinda soru cozulebilcek dahi olsa yavas olunursa panik olunup batirilcak bir ders. Bunu önlemek için de konulara hakim olmak lazım. Ben de bu dogrultuda sene boyunca surekli mat calistim elimden geldigince hakim olmaya calistim konulara. Bunu bilip konuyu öğrenmekle yetinmeyin.

• quote:

Tarihte ben konu calismistim ama tavsiye etmem. Bolca soru cozmek yeterli.

Cografyada konu calisilmasi lazim ( harita bilgisi cok onemli)

Felsefede kavramlari bilip bolca soru cozmek yeterli

hocam haritayı nereden çalıştın hangi kitaptan
    Haritalara internetten bak iste dostum, çıktı alıp odana as

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.