Şimdi Ara

BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
20
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar, 12'ye geçenlerin ve mezuna kalanların artik hafiften bir çalışma temposu tutturmasi gereken şu zamanlarda ben de kendimce birkaç öneride bulunmak için bu konuyu açma gereksiniminde bulundum.

Öncelikle deli gibi kitap tavsiyeleri arayıp durmadan ders programları yapmak yerine şu zamanda olayı zihinsel olarak bitirmeniz lazim dostlar. Yani lanet sene icerisinde tek dostunuzun önünüzdeki masa, oturduğunuz sandalye ve bogusmaniz gereken kitapların olduğunu anlamalisiniz. Sene içerisinde ders çalışmanıza engel olcak durumlara, kişilere çözüm bulmalisiniz. Kendimden ornek vericek olursam, arkadaş cevrem ve aile ortamım ders çalışmaya uygun olmadığı için evimden, yaşadığım şehirden uzak 1 sene geçirdim. Bu hayatta fedakarlık yaptığınız olcutte bir şeyler kazanırsınız ve unutmayın cefa olmadan sefa olmaz

Dershaneler ve tavsiye kitaplar konusuna gelirsek, dostlar basariya kendi emeğiniz, azminizle ulasacaksiniz. yani dershaneler kapatildi napicam, şu kitabi da cozmezsem nolur benim halim demekten vazgecin iş tamamiyle sizde bitiyor. Tabiki özgün, cozunce öğrenciyi geliştirecek kitaplar vardır ama bu kitabi cozmezsem 45+ yapamam kafası yanlış bence.

Mezuna kalmaktan da korkmayın. Harcayacaginiz bir senenin hakkini verin bu sene 1 calistiysaniz seneye 10 calisin, karşılığını alırsınız Allah'in izniyle.

Ornek olması adına 2014-2015 sonuclarimi paylasicam.

BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ BİR MEZUNDAN SENEYE GİRECEKLERE TAVSİYELER SS'Lİ

BURAK CCC bu mesajı paylaştı

• istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    oha hayalim
  • sercanklc1 kullanıcısına yanıt
    inşallah gerceklestirirsin dostum
  • Hocam obp çok atmış ya geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F03B9AEC

Hocam obp çok atmış ya geçmiş olsun
    ah bu obp yok mu
  • Eyvallah dostum sistem sağolsun
  • Tebrikler gerçekten
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Eyvallah başkan
  • Up
  • Kardes evden uzak nereye gittin
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhukukkk

Up
    İÜ ikinci öğretim mi yazacaksın?
  • İstanbulda yasiyordum ankaraya gittim
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum
  • Ygs sonucuda alsak hocam kafamda fikir oluşması açısından
  • Onlar da yazıyor zaten kardeş sonuç belgesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhukukkk

Onlar da yazıyor zaten kardeş sonuç belgesinde

Ben netler için demiştim neyse önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 10 Temmuz 2015; 21:07:55 >
  • Netlere takılma dostum bu sene ygs zordu mesela seneye kolay olursa ve yaptığım netleri yaparsan sürünürsün
  • 1 sene boyunca yurtta felanmi kaldın?
  • Aynen hocam yurtta kaldım
  • okkaliptos O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.