Bildirim
Bir Microsoft şirketi olarak Nokia: Değişimin merak edilen yanları bu videomuzda!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
önlerden -
bi dal alırım mesajlarını görmek istemiyorum artık.
-
Yeni bir sistemi piyasaya sokarken fiyatı uygun olması gerekiyor.
Lumia 930'u 1800 TL'den piyasaya sokuyorlar, üst segment pazarında sınıfta kalacaklar. -
Nokia virüselop a kurban gitti( trojan activated )
-
"markalamaya geldiğimizde satın alma esnasında Microsoft, Nokia markasını da telefonlarda kullanmak üzere 10 seneliğine lisansladı"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 16 Ekim 2014; 14:34:01 > -
nokia deyince aklıma hep 3310 geliyor. Bu telefonun üzerine telefon çıkarmadı bence
-
Vergi vergi vergi ..
-
Lumia 830 1300tl ye çıkıyor, Lumia 1520 ise 1500tl ye bulunabiliyor, Microsoft'un daha mantıklı fiyatlandırma yapması gerek. -
WP kullanan bi' telefon deneyeyim, denemişken de Lumialardan olsun diyorum. Amma şuan ki durumda denemek için çok tuzlu geliyor. Hele ki Samsung Wave-Bada OS ikilisini denemiş biri olarak, aynı hatayı ikinci kere yapacak mışım gibi hissediyorum. -
Ablamiz.Mikrosft ie Maykrosoft arasinda kaldi.
-
Sorsaydınız ta 5-6 yıllık telefonlarla bile yapabildiğimiz görüntülü arama neden yeni modellerde yok?
-
Ekosistemin en dikkat çekici cihazları 52x serisi. Bunda en etkili yönleri ise fiyatlarının uygun olmasıydı. Android ve IOS gibi rakiplerin arasına uygun fiyatıyla girip dikkat çekmeliler yoksa niye millet kendini kanıtlamış sistemler varken diğerlerine para versin ki.
-
Vay be. Izlerim bi ara :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Röportaj için teşekkürler ancak gündemdeki sorunlara(update, batarya ömrü , buglar) geri dönüş neden bu kadar geç oluyor sorusu sorulmamış.
Vergi konusunda rezalet bir ülke işleyişi olduğundan yurtdışı fiyatlarıyla alamıyoruz. Bu satışlarda kim kazanıyor ? Halk hep kaybediyor. -
akşama izlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.799 tl fiyatlari Nokia'nun durumu icin fazla. O fiyatlara baska alternatif cok. Bi ara heves ettim Lumia'nin bir modelini aldim, dayanmam 1,5 ay surdu. O yazilim ve market icerigi ile cok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nokia biraz geriden geliyor z3, s5, iphone6 derken herkes donanım ve yazılım olarak çok iyi ürünler piysaya çıkarttı , blackberry passport uçan bi makina,
ancak nokia tarafı hiç öyle olmuyor, donanıma biraz ağırlık verip fiyat larıda aşağıya çekse güzel olur, ne öyle 930 - 1800 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: filteke
nokia biraz geriden geliyor z3, s5, iphone6 derken herkes donanım ve yazılım olarak çok iyi ürünler piysaya çıkarttı , blackberry passport uçan bi makina,
ancak nokia tarafı hiç öyle olmuyor, donanıma biraz ağırlık verip fiyat larıda aşağıya çekse güzel olur, ne öyle 930 - 1800 tl
donanımları iyi yazılım ve mağazayı geliştirmeleri lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diyeceğini bilemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- priv isimleri
- spotify apk çalışmıyor
- apple intelligence nasıl açılır
- stalk ne demek
- whatsapp kullanıcı adı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X