Şimdi Ara

Bir Milli Takım Düşünün Halkın Çoğu Sevmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik direktöründen, futbolcusuna kadar herkes antipatik ve itici. Halkın çok büyük bir bölümü maçları izlemeyi bırak, maç olduğundan haberdar bile olmuyor. Eskiden böyle miydi? Hasan Şaş Brezilya'ya o golü attığında Çanakkale'den Iğdır'a, Sinop'tan Hatay'a 70 milyon insan çılgına dönmüştük. Şimdi bizzat ben sırf Arda, Ozan Tufan, Xelçuk, Buraq gibi tipler hiçbir işe yaramadıkları halde sırf ego ve tatmin amaçlı im-para-tor takma adlı kişinin elinde oyuncağa dönmüş olduğu için bu milli takımı kendi milli takımım olarak görmüyorum. Sosyal medyaya bakın, dışarıya bakın insanlar milli takımdan soğumuş durumdalar. Bu ülke insanı kendi milli takımını sevmiyor. Tarihte yoktur bunun örneği. Bunun böyle olmasında emeği geçen herkesi Allah bildiği gibi yapsın.

• ülkece siyasi olarak çok bölündük kutuplaştırıldık bunun futbola yansımasıda şaşırılacak bir durum değil bence.en azından federasyonun başında kalifiye bi başkan olsaydı bu durumu avantaja çevirip milli takım üzerinden halkı bütünleştirebilirdi malum futbolla yatıp kalkan bir ülkeyiz.

ama bildiğiniz gibi tff başkanı olcak,babasının şirkete bulaşmasın diye beşiktaşı oyuncak etmiş bu şahsın TFF başkanı olarak şampiyonluk kupası vermek dışında bi aksiyonunu göremedik onuda yapmıyor gerçi artık.

Euro 2016 konusunda arkadaşlarla brezilya 2014'ten beri hayaller kurduk gidelim işte efsane olcak diye.ilk başlarda heves ettik parada ayarlamıştık tam bilet almak için tff sitesine isim yazdırırken düşündük "bu milli takım için değer mi lan ? sahadaki futbolcuların kaçını seviyoruz ? Oynadığımız oyun umut veriyor mu ? " en sonunda bu milli takımın kişibaşı 1700 Euro etmiyeceğini kararlaştırdık ve evden izledik iyikide izledik 400 Euro verip bizim İspanya maçını izleseydim onun acısı uzun süre çıkmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bunun sorumlusu Fatih Terim mi ? 2008'de bu adam avrupa şampiyonasında yarı final oynatmadı mı ? Son katıldığın turnuvaya öyle yada böyle gitmeni sağlamadı mı ? Daha ne yapacak ?

Milli takımda sıkıntılar Fatih Terim öncesine dayanıyor, Fatih Terim'in döneminde yine toparlanmalar destek vermeler oldu. Abdullah Avcı ve Hiddink dönemleri daha sıkıntılıydı. Taraftar o zaman sırtını dönmeye başlamıştı ve ilgi azalmıştı.

Şuan Milli takımda böyle bir algı olmasının baş sorumlusu Yıldırım Demirören, tabi bunun etrafında şekillenen medya ve siyasi güçtür.

Arda, Selçuk, Burak gibi adamları Fatih Terim kadro dışı bırakmak istediğinde ne oldu ? Bütün ülke ayaklanmadı mı ? Bu adamlar ne diye kadro dışı vs vs...Kadroya aldı, bu sefer yine Fatih Terim'e laf etmeye başladılar niye aldın diye...

Her şekilde saçma sapan eleştiren laf eden bir kitle var, senin dediğin dönemlerle bugünler arasında her şeyin farkı var. Sadece milli takım öyle değil...Analizi yanlış yapıyorsunuz, çözümü yanlış buluyorsunuz.

• Balık baştan kokar. Şu an Türkiyede doğru düzgün olan bir kurum var mı, bir tane ya bir tane var mı? 15 Yılda ülkeyi tamamen yozlaştırdılar.

15 Yıldır uygulanan ümmetçi yönetim Türk insanlarınının milliyetçilik duygularını bitirdi. Ülkenin başında ki kişi bile Türküm diyemiyor.

Sonra milli takımdan başarı bekle, insanların milli takımı desteklemesini bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Balık baştan kokar. Şu an Türkiyede doğru düzgün olan bir kurum var mı, bir tane ya bir tane var mı? 15 Yılda ülkeyi tamamen yozlaştırdılar.

15 Yıldır uygulanan ümmetçi yönetim Türk insanlarınının milliyetçilik duygularını bitirdi. Ülkenin başında ki kişi bile Türküm diyemiyor.

Sonra milli takımdan başarı bekle, insanların milli takımı desteklemesini bekle.

Hocam meteoroloji genel müdürlüğü işini iyi yapıyor. İyi bir kurum

2002 dünya kupasındaki takımı özledim. İlk onbirde 10 gsli vardı ülke tek yürekti. Şimdiki takımda herhangi büyük bir takımdan bu sayıda oyuncu olsa ortalık karışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.