3hafta önce feneriumdan aldığım arma formamda arkaya yazdırdığım 2numaranın bazı kenarları çıkmaya başladı.Şuan oldukça küçükler yakından bakılınca anlaşılıyor.Formayı dün ilk kez giydim.(Öncedende giydim ama evde 5-10dakkalığına)Ve dün akşam formayı feneriumdaki kadının dediği gibi 30 derece ters yıkandı ve üstteki sonuç ortaya çıktı.Şuan pek büyük bir sorun değil ama ilerde büyeceğe benziyor.Bu formayı feneriuma götürürsem orda yazıları sildirip yeniden yazdırma veya yeni forma hakkım olurmu.Sonuçta hatalı olduğu belli
tabiki formani götür hatta yenisini iste............
aldığında onlar yoksa vereceklerini sanmıyorum
Git götür bikez daha baskı yapsınlar.O numaraları ütü gibi bişeyle basıyorlar ya, tekrar bassınlar.Bendede aynı sorun olmuştu sonra düzeldi...
ben geçen sene almıştım arkasına yazdırdım isim ve numara sonra numarayı değiştirmek istedim adama sordum bunları çıkarıp başka numara yazdırabilir miyim diye ? yok çok zor onların çıkması dedi. ama eğer yanlarından filan açık kalırsa oralardan soyulabilir demişti. galiba seninde öyle oldu. tam yapışmadı yazılar.
Anneme tersten ve elde yıkatıyorum. Yoksa her türlü soyuluyor malesef. Makinanın içinde 300 takla atmış olan 2004 formam taş gibi dururken bunlar soyulmaya bahane arıyor.
2008-2009 sezonu formamı havada karada her türlü makinede yıkamama rağmen hiçbir soyulma ya da deforme görmedim. Bence derhal gidip durumu bildir, bi sakatlık olmuş.
makinaya atarsan sonuç böyle olur.
elde yıkatacaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme