Şimdi Ara

iPhone SE 4'ün tasarımını gösteren maket fotoğrafları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone SE 4'ün tasarımını gösteren maket fotoğrafları ortaya çıktı
    Apple'ın yaklaşmakta olan uygun fiyatlı iPhone SE 4 modeliyle ilgili şimdiye kadar birçok ayrıntı ortaya çıktı. Son sızıntı ise telefonun tasarımını bizlere gösteriyor.

iPhone 4'e benzer arka tasarım

X platformunda yer alan Sonny Dickson isimli kullanıcı, iPhone SE 4'e (iPhone 16E) ait olduğu iddia edilen maket telefonun tasarımını sergiledi. Siyah ve beyaz renklerdeki maketler, ilk bakışta 2010'da piyasaya çıkan iPhone 4'ün tasarımını andırıyor. Düz arka panele sahip olan telefon beklendiği gibi tek kamera barındırıyor. Yan tarafta ses açma kapama tuşları, eski sessize alma kaydırıcısı ve SIM kart yuvası yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 17 serisinde fiyat artışına gidebilir: İşte sebepleri

Şimdiye kadar edindiğimiz bilgilere göre iPhone SE 4, 6,1 inç büyüklüğünde çentikli bir OLED ekran ile gelecek. A18 çipsetinden güç alacak olan telefon, arkada 48 MP Sony Exmor IMX904 sensörünü ve önde 12 MP selfie kamerasını barındıracak. iPhone SE 4'ün 500 dolar fiyat etiketiyle Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak:https://x.com/SonnyDickson/status/1879791001826673131

• Sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tipi kes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci, kamera, uzun ömürlük olarak çok iyi bir cihaz olacak diğer yönler allaha emanet olabilir

• çakma çin telefonlarına benziyo :S

• Çok iyi abi...

• Apple'ın Sony'den çaldığı Sony Jony konseptine benziyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konsepti çalmış Apple. O konsept iPhone 4’ten kalma. Sony’nin konsepti Apple’dan esinlenme olmasın? Bu arkadaştaki bu Apple çekememezliğini anlayamadım bir türlü. Hayatında iPhone kullanmamış insanların gelip burada Apple nefreti kusması gerçekten enteresan bir durum. Psikiyatrik tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda SE serisinde Touch ID'den kurtuldu. Hem spesifikasyonları hem de görünüşü güzel duruyor bakalım vergi cumhuriyetinde kaç liradan satışa çıkacak :D

• Ayıp olmasın dıye ozan tufanın beni gibi kamera koymuslar ;)

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

iphone kullanıp nefret kusanlara yorumunuz nedir?

• iphone 13 tasarımıyla iphone 16 donanımıyla gelecektir. Tek kamera yeterli ama tasarım açısından tek kamera göze hoş gelmiyor artık. Bataryada iyi olursa 5 yıl sorunsuz kullanılacak cihaz olur.

• Allah aşkına iPhone 15 Pro Max kullanıyorum bunun neresinden nefret edebilirim ki piyasanın en iyi telefonu en sağlam en kullanışlı en kaliteli telefonu android telefonlara 60 70.000 TL vermek akıl işi değil ben buna 75.000 TL verdim çok da memnunum en az 5-6 yıl kullanırım. Bataryasını değiştirdikten sonra on yıl kullanın havası yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inşallah alacağım telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.