Bildirim
Bir Modem iki PC İnternet acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır bağlanmaz örnek tek hat var ve sen mesela usb bağlandın ayrıca ethernet ten 'de bağlanmaya calışacaksın böyle bir şey olmaz
ama şu olur bir hub veya bir makina na çift ethernet takarsan olur.. -
MCSA_hacspectrum yanılıyorsun zoom adsl modemleri bağlanıyor hem usb hem lan dan ama modemin 10mbs hızı olduğundan iki makina internette sorun yoq ama diğer makine landan dosya tranferi çok yavaş oluyor.dediğim gibi modemin hubı 10mbs. gernas zoom'um X4 işini görür merak etme -
bağlanacağını sanmam -
Masallah, duzeltme
internete de Baglanir Lan da olusur. ( cvp for serkansi & MCSA_hacspectrum )
adsl modemlerdeki Usb 1.1 oldugu icin. bant genisligi 12mbps dir. yani LAN trafigi yavas olur ama internet hizini etkilemez.
Ama bu sekilde nete baglanmak hic iyi deildir. USB uzerinden network olusturmak USB den baglanan makineye cok yuk bindirir. Bunun yerine 21 dolara bir 8 li switch alirsan cok rahat edersin -
USB üzerinden bağlanan makineye yük bindirir demişsin abi.. nası bi yük bu ? benim haberim yok :) USB den bağlanıyorum X4 le.. aynı zamanda bi ağa dahilim.. ben bi sorun sezemedim.. -
dedim, sende yok mu diyorsun ?
Usb den baglanan parcalar bilgisayar islemcisine yuk bindiriyor. Mesela usb den nete baglaninca iyi bir oyun ac , makineyi kasan bide usb den baglanmayip ac oyunu oyundaki rahatlamayi gozle gorebilirsin . USB bunun icin uygun bir standart deil ki, pci ve ethernet varken.
Lan a bagliyim demisinde. LAN a da USB uzerinden mi baglisin, o zaman vay haline .... bi de zoom var zaten ....
baska bir sistem daha iyuisini denemeden tabii farkni anlayamassin. -
arkadaşım şu an probil diye network alanında hizmet veren bi yerde staj yapıyorum.. burdan sertifika manyağa bi adama sordum..: "yok olmaz, bişiy farketmez" dedi.. usb işlemciye ayrı yük bindirir ethernet ayrı yük bindirir olayı yok dedi.. Sen denedim gördüm demişsin ama teknik ağız böyle konuşuyo.. bilmiyorum.. 12 mbit zaten dosya transferi dışında yeterli bi hız.. -
Alla alla ben de bilg. muh son siniftayim, bu meslek den para kazaniyorum. Disardan bir bilgisayar firmasinin sattigindan daha fazla modem getirip burda kurulumunu yaptim. her turlu makineye her turlu adsl modem ! kendi makinem de denedim hepsini. ayni anda 3 adsl modem takili oldugu oldu. sirf hangisi daha saglikli calsiiyor ilerde briine verince hangisi daha cok kafami yakacak diye. Bir de internette dunya kadar arastirma yaptim, bir cok test sitesini okudum, her turlu aarbirimini arastirdim. Sen de bir bakabilirsin usb etkiler etkilemez mi. hem sertifika manyakligini ne yapiim veriyorsun 1.5 milyari kursa gidiyorsun kurs sonunda veriyolar sertifikayi.
USB den nete baglan bir video rendering yap bakalim dusuyor mu dusmuyor mu performans. bir render mesela 20 dk suruyorsa veya bir encoding islemci usb ile bagliyken gozle gorulur fark var mi yok mu ? USB kullanisli bir arabirimdir ama makine performansini dusurur islemci den yer, bunu bilmeyen mi var da yok soyle boyle diye cevap veriyorsun. Tabi ethernet ve pci ndan makineye bindirdigi bir yuk var ama usb yaninda goze alinmayacak bir degerde.
Makine ozelliklerim imzam da yaziyor NFS hersey full da normal pci modem le nete baglaninca akre atlama olmuyor. USB uzeirnde arescom adsl modemle kare atlama oluyor.
senden ricam bak uzun uzun yazmisim bir onceki mesajimi soruyorsun da aynen bu sekilde ilet bakalim hala israr edecek mi. isterse de denemesi de bedava denesin o da ogrensin sende ogren.
"12 mbit zaten dosya transferi dışında yeterli bi hız.. " bu cumleyi neden yazdin ki, ben yukarda aciklamisim dedigim sey de bir yanlislik mi var. laf olsun torba dolsun diye is yapiyorsun...
-
40 dk oldu cvp vereli sen de burdasi hala cvp yok simdi netten cikiyorum
cevabini da bekliyorum
iftira atmak kolay ama ozur dilemekl zor -
EVT DOĞRU SENİN YAPMADIĞIN GİBİ.... -
SEN BİLG. MÜH. HA ŞİMDİ BELLİ OLDU SENİN HAVAN ??????
ONA BUNA MOK AT LEM SEN KENDİNİ NE SANNEDİYOM?????? -
Brabus.. sen paranoyaksın -
samray o post lari benim icin mi yazdin yazdiysan da yazmadiysan da cevap yazmaya da gerek yok
sucuk icin de beni de "mor etseler" burda ben ole paranoyaksin deyip kacmazdim. bak ne guzeL aciklamisim . ama anlayamadigin yerleri yine uzun uzun yazarim senin gibi yok su sole , deyip aciklamadan KACMAM. -
sucuklu yumurta hala cevap bekliyorum bak bir gun oldu. bunca zaman da dolu post yazdin cogu zamanini burda gecirdin. hem calisitigin sirkette network sirketiymis hem, sertifikali insanlar da varmis.
eger hakli olsaydin o kisi de sallamasaydi sen 15 dk da burda cevap yazardin. ama yazacagin yok. bari hakli nin hakki ni verde , bi gun cikmasin... -
YETER SENİN KAVGACI TAVIRLARIN...... -
HAKLI OLAN HAKKINI ASLA KAYBETMEZ...
SEN KAFANI YORMA!!!
YA Bİ KENDİNE BAK????
SANA NE DİYİM BEN???
MİLYON TANE ADAM BİLİYOR BURDA ÇOKTA BİR MOK BİLMİYORUN SEN!!!
HAVANA BAK YA!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X