Şimdi Ara

bir mont kaç sene giyilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lise 1 de almıştım bi tane bi kaç sene giyerim diye, hazırlıktayım hala aynı mont e bide boy uzamayınca
  • lcw den 10. sınıfa giderken almıştım 12. sınıfın başına kadar giydim.
    geçen hafta çakma armani şişme mont aldım 90 liraya iş merkezinden. bunu heralde 2 sezon giyerim sonra bi tane abercrombie mont alırım artık kaç sene giderse
  • Kotondan aldığım ve çok sevdiğim bi mont 2 sene sonra dirseklerden açıldı :(. Çokta seviyordum terziye götürdüm sırıtmayan bir deriyle açılan yerleri dikecek bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kullandığına bağlı bu. Bir botu 1 senede eskiten de var, 5 sene giyen de. Montta buna benzet, temiz kullanirsan 3-4 sene giyilir ama devamlı aynı mont giyilmiyor.

• Lisrliysen küçülene kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

1

2

5

• o şimdi biraz da montuna bağlı , tek kışlık montta var 4-5 yıl giyilende....
  • Su north face e columbiaya 500 600 veren arkadaslar ne diyor ne ozelligi var bu montlarin bu kadar pahali? O kadar cok satiliyorki ulkenin yarisi dagci sandim bir ara

• belki inanmayacaksınız ama ben 2006 yılında sonbaharda beyoğlu collezion dan dışı mavi içi polar pek kalın sayılmayacak çift taraflı giyilebilen öylesine bi mont almıştım. geçtiğimiz seneye kadar giydim. hala sağlamdı ihtiyacı olan birine verdim. collezion bazen acayip sağlam yapabiliyor. fakirlikten değil ama inanın kullanışlı olması ve sağlam olmasından dolayı tercih etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 30 Aralık 2014; 12:59:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.