Şimdi Ara

Bir Obez Ağlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 hafta içinde xxxl den xxl e düşmem lazım. . Boy 1.85 kilo 135. Obezim Dışardan boydan ötürü çam yarması gibi gözüksem de 6 hafta sonra yurtdışı ucağına popomu sığdırmalıyım.

Spor salonu için vaktim yok. evde mekik aleti, dambıl ve koşu bandı var. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Hafta sonlarım boş.

Hiçbir şekilde unlu, yağlı ve tuzlu şeyler yememem gerektiğinin farkındayım. ve bugünden itibaren bunu uygulamaya koyuyorum.

Yalnız yapacağım egzersiz için şüphelerim var. Koşmak çözüm biliyorum. ama artı ne yapmalıyım. Squat ve Mekik düşünüyorum. ama çok kilolularda Mekik in yan etkileri iyi değil diye duydum.

Bir fitnesss programına ihtiyacım var esnemeler ve aktif dinlenme dahil olan. Spor yapıcam diye sağlıksız vücudu iyice heder etmeyelim.

Ve sporu. Akşam eve geldikten sonra yemekten öncemi sonra mı yapmam gerekir?. Mantık diyor ki yemekten sonra yedeğini eritirsin diye. ama sabaha güçsüz düşmemem gerek.

Bir yol gösterin sağlıklı arkadaşlar

Not: Biraz araştırmadan sonra insanity ve p90 la filan karşılaştım. insanity videolarına bakınca eğer o hareketleri yaparsam dizlerim sanırım hasar görür gibime geliyor. dizlerimi nasıl güçlendirmem gerek? 135 i taşıya taşıya çok yoruldular.

• Herhangi bir sağlık sorunun var mı, doktora gittin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuysikletadam

Herhangi bir sağlık sorunun var mı, doktora gittin mi?

Hayır yok. Bildiğin çok yemekten şişmiş durumdayım.
  • O halde yapılacak şey belli, az yiyerek ve egzersiz veya spor yaparak bu durumdan kurtulabilirsin :) Yaş kaç tam olarak?
  • tuysikletadam kullanıcısına yanıt
    yaş 29. Boğazı kesmek önemli ama süreci hızlandırmak için spor tavsiyesine ihtiyacım var. Yanlış hareketlerle eklemlere zarar vermek istemiyorum.
  • Pekala, yalnız hepsinden önce bir yemek programı oluşturulmalı, kilo almaya çalışan biri olarak bir çok araştırma yaptığım için faydam olurum düşüncesiyle daldım konuya :) Sonraki aşamalarda yağ yakımı sağlayacak egzersizlere geçiman gerekir, neyse umarım yardımcı olan arkadaşlarımz çıkar, kolay gelsin :)
  • mekik squat gerek yok hatta squat dizlere hasar verebilir.

koşu bandında hergün jog atabilirsin. en so da 2-3 set depar atarak çalışmanı bitirebilirsin.

yemektede tuz şeker ekmek hiç yeme.ekmek yememek için bulgur yap. hindi tavuk göğüs yap veya ton balığı salataaı.sabahlarıda çayını şekersiz iç 1 haftada o kadar fazla incelceksin ki çok şaşıracaksın. vücutta ki suyu verceksin tuz suyu tutuyor vücutta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boy çok iyi maşallah yalnız 6 hafta gibi ir hedef koymakla olmaz malesef.yapman gereken bir diyetisyene başvurmak.koşu falan yapma sakın ileklerini sakatlarsın.yürüyüş parkurunda yürü.asfaltta hızlıca yürüme tüm y
    k bileklere biner bileklerini mahvedersin.yürüyebildiğin kadar yürü başlangıçta ayda 10 kf falan ver ancak sonrasında ayda en çok 5 kg ver.6 ay sonra bi bakmışsın filinta gibisin.nasıl geçecek deme çok çabuk geçecek 6 ay i bakmışsın ulan iyi ki yapmışım diceksin.bir de koşu bandı falan boşver çık sokakta yürüyüş koşu parkuunda yürü mis gibi açık hava gibisi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyom -- 15 Eylül 2014; 17:43:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.