Şimdi Ara

bir öğretmen için öneriniz nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • loganın yeni cıkan dobloya benzeyen aracı var 7 kişilik kapasitesi vaar.
    dizel olarak fiyatıda uygun..
    1.5 dci reno motor var..
  • Nissan Almera Tekna 2004-2005 model nasıl? Fiyatı uygun ancak ikinci el ölü sanırım. Şahsen ben de almera düşünüyprum.
  • öğretmen82 nin dediği oldukça mantıklı; ama o aracın o fiyata olacağından emin misin; dizel araçlar üstelik özellikle skoda gibi genelde esnaf-serbest meslek grubunun ağırlıklı tercih ettiği araçlar oldukça fazla kilometreye ulaşmış oluyorlar; yani 200-2003 arası olup ta 100.000 km yi geçmemiş araç bulmak çok zor; olanların fiyatları da 2003 modelde 25-26.000 YTL den aşağı değil sanki; eğer resimde görünen araç o kmde ve 23.000 YTLyse bence fazla düşünülmeden alınır...
    ancak yne de sınırlı bütçeyle araç alınırken "herşeyi" hesapamak lazım; aldıınız aracın "jant ölçüleri" bile önemli; kışlık lastik alırken 14 J için tanesini 120-15o YTL ye alırken 16 J için 250-280 YTL ödemek durumunda kalabilirsiniz; yani aracın sadece fiyatı değil; yakıtı; servis kalitesi ve pahalılığı; vergisi; lastik ölçüsü vb. ön plana çıkıyor; ikinci elini bulmak biraz zor ama honda city de düşünebilirsin; sadece bir defa bir honda bayisinde gidip araca bak; içine gir; bagajını aç; 500 lt lik bagajını gör; direksiyonuna oturup iç döşemesine ve estetiğine bak ve donanımını sor; ondan sonra emin ol ben susarım :)

• 2000-2001 model bir

OPEL ZAFİRA
  • Al bi Renault Scenic bide LPG taktırdın mı tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: egebuca

SLM HOCAM. BEN DE ÖĞRETMENİM BEN DE 206 VAR. AMA BİZ İKİ KİŞİYİZ BİZİMİ İÇİN İDEAL. MAREA YI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM( UZUN SÜRE KULLANACAKSAN) KONFOR VAR AMA ARABA ZAMANLA DÖKÜLÜYOR. ARABA ASFALTTAN KESİNLİKLE ÇIKMAMALI.
    TAVSİYEM 1.6 16 V. ASTRA. ÇOK GÜZEL . KONFORLU VE SAĞLAM ARABA. TÜPE ALERJİSİ YOKTUR
    ( ÜZERİNE BİRAZ DAHA KOYUP 2004 MODEL YENİ KASA VECTRA ALSAN ÇOK DAHA İYİ)

Hocam siz marea kullandınızmı?
    yoksa kulaktan dolma bilgimi veriyorsunuz?

Ben asfalt yol bulursam dua ediyorum,henüz mareamdan ses tıkırtı vs. hiç birşey gelmiyor.
    Bu paraya daha iyi bir araba alınamaz,hala yok bu paraya.
    16 bine 2004 exc. alınabiliyor.arabada yok yok.

trbartin hoca,az kullanılmış temiz bir marea bulabilirsen 2004 ve üstü model hiç düşünme al.
    lpg ile gezmeye doyamazsın.hem 20 binde vermezsin...
    marea lpg ye en uygun motorlardan birine sahiptir.

Alışkanlık yapacak bir karaktere sahiptir marea.
    kulübe gelip istediğini sorabilirsin,arkadaşlar cevap verecektir.

• skodanın piyasası düşük. araba.com dan ilanlara bakın. arabasını satmak isteyenlerin yazdıkları fiyatlardan 2.000 ytl daha düşük fiyatlarda pazarda bu araçları bulabilirsiniz. 2004 model 60.000 km yapmış bir octavianın fiyatı internette 24.000 ytl civarı. yani bu aracı çok rahat 22.500 ytl ye pazarda bulabilirsiniz. gerisi biraz şansa ve sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış
    quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

öğretmen82 nin dediği oldukça mantıklı; ama o aracın o fiyata olacağından emin misin; dizel araçlar üstelik özellikle skoda gibi genelde esnaf-serbest meslek grubunun ağırlıklı tercih ettiği araçlar oldukça fazla kilometreye ulaşmış oluyorlar; yani 200-2003 arası olup ta 100.000 km yi geçmemiş araç bulmak çok zor; olanların fiyatları da 2003 modelde 25-26.000 YTL den aşağı değil sanki; eğer resimde görünen araç o kmde ve 23.000 YTLyse bence fazla düşünülmeden alınır...
    ancak yne de sınırlı bütçeyle araç alınırken "herşeyi" hesapamak lazım; aldıınız aracın "jant ölçüleri" bile önemli; kışlık lastik alırken 14 J için tanesini 120-15o YTL ye alırken 16 J için 250-280 YTL ödemek durumunda kalabilirsiniz; yani aracın sadece fiyatı değil; yakıtı; servis kalitesi ve pahalılığı; vergisi; lastik ölçüsü vb. ön plana çıkıyor; ikinci elini bulmak biraz zor ama honda city de düşünebilirsin; sadece bir defa bir honda bayisinde gidip araca bak; içine gir; bagajını aç; 500 lt lik bagajını gör; direksiyonuna oturup iç döşemesine ve estetiğine bak ve donanımını sor; ondan sonra emin ol ben susarım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: trbartin

Arabamı ben ve eşim kullanıyoruz. İkimizde aynı okulda görevliyiz. Ders saatlerimiz farkıl olduğunda uygun olan diğerini okula bırakp eve dönüyor ve sonra okula geliyor. Sabahları çocukları da okula bırakmak var. 96 ŞahinS LPG li arabamı değiştirmek istiyorum 20.000YTL (elimdeki araç dahil) harcama limitim var Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden tüm arkadaşlara teşekküler

öğretmenim size sanırsam honda city sport iyi olur fiyatıda 25000 ytl diye biliyorum ben bunu alcam 500 lt bagaj yakıt ekonomisi vs. istersen forumdada var oraya bi bak derim
  • arkadaşlarhttp://araba.com/506654.html adresindeki marea için fikirlerinizi alabilrmiyim
  • Hocam bende aynı acabalarla çok zaman geçirdim.Sonunda 2001 vectra comfort aldım.18 bin ytl.Yakıt zaten fazla değil.İşini görür.Ama tmiz ve km düşük bulursan ne ala.Memnun kalırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

arkadaşlarhttp://araba.com/506654.html adresindeki marea için fikirlerinizi alabilrmiyim

o ilanı daha önceden biliyorum. önceki fiyatı daha yüksekti. şu an normal fiyatta.donanım olarakta lüx paketliler en yüksek donanımlı
    Marealar zaten . dediği gibi acilse sıkı bir pazarlıkla biraz daha düşük fiyatla alınabilir.

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 25 Nisan 2007; 16:51:17 >

• arkadaşlar 2002 opel astra elegans buldum. Sorun şu ki, ön ki kapısı nedenini bilmiyorum serviste değiştirilmiş ayarları iyi yapılmış. İleri de bir sorun yarıtırmı
  • astra nın o kasasi gayet sorunsuz olmasiyla bilinir.ancak kapının istisna yaratip yaratmayacagini burada birilerinin bildigini zannetmiyorum.bence de dizel doblo veya caddy düşünebilirsin.dizel aracalri kullanarak karar vermek cok önemli.ayni hacimdeki benzinli motorlardan torklarinin cok dha fazla olmasi ve bu torku cok dha düşük devirlerde vermeleri nedeniyle performans acisindan gayet basarilar.sunu söyleyeyim.1.3 multijet doblo,1.9 jtd doblo dan dha seri hizlaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 28 Nisan 2007; 1:21:37 >
  • otomobillerde otomatik vites ile normal vites tercihiniz ne olur?neden? Teşekkürler
  • quote:

otomobillerde otomatik vites ile normal vites tercihiniz ne olur?neden? Teşekkürler

Benim normal vites olur. Çünkü otomatik vitesler hem daha çok yakar hemde bana göre sürüş zevkini öldürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

otomobillerde otomatik vites ile normal vites tercihiniz ne olur?neden? Teşekkürler

Benim normal vites olur. Çünkü otomatik vitesler hem daha çok yakar hemde bana göre sürüş zevkini öldürüyor.

katiliyorum.genel olarak normal vitesin performansi daha yüksek,yakit tüketimi daha azdir.bana göre sürüş zevki de daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delann

quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

katiliyorum.genel olarak normal vitesin performansi daha yüksek,yakit tüketimi daha azdir.bana göre sürüş zevki de daha iyidir.

tercih edilen otomatik vitesli aracın motoru güçlü ise kullanımıda bir o kadar rahat olur.babamda y.nesil transporter tiptronic 2.5 tdi.var araç 130 bg kullanışı çok rahat,özellkle araç sollarken gaza dokunduğun anda araç sizi koltuğa yapıştırıyor.yakıt olarakta söylendiği üzere çok yakmıyor,araba en uygun devirde en ideal vitesi kullandığı için yakıt sarfiyatıda çok fazla olmuyor.

benim tavsiyemde vw. caddy yönünde olacak donanım olarakta,kullanım olarak her açıdan çok iyi bir araç ,tabi vergisi,servisi ve yedek parçası biraz tuzludur...saygılar

• bana kalırsa en az yakan araç grubu renault dur.renault modellerinden şaşma servis ağı yüksek,parçaları pahalı değil,tam bir öğretmen arabası
  • 20.000 ytly 2005 model 30-50 bin km de easytonic bir 1.3 cdti dizel corswa alabilirsiniz ben kullanıyorum ve çok menunum.özellikle Easytronic sanzuman başka birşey.3 saat trafilkte kalıp genede dinç bir şekilde araçtan iniyorsunuz.Yakıtı 100 ytl ful defo 750 km yaklasık 133 kuruş yaparki istanbul trafiğinde bu mükemmel bir sonuç bence.peugeot gurubunu tavsiye etmem ben çok araştırdım aracımı alırken 206 ve 307 lerden birkaçını test etme fırsatım oldu,performansları yerlerde.Opel hem yedek parça hem performasn hem kalite şıklık güvenlik bakımından üst sınıf bir araç bence.Yinede karar sizin.25000 ytl ye çıkabilirseniz fiat gurubunun bence şu anda tek arabası grande punto 1.3 multijet aracını tavsiye edebilirm.opel ile aynı mtoru kullanıyor grande punto gm-fiat ortak arge si ile üretilen 1.3 multijet motor şu anda dünyanın en gelişmiş ve en sorunsuz performasıyla yakıt tüketimi ile öne çıkan motorları arasında.

• Ankara'da oturan bir akrabam bana VW bora öneriyor bu konudaki fikriniz nedir? 19.000-24.000YTL arası temiz bir VW Bora alalım dedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.