borayı ben önermem çünkü çok yakıyor ve arkada oturanlar rahatsız oluyor arkası dar volkwagen grubu düşünürsen 2000 passat falan al derim
astrada kullandık vectrada kullandık şu andada meramız var..elindeki parayla hatta dahada azıyla alabileceiğin en iyi araç mereadır.vede biraz daha araştırırsam mondeolar var yüksek model 20milyar civarı
Benim aklımdan da elimde ki parayı düşününce marea geçiyor. Ama çevredeki dostlarım ikinci elinin hareketsiz olmasından dolayı ölü yatırım, ileride elinden çıkarma zor olur diyorlar. Bu da gerçeği söylemek gerekirse aklımı çeliyor. Yinede kredi kullanmadan elimdeki arabayı satıp birikmişi de ekleyince en iyi donanımlı araba marea oluyor.
Donanımlı bir araba istiyorsan 2004-2005 1.6 Corolla bakabilirsin. Şayet bunun yanında tercihini japon arabalarından kullanmanı öneririm. Honda, Toyota, Mitsubishi... bunlar oldukça kaliteli ve az yakan arabalar. Mitsubishi Lancer ve Carisma Honda Civic, Toyota Corolla...bu durumda senin için en iyi tercih olabilir...
Toyotanın lpg için de en uyumlu araba olduğunu daha önce öğrenmiştim. Beni düşündüren yedek parça ve bakım masraflarının yüksek olması. Diğer modeller için ayrıntılı bir bilgi yok özellikle mitsubishiler için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme