Şimdi Ara

Bir Oturuşta Aynı Oyunu Kaç Saat Oynadınız? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 99 da bir oturuşta bütün bir lig maçlarını bitirirdim. maçlar 4 dakikaya ayarlıydı. kaç saat yapıyorsa işte cod-4 ün başına geçtiğimde 12-13 saatten fazla oynardım. ps1 de saatlerce hiç bıkmadan oynardım. şimdi 2-3 saatte sıkılıyorum. oyuna doydum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 13 Şubat 2010; 12:52:55 >
  • ben de ps3 de 1 saat mortal combat oynamıstım rekorum bu.

ama xbox alınca rekor üstüne rekor kırcam inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 13 Şubat 2010; 13:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

16 saat World of Warcraft.
    Yazın her gün

off dostum ben o kadar oynasam rüyalarıma girer heralde :D

Sanki girmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

30 saat Gears of war 2 xboxlive.

34 saat gears of war 2 xbox liver....2-3 gün sonrada orjinal dvd oyunu kırdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

10-12 saat kadar hiç başından kalkmadan MGS4 ve BioShock....

evo biz bu kadar cod oynamıyoruz
  • 6 saat Bunny Invasion(flash oyun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

30 saat Gears of war 2 xboxlive.

34 saat gears of war 2 xbox liver....2-3 gün sonrada orjinal dvd oyunu kırdım zaten

Xbox a birşey olmadı(Maaşallah) ama bir süre sonra joystick i değiştirmek zorunda kaldım.geow2 yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

68 Saat mayın tarlası Sallamak serbest O kadar sure oynayan vardır elbet ama 20 saat ustu bıraz yalan gelıyor.

Emin ol benim gibi bazı ruh hastaları 20 saat barajını geçiyorlar
  • Vize ve finallerim arasında hergün yaklaşık 10 saat Halo3 Online oynamıştım 2 ay boyunca,20 saate yakın oynadığımda oldu..Güya üniversite mezunuyuz
  • 3 kişi, 2 tam gün boyunca sensible oynamıştık... maç sırası geleni uyandırıp diğer ikisi uyuyordu... Bu sürekli sayılmaz biliyorum ama zorlamanın sınırları hakkında bir örnek olsun diye paylaşmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Vize ve finallerim arasında hergün yaklaşık 10 saat Halo3 Online oynamıştım 2 ay boyunca,20 saate yakın oynadığımda oldu..Güya üniversite mezunuyuz

Yalnız vize ve final dönemlerinde eve kapandığımız için daha çok oynuyoruz.
  • Konsol değil ama PC'de 15-16 saat World Of Warcraft Oynadığımı bilirim
  • Gears Of War 1-2

God Of War 1

Devil May Cry 4

Condemned 1

Tatsunoko vs. Capcom Ultimate All-Stars

New Super Mario Bros Wii

Single başlayıp durmadan oynadığım nadir oyunlardan... daha var ama aklıma gelmedi şuan.
  • GT4 piyasaya çıktığında yıllık iznimin bir haftasını kullanmıştım ilk 1.5 gün boyunca kesintisiz oynamıştım, gözlerim o kadar yorulmuştu ki uyandığımda kanlıydı ve içine kum kaçmış gibi inanılmaz batıyordu...
    Peki ders aldım mı? Hayır
    GT5 çıktığında aynı şeyi tekrar yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

GT4 piyasaya çıktığında yıllık iznimin bir haftasını kullanmıştım ilk 1.5 gün boyunca kesintisiz oynamıştım, gözlerim o kadar yorulmuştu ki uyandığımda kanlıydı ve içine kum kaçmış gibi inanılmaz batıyordu...
    Peki ders aldım mı? Hayır
    GT5 çıktığında aynı şeyi tekrar yapmayı planlıyorum.

Bile bile işkence olmuş senin olay.

Ben 3 hafta uyumadığımı bilirim. Yemekte yememiştim adam akıllı. Zombi oldum resmen. Canlı cenaze.

• 16 Saat CoD4.Bilgisayarda(Sabah kalktim sahura kadar,ramazanda oynuyorum boyle).MW2 12 saat.Killzone 2 12 saat.Infamous 9 saat(meret).
  • 2-3 yıl önce 30-35 saat hiç kalkmadan knight online.haziranda bi başladım her gün min.10 saat oynadım. ağustos'da tatile gittiğimde bi deri bi kemik kalmışım inanın oyun oynarken deil tuvalet yemek yemeği bile unutuyordum.allaha şükür kurtuldum bırak oyunu.
  • vay vay naptiniz siz oyle kendinize ya
  • yahu adam hiç kalkmadan demiş millette bol keseden sallamış 15 20 30
    hadi yemedin içmedin , tuvaletede mi gitmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

yahu adam hiç kalkmadan demiş millette bol keseden sallamış 15 20 30
    hadi yemedin içmedin , tuvaletede mi gitmedin

Gitmedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.