22 saat freecell pinball solitaire mayın tarlası karışık
fazla atmayın fakire verin biraz da
killzone 2 Bartu ile 26 saat fln gecen yazda cod4 15 saat ondan sonra hergun 6-7 saat ve bir daha bu kadar uzun oynamadim hep 4-5 saat
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
yahu adam hiç kalkmadan demiş millette bol keseden sallamış 15 20 30 hadi yemedin içmedin , tuvaletede mi gitmedin
komik gelebilir size abartmadan o zamanki yaşantımı anlatıyorum.ama normal bi gün hafta sonları insanların oyunda cok olduğu günler değil. sabah 8 kalkıp oyuna giriş yapıyorum.oyunda pazar bölümü vardı ticaret maksatlı pazarı acıp yatıyodum.12'e doğru bi kalkıyorum.gece 3-4+ gidiyo.arada max 10 dk yemek molası o da max. dışarı cıkmıyorum.artık saç baş dağalmış duşa 4 gündemi 5 günde mi bir giriyorum hatırlamıyorum.evet nefret edilcek bi durum ama malesef.2 ay bu tempo devam etti.tatile bi gittim vicut artık pes ettmiş bi deri bi kemik.sonra allaha şükür kurtuldum oyuna bıraktım. online oyun bölümüne bu konuyu acarsanız daha da vahşi arkadaşları bulmanız mümkün
ben genelde 1 oyunu birmeden digerine baslamam o yuzden oynadygym oyunlari hard olarak oynarim vede en az gunde 7 8 saat oynuyorum
6 Saat The Godfather II
quote:
Orijinalden alıntı: yarender
6 Saat The Godfather II
ya o 6 saat oynanacak oyun mu yoksa :D
Cod 2 11 saate yakın oynadım
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
fazla atmayın fakire verin biraz da
Ben atmıyorum genellikle böyle diyenlerin çoğuda sallamaz çünkü 27 saat Gta-4 rekoru var.Tuvalate gitmiyoruz,yemek yemiyoruz demiyoruz ama oynuyoruz 20 saat.