Eğer rahat adminlerin batiyor ve 55 lvl mageyı tek basına dts ash kesemez hale geıtıriyor ise +8 itemler 2 3 m den satılıyor ise ash dts keserken cıvcıvlıler tarafından TOPLU ks ye ugruyorsan alıştıgın oyunu bırakmanı saglıyorlarsa eskıden 1 pro 1 swıtcı ıle 5 er 5 er ash dts keserken sımdı tek tek kesmek zorunda bırakılıyorsan damagalerın 25l vl bır rogue ıle aynı ıse 25 lvl rogue senden hızlı dts kesıyor ise MANA ve HEAL POTA para dayanmaz hale getırılıyorsa bır oyunda O OYUN BIRAKILIR ABICIM!!!
BURAKCAKSAN CHARINI BANA VER BARİ YAA HİÇ 55 CHARIM OLMADI BANİM BİLİYOOORMUUUSUUNN.
quote:
Orjinalden alıntı: Jasonics
Eğer rahat adminlerin batiyor ve 55 lvl mageyı tek basına dts ash kesemez hale geıtıriyor ise +8 itemler 2 3 m den satılıyor ise ash dts keserken cıvcıvlıler tarafından TOPLU ks ye ugruyorsan alıştıgın oyunu bırakmanı saglıyorlarsa eskıden 1 pro 1 swıtcı ıle 5 er 5 er ash dts keserken sımdı tek tek kesmek zorunda bırakılıyorsan damagalerın 25l vl bır rogue ıle aynı ıse 25 lvl rogue senden hızlı dts kesıyor ise MANA ve HEAL POTA para dayanmaz hale getırılıyorsa bır oyunda O OYUN BIRAKILIR ABICIM!!!
HADE BEEE VER BANA BARİ
quote:
Orjinalden alıntı: yigitturk87
HADE BEEE VER BANA BARİ
adam char istiyo ala ala kendin kasıp yapsana
EVDE ADSL OLSA 60 OLURDUM AMA CAFEDEN OYNAMAK CEBİ DELİYO A.Q
quote:
Orjinalden alıntı: JEE
quote:
Orjinalden alıntı: yigitturk87
HADE BEEE VER BANA BARİ
adam char istiyo ala ala kendin kasıp yapsana
60 olmak o kadar kolay diil.benmide adslim var daha 45
kendinizi kandirmayin !! birakicam diyipte birakan yok aranizda!!
60 olmak o kadar kolay diil.benmide adslim var daha 45
ben kafeden 55 kastım devletten aldığım burs paralarını buna yatırdık pişman da diilim
evden oynuyorum, areste 2 adet biri lvl 30 diğeri 43 2 tane warriorum, 1 tane de 43 lvl sorcererim karus
beramusta 1 adet mage 32 lvl 1 adet warrior 29 lvl - morad
cypherde 1 adet 32 lvl healerim var, karus
hepsiyle ayrı ayrı uuraşıcağıma 1 tanesine kassam 55 olurdum heralde :)
ama cok cankmı sıkan bişey var, cepte 5 kruşumu brakmadılar. aresteki charlar tam takır kuru bakır bütün paralarımı aldılar.. diğerlerine bakamadım henüz :(
oyunda çok kötü değişiklikler olmuş. dün ice magemle zombikesiorm, adama uzaktan buz topu attım. adam aramızdaki yolun ortasına kadar geldi, sonra geri gitti.
son duyduklarıma gore bır bug mus bunu yapan cunku elımde +8 64 g.damagelı staf ile 240 vuruyorum hıc stafsız 230 vuruyorum eger bug v.s bır sey ıse soyledıklerı gıbı sanırım devam edebılırım :=)))
quote:
Orjinalden alıntı: Jasonics
son duyduklarıma gore bır bug mus bunu yapan cunku elımde +8 64 g.damagelı staf ile 240 vuruyorum hıc stafsız 230 vuruyorum eger bug v.s bır sey ıse soyledıklerı gıbı sanırım devam edebılırım :=)))
Bana da söylediler... Sanırım şu an elimizdeki staff'lar etkin durumda değilmiş... Cidden baktım, +6 viper ile ne vuruyorsam, staff olmadan da onu vuruyorum... Düzelecektir sanırım...
Ama sanki paper mage'lerin atak gücü daha da artmış gibi geldi bana...
iyiki sadece staff lar etkin deil bi de bıçaklar etkin olmasaydı...
K.O bırakılırmı abı ne yaptın sen K.O. Benım tek aşkımK.E. yı bırakmak cok kolay dosyayı patch i yukleyemeyınce ınsan zaten cıldırıyo halıyle oyunu bırakıyor ben suan patch i indirmeye calısıyorum 1298 i ınmesse s......e degıl oyun
quote:
Orjinalden alıntı: ferhataltunn
ben bıraktım mesela... Ayrıca sen nerden biliyon...
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
quote:
Orjinalden alıntı: ferhataltunn
ben bıraktım mesela... Ayrıca sen nerden biliyon...
Evet adam bıraktı char ını bana hibe etti...[lvl 48 assasin karus xgenon]
Sen neden bu kadar genel konuşup,atıp tutyorsun?
Genelleme yapmak yanlıştır bu böle,şu şöle diyebilmek önemlidir...
zuhahah benim char 48 olsa adamı ben de gözüm kapalı bırakırım ama 56 adam oldu mu iş değşiyo tabi o kadar emek vermişsin di mi
Ya beyler ben dün aksam ke de belki öldürürümde blast cıkar die haunga wariora daldım üstelki paperim bide glacier/lingting ona 15 wurdum cıldırcam ya ko hiç dilse 100 wurudum!!!!!!!!!!1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme