Şimdi Ara

BİR OYUN PC'Sİ TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle baştan söyleyelim pc toplamak hakkında hiç bir bilgim yok. Ama fps oyunlarında (mesela dayz, arma 3...) bana güzel görüntü sağlayacak ve güzel bir fps alabileceğim bir masaüstü pc toplamak istiyorum. Twitch de yayında yapmayı planlıyorum.
    Ben bir kaç araştırma yaptım fakat sadece işletim sistemi ve ram'e karar verebildim. Bütçem monitör hariç, güzel yayına uygun bir mikrofon dahil olmak üzere 2500 tl oda taksitle.

İŞLETİM SİSTEMİ:

İNTEL Core i7-4790K

RAM:

GSKİLL 8 GB Ripjawsx DDR3 1866mhz CL10

Pek uyumlu mudur bilmem ama. Ekran kartını en az 2 gb en fazla 4 gb almayı düşünüyorum bütçe yeterse tercihim 4 gb.

• İşlemci ve ram 2500 e dahil mi değil mi ? 2 türlü de olmaz zaten. Tam bütçeni belirt lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 14 Temmuz 2015; 3:21:18 >
  • yazdığın işlemci zaten 1100 lira ramler 500 lira geri kalan parçaları o fiyata toplaman mümkün değil i7 4790k lı dediğin tarzda bir sistem 5000 tl den başlar.. bunun kasası powerı ekran kartı ssdsi anakartı da var..
  • Toptancısına gittim istediğim pc 3900 tutarmış, ben yeterli bilgiyi aldım yinede teşekkür ederim. Bütçemi büyütüp toplayacağım o pc'yi teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Hadi işlemciyi anlarım da, anakart seçmeden RAM seçmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Hadi işlemciyi anlarım da, anakart seçmeden RAM seçmek...

ana kartta 2 şeçenek arasında kaldım o yüzden yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogo_logo

quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Hadi işlemciyi anlarım da, anakart seçmeden RAM seçmek...

ana kartta 2 şeçenek arasında kaldım o yüzden yazmadım.

yazsan yardımcı olabliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internette detaylı araştırmamı yaptım ve kararımı verdim zaten. asus' un toptancısından fiyat da aldım. hepsini not aldım yanımda değil şuan. Yinede ilgin için çok sağol teşekkür ederim. O gün gerçekten hiç bir fikrim yoktu bilgisayar toplamak hakkında ve yazdıklarım da i7 dışında her şeyi değiştirdim zaten. hatırlamıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogo_logo

internette detaylı araştırmamı yaptım ve kararımı verdim zaten. asus' un toptancısından fiyat da aldım. hepsini not aldım yanımda değil şuan. Yinede ilgin için çok sağol teşekkür ederim. O gün gerçekten hiç bir fikrim yoktu bilgisayar toplamak hakkında ve yazdıklarım da i7 dışında her şeyi değiştirdim zaten. hatırlamıyorum şimdi.

peki hayırlı olsun
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.