Şimdi Ara

BİR OYUNUN KURULUMUNU ANLATMAK NE ZAMAN SUÇ OLDU ANLAMADIM?(MODLAR BAK HELE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZE EN AZ 500 TANE OYUN KURULUMUNU ANLATAN MESAJ BULURUM OYUN GENELDE HATTA Bİ ALBAYIN BİLE MESAJINI BULURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KráL -- 14 Kasım 2005, 18:21:19 >

• CEVAP VERİN !
  • bagırınca yada boyle hesap sorunca elıne ne gecıyo ozelden mesaj atıp soramıyorsun galıba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

bagırınca yada boyle hesap sorunca elıne ne gecıyo ozelden mesaj atıp soramıyorsun galıba?

pm ile olmaz bu iş 2 saat pmleşerek boşa zamanımı harcayamam..biri anlatsın deamon tools ile oyun kurulumunu anlattım sadece forumda günde en az 10 kere olan olay
  • o albay'da dahil olmak üzere tüm şikayetlerinizi ilgili yollardan ilgili yerlere yapabilirsiniz
    buraları hesap sorma merkezi haline çevirmeyin lütfen
    kuralları okumadığınıza göre şikayet edecek yerleride bilmediğinizi varsayıp ilgili yerleri bir kere daha yazıyorum
    forumdestek@donanimhaber.com veyahut şikayet linki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

o albay'da dahil olmak üzere tüm şikayetlerinizi ilgili yollardan ilgili yerlere yapabilirsiniz
    buraları hesap sorma merkezi haline çevirmeyin lütfen
    kuralları okumadığınıza göre şikayet edecek yerleride bilmediğinizi varsayıp ilgili yerleri bir kere daha yazıyorum
    forumdestek@donanimhaber.com veyahut şikayet linki

bu adresi ekliyorum ki sanıyorum msn olarak da kullanılıo ama çıt yok
  • heheheee....iki gündürr şikayet topic leri açılyo..... aalalaa
    arakdaşım bazı modlar vr..kafasına göre iş yapyo....isim vermek istemiyom...
    banada çok şey yaptılar..ordan bilyom..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maşl atıyorsunuz msn degıl ayrıca 2saat gerekıyorsa dogru yolu bu,lmak ıcın pm atılır.....zamanınız yoksa burayada boyle kıskırtıcı cevaplar yazmayınız
  • Konu hakkında bilginiz olmadan lütfen kesin bir yargıda bulunmayınız.

Konu oyunun nasıl kurulacağı değildir. Konu lisansı olmayan bir oyunun nasıl kurulacağı ve nasıl çalıştırılacağı ile ilgili idi.
    Üstelik biri yazılım genel ve diğeri konu dışında aynı kişi tarafından 2 farklı mesaj açılarak yapılmış bir kural ihlali idi.

Yani Norton Antivirüs yada Windows XP işletim sistemi nasıl kurulur değil, bu programlar nasıl cracklenir gibi durum söz konusu olduğu için forum kuralları 2. maddeye dayanarak gerekli işlemleri yaptım.

Lütfen sorunu olan benimle muhattap olsun, diğer arkadaşları zan altında bırakacak şekilde yorum yapmayalım.
    İlginize teşekkür eder iyi forumlar dileriz.
  • Birde lütfen saygı çerçevesinde mesajlar atın ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Konu hakkında bilginiz olmadan lütfen kesin bir yargıda bulunmayınız.

Konu oyunun nasıl kurulacağı değildir. Konu lisansı olmayan bir oyunun nasıl kurulacağı ve nasıl çalıştırılacağı ile ilgili idi.
    Üstelik biri yazılım genel ve diğeri konu dışında aynı kişi tarafından 2 farklı mesaj açılarak yapılmış bir kural ihlali idi.

Yani Norton Antivirüs yada Windows XP işletim sistemi nasıl kurulur değil, bu programlar nasıl cracklenir gibi durum söz konusu olduğu için forum kuralları 2. maddeye dayanarak gerekli işlemleri yaptım.

Lütfen sorunu olan benimle muhattap olsun, diğer arkadaşları zan altında bırakacak şekilde yorum yapmayalım.

söyle 2 dakika düşünüp acaba bu kural saçma mı degil mi diye düşünsenize bi, bakalım ne olucak? objektif cewabınızı bekliyorum, eger kendi nickinizle bi açıklama yapmak istemezseniz fake alıp cewap verebilirsiniz...

• tamam saygı çerçeveseinde olsun....

1 ortada ısrarla fake nick kullanılarak açılan topicler var
    2 ortada yöneticileri tınlamayan birkaç üye var
    3 ortada bir topic açılmış ve ne ilginçtirki bu topice sadece topici açan kişinin düşüncesinde olanlar cevap yazabilir karşı görüşte olanlar yazamaz yazsada yönetimin yalakası sayılır bu kuralı kim koyuyor
  • dikkat ettiyseniz sızden önce sıze karsı yazılan cevapta sılınmıstır tek yonlu dusunmeyelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7bertpires

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

tamam saygı çerçeveseinde olsun....

3 ortada bir topic açılmış ve ne ilginçtirki bu topice sadece topici açan kişinin düşüncesinde olanlar cevap yazabilir karşı görüşte olanlar yazamaz yazsada yönetimin yalakası sayılır bu kuralı kim koyuyor

sanane, tekrar soruyorum; kimsin?

bak arkadaşım topicde kendi fikirlerimi beyan ediyorum buranın mafyası senmisin ne demek sanane sana hesapmı verecem

şu arkadaşa bir cevap verilmesini istiyorum yönetici arkadaşlardan bu topice cevap yazamayacağımı düşünyor yada iddia ediyor kendisikurllara göre cevap yazmamam mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 14 Kasım 2005, 19:01:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

dikkat ettiyseniz sızden önce sıze karsı yazılan cevapta sılınmıstır tek yonlu dusunmeyelım

silmeyin hiçbirini istemiyorum..yazsın ne yazıcaksa..
    bi arkadaşın dediği gibi BANA UZAK ALLAH'A YAKIN OLSUN AMA

konumuza dönelim..DEAMON TOOLSU ANLATMAK AMA İÇİNDE CRACK VS. LAFI GEÇMEDEN ANLATMAK YASAK OLAMAAAAAAAAAZ!!!
    SAÇMANIN ÖNDE GİDENİDİR BU ..ZATEN DAHA DÜN ÇIKMIŞ BU KURAL YOKSA ADALETSİZ Bİ FORUM SAYARIM BURAYI
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Konu hakkında bilginiz olmadan lütfen kesin bir yargıda bulunmayınız.

söyle 2 dakika düşünüp acaba bu kural saçma mı degil mi diye düşünsenize bi, bakalım ne olucak? objektif cewabınızı bekliyorum, eger kendi nickinizle bi açıklama yapmak istemezseniz fake alıp cewap verebilirsiniz...

Çok şükür bizim yanlış yaptığımız bir zamanda yanlış yaptık diyebilecek kadar olgun ve medeni cesaretimiz var. burada tartışıpta neyin peşinde olduğunuzu söyleyin yeterli ?

Evinizdeki programların lisansız olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren tek şey Forumda lisansız içeriğin yasak olduğu ve bu konularda taviz vermediğimizdir.

Bu konuda tartışmak isteyenler buyursun tartışalım ama yeri burası değil. Buyrun PM atın gerekli bilgilerinizi msn üzerinden konuşalım burası chat meydanı değil...

• kral
    amacın cevap almaksa , sayın arkadaşım gerekli cevabı vermiş ...
    üyeler ve yöneticiler ile daha düzgün bir üslup ile yazışın ...tartışma yolları arıyorsanız bunun yeri burası değil .şahsi problemlerinizi pm den halledin
    silinen mesaj uygun görülmediği için yönetim tarafından silinmiştir
    kimse kimseye sataşmasın şu andan itibaren polemiğe girecek her üye hakkında gerekli işlemi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın
  • quote:

quote:

quote:

tamam saygı çerçeveseinde olsun....

sanane, tekrar soruyorum; kimsin?

bak arkadaşım topicde kendi fikirlerimi beyan ediyorum buranın mafyası senmisin ne demek sanane sana hesapmı verecem

şu arkadaşa bir cevap verilmesini istiyorum yönetici arkadaşlardan bu topice cevap yazamayacağımı düşünyor yada iddia ediyor kendisi

sana cewp yazma diyen mi war? yaz; nasıl olsa senin cewaplarına deger weren yok artık
    yönetimin adına konuşma, çekil kenara, bırak yönetim halleder

• Bezo adam gibi sorana adam gibi cevap verilir. Ama yinede arkadaşlar cevap yazmış. Fake nick aldığın için zaten cezan uzadı onu bi kenara bırakalım. Deamon Tools un niçin kullanıldığını herkes bilmekte. Sonuç olarak illegal bir durum var ortada ve buda kurallarda açıkca yazmakta. Üye olurken önem vermeiyp kuralları okumadan kabul ediyor sonrada neden konum kilitlendi bilmem ne tarzında şikayet konuları açıp birde saygısızca cevaplar yazıyorsun. bu konu burda kapanmıştır. Cezanda 2 hafta.
  • Anlaşıldı bu konu burada yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.