Şimdi Ara

Bir P de iki Mu Online client açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Global mu online oyuncusuyum. Aynı anda 2 client açabilirmiyiz? Çözümünü söyleyene benden güzel bir hediye. Hediye gerçekten güzel.

• Kardeş Hediye falan istemem... yanlış hatırlamıyorsam PC'in ÇiftÇekirdekli olmalı (en az) Ardından WinMu programına sahip olmalısın... Mu lardan birini açtıktan sonra WinMu programıyla ekranı küçült ve aşağı al. Sonra Aynı Şekilde Luncher veya Main artık hangisini kullanıyorsan onun üzerine sağ tıklayıp farklı aç de.

NOT : 2 tane kullanıcı açmalısın PC de
    NOT 2 : Farklı Aç dediğinde diğer Kullanıcıdan Açmalısın Mu yu ...
    NOT 3 : Ben bunu daha önce kullanıyordum Yeni Versiyonlarda çalışıyor mu bilemem...

Bir P de iki Mu Online client açmak

• Fakat global de web sitesinden log in olmanız gerekiyor oyuna girebilmek için.
  • Hiç global oynamadım ondandır
  • Denetim masasina gir.

olandan farkli bir kullanici daha olustur.

muonline serverina baglan oyuna gir. winmode ile ekrani dusur.

oturum kapat. olusturmus oldugun diger kullanici ile yeni oturum ac

ayni sekilde diger car diger oturumunda kasarken sen bu oturumda farkli car ile giris yapabilirsin.

bundan digerine gecmek icin ise ayni sekilde bu oturumu kapatip. diger oturumunu acarak carlar arasi gecis yaparsin.

Not: bu butun tek baglantilar icin gecerlidir. windows oturumu farkli oldugundan 3 hatta 4 istedigin kadar arttirabilirsin.

Not2 : hediyem bit tsk olsun :) Kolay gelsin.
  • Çok basit bi programla açmayı biliyorum ama önce hediyeyi ögrenmem lazım :)
  • Kardeş Ben Üstte Aynı Şeyleri Yazdım Ama Arkadaş Global oyuncusuymuş (dikkatimi çekmemişti) ve Global'e bağlanırken farklı bir yöntem varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Global Mu ya site üzerinden bağlanıyorsun login yapıp start game butonuna basarak launcher çalışıyo 2 launcher açamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Çok basit bi programla açmayı biliyorum ama önce hediyeyi ögrenmem lazım :)

Sen hele bi söle pişman olmazsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Çok basit bi programla açmayı biliyorum ama önce hediyeyi ögrenmem lazım :)

Sen hele bi söle pişman olmazsın :)

ozgboy Hyon'un yazdıklarını benim yazdıklarımı falan hiç mi okumuyorsun !!! Hala Sen Söyle Diyorsun Globalde 2Luncher Aynıanda açamassın
  • Diğer açtığın oturumda da siteden üyelikle girip start game'e tıklayıp launcherı açabilirsin belki. Denemedim hiç bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Diğer açtığın oturumda da siteden üyelikle girip start game'e tıklayıp launcherı açabilirsin belki. Denemedim hiç bilmiyorum.

Denedim onaylandı

Edit : mesaj hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnyglle -- 12 Kasım 2010; 22:54:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.