Şimdi Ara

Bir penaltı ile ortalığı ayağa kaldıranlar G.Saray doğranırken neredeydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bir kaç sene öncesi Real Madrid, M.United gibi Avrupa devlerinin karşısında göz göre göre bizi doğrarlarken neredeydiniz? 4 yediniz 6 yediniz diye dalga geçmekten başka ne yaptınız?

Peki o golleri yerken verilmeyen net penaltılar, atılan ofsayt golleri, verilmeyen kırmızı kartlar ne olacak? Tabii kimsenin umurumda değil, herkes skora odaklanmış dalga geçmenin derdinde.

Bir de sanki olay milli meseleymiş gibi Federasyonu, devleti işin içine sokup hak aramaya kalkıyorlar utanmadan. Duyarlı olmamızı bekliyorlarmış hadi canım başka kapıya..

2-0 olmuş 10 kişisin daha 1 saatten fazla zamanın var, adam gibi futbolunu oyna yine yenecek güçtesin zaten, karşında her yönden zayıf bir takım var. Saçma sapan defans hataları, kalecinin yediği hatalı goller, kendini bilerek oyundan attırmalar ilk başta taraftara bunun hesabını verin sonra hak arayın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
  • Neredelerdi söyleyeyim bizim rakip takımın flamasını, formasını arıyorlardı fellik fellik. Hakem diye ağlamayın diye burada orgazm oluyorlardı.

Bir Türk takımı yenildi üzüldüm ama olay dün yediğin hurmalar mevzusudur. Akıllı edepli olup hurma peşinde koşmasaydın bugün acını paylaşan milyonlar bulurdun yanında. Şimdi açıp açıp dinleyin kendim ettim kendim buldum parçasını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bir penaltı ile ortalığı ayağa kaldıranlar G.Saray doğranırken neredeydiniz?
  • Bunlar hep Gs ve Fb nin sucu.

Ulan mis gibi kendi aramizda kapisiyorduk. Cok taviz verdik bunlara cok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

Bunlar hep Gs ve Fb nin sucu.

Ulan mis gibi kendi aramizda kapisiyorduk. Cok taviz verdik bunlara cok.

acaba biz mi taviz verdik yoksa birileri rekabetimizin altında ezildikleri için bunların önünü mü açtı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün gelir Beşiktaş yine her sezon 3. Olur onları göremessin bir daha ortalıkta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşmayın şunlara, bizden uzak Allah' a yakın olsunlar

• Madrid bayrağı açmakla uğraşıyorlardı.
  • Burası Galatasaray yenildiğim de oynadığım futbola bakarım, her şeyi yaptım mı ona bakarım? Bariz hakem hatası varsa ne yapıp ne edip o hakemi de yeneceksin.

•  Bir penaltı ile ortalığı ayağa kaldıranlar G.Saray doğranırken neredeydiniz?

Galatasaray demek Juventus, Milan dev takımları gruplarda elemek demektir. Arsenal ve Real Madrid'den kupa almak demektir.

Diğerleri bilmez
  • Hayatlarinda ilk defa sampiyonlar maci gordu bir cogu. Mazur gorun arkadaslar pek heyecanlilardi

• ne yapmalarını bekliyordun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakışıyorsunuz birbirinize .

• Real ve Juventus olan gruptan çıkmak nedir ya :) Yeter şu ligde oyalandığımız, şampiyonlar ligini özledim arkadaş !
  • bir de gs doğranıyor falan yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

bir de gs doğranıyor falan yazmış

Şu görüntüleri görüp hala bunu diyebiliyor musun

• Real deplasmanında penaltimiz verilmedi 3-0 yenildik, Arenada Ronaldonun golu ofsaytti, Drogbaya penaltı verilmedi.

Bunları toparladığımda biz belkide o sene final bile oynayabilirdik.

Beşiktaşa üzülmedim, kendilerine gelmeleri lazımdı 6 yemeleri iyi oldu. Çok fazla büyüklenmişlerdi son dönemde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taviz vermişler bide şampiyon olamadıkları sezon küme düşmeme mücadelesi veren takımlara bak hele. Beşiktaş en azından her sene ilk 3 içinde vardı hiç düşmedi oradan. Hakem doğramalarıyla hep aşağıya çekildik o günleri asla unutmadık merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.