Şimdi Ara

Bir Playstation cafeyi başka bir tanesine tercih sebebiniz nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nezihliği, orta gelirlilerin olduğu bir muhitte yüksek bir fiyatla sağlayabilirsiniz . Saati 2 lira olan kafeleri görüyoruz . Ha kardeşim seni alamam dükkana dersen arıza çıkartabilirler o tipler.

Bu düşünce ilk bakışta rencide edici gibi ama durum gerçekte öyle. Mesela İstanbulda "the game " isminde bir yer varmış otelin birinde. Sahibi sadece üyelikle müşteri kabul ediyor. Yani ben saatine 100 lira vericem desem bile kabul etmiyor . Multiplayer programına çıkmıştı kendisi . "elite" müşteri kitlesi var adamın.

İnsanları asla hor görmüyorum ama fiyatını onların bile karşılayabileceği bir kafede siz istediğiniz kadar ortamı nezih yapın, o tipler oraya gelecektir.

Geçen gün İzmir Karşıyaka'da "play park" diye bir dükkan keşfettim . İçeriye girmedim ama dükkanın dışından gördüğüm kadarıyla ilgi çekiciydi . Neon lamba tabela kullanılması falan ayrı bir atmosfer katmış. içeride jetonlu arcade makine de var saati 4 liraydı .

*duvarlara raflar yaptırıp ister camekan içinde ister camekansız olarak oyun figürleri sergileyebilirsiniz.

*1 kutu kola dışarıda 1.40-1.50 lira ise sizde de aynısı olsun .Ya da 10 kuruş fazla. Çoğu yer bundan kaybediyor .

*her müşterinin oyun sesi etrafta şuursuzca dolaşmasın . Kulaklık olayı steril olmadığı için kulaklıkları tercih etmem. camlı bölmeler yaptırtabilirsiniz. böylece birinin oyunu diğerinin oyun keyfini baltalamaz.

*her masaya ışık uygulaması . mesela abajurlar ortama şıklık katar . tepeden aydınlatma yerine ışığı daha doğru kullanacak uygulamalar kullanabilirsiniz.

* philips'in led oda aydınlatmaları var çok sayıda rengi barındırıyor ve zamana göre renk değiştiriyor. bunlardan alabilirsin dükkanın köşelerine koyarsınız enfes gözükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

1. " güler yüzlülük" ve saygılı konuşma şekli

2. temizliği , koltukların rahatlığı ve tv kalitesi

3. müşteri profili

4. Soğuk ve sıcak içecek satışı ile birlikte abur cubur satışı

Bonus : Patlamış mısır ikramı. Maliyeti de ucuz :)

Patlamış mısır ikram edilirse gamepadler ne hale gelir hiç düşündün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

nezihliği, orta gelirlilerin olduğu bir muhitte yüksek bir fiyatla sağlayabilirsiniz . Saati 2 lira olan kafeleri görüyoruz . Ha kardeşim seni alamam dükkana dersen arıza çıkartabilirler o tipler.

Bu düşünce ilk bakışta rencide edici gibi ama durum gerçekte öyle. Mesela İstanbulda "the game " isminde bir yer varmış otelin birinde. Sahibi sadece üyelikle müşteri kabul ediyor. Yani ben saatine 100 lira vericem desem bile kabul etmiyor . Multiplayer programına çıkmıştı kendisi . "elite" müşteri kitlesi var adamın.

İnsanları asla hor görmüyorum ama fiyatını onların bile karşılayabileceği bir kafede siz istediğiniz kadar ortamı nezih yapın, o tipler oraya gelecektir.

Geçen gün İzmir Karşıyaka'da "play park" diye bir dükkan keşfettim . İçeriye girmedim ama dükkanın dışından gördüğüm kadarıyla ilgi çekiciydi . Neon lamba tabela kullanılması falan ayrı bir atmosfer katmış. içeride jetonlu arcade makine de var saati 4 liraydı .

*duvarlara raflar yaptırıp ister camekan içinde ister camekansız olarak oyun figürleri sergileyebilirsiniz.

*1 kutu kola dışarıda 1.40-1.50 lira ise sizde de aynısı olsun .Ya da 10 kuruş fazla. Çoğu yer bundan kaybediyor .

*her müşterinin oyun sesi etrafta şuursuzca dolaşmasın . Kulaklık olayı steril olmadığı için kulaklıkları tercih etmem. camlı bölmeler yaptırtabilirsiniz. böylece birinin oyunu diğerinin oyun keyfini baltalamaz.

*her masaya ışık uygulaması . mesela abajurlar ortama şıklık katar . tepeden aydınlatma yerine ışığı daha doğru kullanacak uygulamalar kullanabilirsiniz.

* philips'in led oda aydınlatmaları var çok sayıda rengi barındırıyor ve zamana göre renk değiştiriyor. bunlardan alabilirsin dükkanın köşelerine koyarsınız enfes gözükür.

O adam yanılmıyorsam oyungezerin editörü Faruk Furkan akıncı üyelik ve 18 yaş sınırı var cosplay partileri filan oluyor uçuk bi yer orası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim için en önemli özellik ben oyun oynarken arkamdan sürekli birileri geçmicek kollar sağlam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

3. müşteri profili

Patlamış mısır ikram edilirse gamepadler ne hale gelir hiç düşündün mü?

Düşünmedim bizzat deneyimlerim..
    Cafe sahibi ikram ettiginde ben de şaşırmıştım.. Ikramı görünce gözler direk gamepad'e gitti ve ter temizdi. Sadece benim ki de degil özellikle etrafındaki masaları da inceledim. Mısırlar yağlı ve tuzlu degildi.. Her kullanıcıdan sonra gamepad'i sildiğinde herhangi bir problemde olmaz. Zaten Mısır olayı olmasa bile hijyenik acıdan her kullanıcıdan sonra gamepad'in silinmesi de gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sidik kokmasın yeter.
  • quote:

3. müşteri profili

ondn sonra vıcık vıcık yağlı ds ler ile oyun oynamak :)
  • Temiz ferah yer olsun, içecek dolabı olsun ve barzolar olmasın yeter kanımca. Bir de koltuklar rahat olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

3. müşteri profili

ondn sonra vıcık vıcık yağlı ds ler ile oyun oynamak :)

alıntı yapmadan 2 üstte yer alan mesajı okumuş olsanız keske ...

• PS3 Cafelerde koltuklar dipdibe ortam çok gürültülü, oyunun sesi duyulmuyor, yemek servisleri felan bazı kafelerde var o kadar bunları dikkat etmelisin.
  • Tvye güneş ışığı gelmesin yeter Geçen Ps4 cafede başımıza geldi

• Yarım saat oynasa 3 lira bile verse müşteri velinimettir deyip güleryüzle karşılayıp göndermezsen topu atarsın. mahkeme duvarı suratla adam karşılarsan sinek avlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.