Şimdi Ara

Bir Program Lazım Ama Bir Bakarsanız? (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim aradığım program bir tür mühendislik programı gibi birşey olabilir tam bilmiyorum fakat olay şu. parçaları ben çizeceğim(dişliler kayışlar blablabla..) program sayesinde birleştireceğim ve çalışmasını göreceğim. bi çeşit simulasyon gibi düşünülebilir. eğer böyle bir program biliyorsanız söylerseniz sevinirim (::

• Birkaç bilgi vereyim.Kararı siz verin.,
    ArchiCAD 11 Mimari Cizim Programi BIM envanteri ile mimarlara ve mimarlik ogrencilerine yonelik hazirlanmistir. ArchiCAD, kullanicilarin dizaynlarini daha onceden analiz etmelerini saglar: 3 Boyutlu bir ortamda tasarimlarini gelistirmeleri saglanir, dokumansal verilerin hizlica cikarilmasina yardimci olur. ArchiCAD'in tum platformlara acik envanteri ile organik modelleme, yapisal uygulamalar ile mimari tasarim bulusuyor. Mimari cizimlerinizi bu program ile gerceklestirirken ayni zamanda cok da eglenceli vakit gecireceksiniz. Ayrica programin Google Earth ile uyumlulugu sayesinde cizimlerinizi resimdeki gibi goruntuleyebilirsiniz.

2D , 3D Çizim Ve Modelleme Programı VariCADViewer 2008 1.02

3 boyutlu veya 2 boyutlu çizim ve katı modelleme yapabilmenize yarayan VariCad programı, 3D modelleme, 2D çizim, çeşitli hesaplamalar için değişik araçlar sunuyor. Ayrıca DWG, DXF, STEP, STL ve IGES dosya biçimini de tanıyabiliyor.

Genelde mekanik çizimler için kullanılıyor.
    Sistem Gereksinimleri :
    Minimum :
    Pentium II CPU
    256MB RAM
    16MB graphic adapter

Önerilen :
    2GHz processor
    1GB RAM
    GeForce 6 architecture graphic card
    three-buttoned mouse
    Microsoft Windows 2000/XP/Vista

SİZE:7 MB

• tabiki solidworks en cok kullanılan muhendislik programlarının basında gelir parcalaro tek tek cizdikten sonra montaj asamasını kendiniz yapıyosunuz tabiki hic bi programın bunu kendi kendine yapabilcegini sanmıyorum neyin nereye gelicegi belli olmadıgı icin zaten solidworksteki montaj olayıda nerenin nereyle birlesecegi gostererek olsuturuluyo daha sonra olusturdugunuz cizimin similasyonunu görebilirsiniz istediginiz gibi olmadıgında degisiklikler yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.