Şimdi Ara

bir program neden açılmaz ki.. bi bakabilirmisiniz ustalar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var...

ses kartımın(creative audıgy2zs) pogramı olan ''creative mediaSource player'' adlı pragramı 3 aydır sorunsuz kullanıyordum takii 3 gün öncesine kadar..

şimdi programı açmak istiyorum tıklıyorum açılmıyor, hata verip duruyor neden olabilir hertürlü önerileri uygulayacağım.. programı sildim baştan yükledim defalarca ama olmadı,, hatta ses kartını söktüm tekrar taktım programıda yükledim ama açılmıyor hep hata veriyor.. bu konuda görüşleriniz ve önerileriniz nedir abilerim kardeşlerim.. şimdiden teşekkürler..

bir program neden açılmaz ki.. bi bakabilirmisiniz ustalar  :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran -- 16 Mart 2006; 23:19:06 >

• yaf daha bir kişi bile okumadı..
  • bence sistem geri yukleme yap..
  • o nasıl oluyor diyecem ama.. denedim sistem geri yükleme kısmına geldim disc ''c yi tıkladım tamam dedim hiçbişey olmadı.. hatta son 3 aylık güncellemeleri bile sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran -- 16 Mart 2006; 23:54:07 >
  • önce programı kaldır başlat+ çalıştır a regedit yaz ctrl+f yap ve program adını yaz arat çıkacak tüm değerleri sil ...sonra pc ni yeniden başlat ve programı kur
  • bunuda aynen uyguladım ama hala açılmıyor, tek fark hata vermiyor şimdilik sadece tıklıyorum hiçbirşey çıkmıyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

önce programı kaldır başlat+ çalıştır a regedit yaz ctrl+f yap ve program adını yaz arat çıkacak tüm değerleri sil ...sonra pc ni yeniden başlat ve programı kur
  • birşeyi yükledikten sonra hata vermiş olabilir.en son yüklediğin programları gözden geçir.gerekirse sil tekrar dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öylede yaptım gene olmadı ama şimdi farklı bir kullanıcı ekledim oradan girince açılıyor ilginç...?
    yeni açtığım kullanıcıyı bilgisayar yöneticisi yaptım eski kullanıcı adımıda sildim, şimdilik sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran -- 17 Mart 2006; 12:00:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.