Şimdi Ara

BİR PROĞRAMI NASIL EDİTLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN ADANADA LİSANSLI PROĞRAM LARLA ÇALIŞAN BİLGİSAYARCIYIM AMA PROĞRAMCILIKLA ARAM İYİ DEĞİLDİR SADCE DELPHİ Yİ BİRAZ BİLİRİM ŞİMDİ ELİMDE BİR PROĞRAM VAR SÜRÜCÜ KURSU İÇİN HAZIRLANMIŞ ONU NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM HANGİ PROĞRAMI KURABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Bunun için dissasembler, debugger, hex editor, memory searcher tarzı programlar kullanmalısınız. Ve en önemlisi iyi derecede assembly bilmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 14 Temmuz 2006; 20:29:21 >
  • örneğin bir .net projesi editlemek için Reflector! süperdir.. ama çooooookkk nadir bulursun obfuscate edilmememiş exe.. yani kabak gibi açık bulman çoook zor..

+ varolan bir programı değiştirmek için ya kaynak kodları bulacaksın yada phalanx ın dediği gibi dahi seviyelerde assembly bilmen gerek ..

hiç bulaşma derim..

saygılar,
  • Assembly yada makinedili Bu dilleri iyi bilmek için donanımıda bilmek lazım örn;mikroişlemci yapısı...Bence hiç uğraşmayıp yeni program yazmak daha kolay olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK102 -- 15 Temmuz 2006; 11:11:30 >
  • ya bir proğram da çok basit iki değişiklik yapmalıyım bana yapana bir adet web site tasarımı 100 mb host snırsız e posta sınırsız e mail ve bir domain kaydı veriyorum olursa buyuryn msn de konuşalım amacım şirket bilgilerini proğrama girmek ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.