Şimdi Ara

BİR PS3 KULLANICISININ HAZİN SONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • takas mantıklıda benim yasadıgım ilde yani eskişehirde takas edicek yer yok 3 tane yer var a kazıkcı sende 1 haftalık oyunda olsa 3 yıllık oyunu alsan üzeri para ister b de oyun çeşiti yok cde on numara yeni tanıstım .a ya gittim oyun almaya eylülde bana cihazına fw yapıyım 150 tl e oyunlara para verme dedi bende yaptırdım içine çip takmıs galiba 1 hafta önce a ya gittim adama yeni oyun varmı dedim korsana çıkmıyo dedi bende ne yapıcaz o zaman dedim oda orj kullan ben zaten korsana karsıyım dedi affınıza sıgınıyorum ulan dükkanındaki tüm cihazlar xboxlar ps3ler pspler bi tane ofwli makinası yok hepsi fwli bende dedim ozaman cihazı getireyim cipi sök eski haline gelsin adam nasıl yapıcam bilmiyorum ki kendin yapsana dedi patlatcaktım kafasına ps3 ü çok sinirlendim suratına küfür ettim ve ordan ayrıldım benim deli oldumu bilir kendisi 4 senedir müsterisiyim ama artık bi daha gitmem ondan da alısveris etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Ticarete atıl bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Ticarete atıl bence.

• yazımı okuyan butun arkadaslara tşk ediyorum öncelikle

yazıdaki amacımı anlayan arkadaslarda görmek ayrı bi guzel olay

amacım cfw hiç geregin olmadıgı bu sekilde hem orj. oynayıp hemde yeri geldiginde harclık edinebildigi hemde oyunların kıymetli oldugunu anlatmak istedim

durulmamın asıl sebepleri cevre , aile , mahalle baskısı felan degil ben kendimce hep ne kadar uc noktaya deyinebilirim diyordum ;aklımdaki noktaya geldikten sonra artık bırakma vaktim geldi diye dusunmeye başladım. bu bir daha oynamıyacagım anlamına gelmez belki ilerleyen zamanlarda tekrar devam ederim ama suan için gerek duymuyorum ticarete atıl diyen arkadasları görüyorum ticaretin içinde buyudugumden ticaretin içinde yasıyorum zaten bide hep takas sistemimi anlatmak istedim belki pek acıklayıcı olmadı ama umarım anlatmak istedigimi anlayan arkadaslar vardır bide sunu söylemek isterim bir anda 24 oyun elinizde tutmaktansa 4 tane oyununuz olsun bence yeter

1multiplayer için
    2ilerlemeli keyif için
    3futbol veya dovuş oyunu (eş dost akraba geldiklerinde oynamak için)
    4takas yapmak için( 4 oyunun amacı devamlı takasa sokarak hem guncel bi oyun elde yaratır hemde devamlı degişik oyun oynamanıza olanak saglar)

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Klasik askerden geldikten sonra, çevrenin de baskısıyla oluşan, askere gittin(m) geldin(m) hala oyun mu oynayacaksın(oynayacağım) Tribal Enfeksiyonu. Sana sonbaharda kullanmak üzere BF3, MW3, BAC, U3, ACR, PES/FIFA yazıyorum. Hergün birer, ikişer doz alırsan kendine gelirsin...

ps3 benim için askerden sonra daha anlamlı geldi desem :)

ayrıca yaşım kaç olursa olsun bırakacağımı düşünmüyorum.

not: jailbreak vs. yok oyunları orjinal alıyorum.

• Orijinalden alıntı: kryy22

Orijinalden alıntı: karizmajosef

TAKAS SİSTEMİM
    " OYUNUMU GÖTÜRÜYORUM "" FİRMASINA ORADAN "" OYUNUNU ALIYORUM "" DAN ALDIGIM "" OYUNU "" FİRMASINDAN PAHALI BENİM ALMAK İSTEİGİM OYUNDA "" FİRMASINDA "" OYUNU "" OYUNUNUDA "" İLE TAKAS LAYIP BEŞ KURUŞ VERMEDEN OYUN FİYATIMIDA HİÇ DUSURMEDEN HATTA HEP YUKSELTEREK TAKASLARDA BULUNDUM . BUNUNDA SEBEBİ ( firmaların fiyatlarının kendileri arasında fiyat farklılıklarından kaynaklanıyor dikkatli bakan arkadaslar cok kolay fark edeceklerdir )

bu bölümü 10 kere okudum hala bişey anlayamadım

• hacı biz evli barklı adamız biz napalım askerlik biteli 7-8 sene oldu halada oynarım ps1-ps2-ps3- ps4 gelsin onuda alır oynarım oyun biraz aşk işi be bırakmak istersin ama bırakamazsın sen fazla takılmışsın oyunlara sıkmış seni benim 1 oyunu 3 haftada hatta bir ayda bitirdiğim oluyor vakit buldukça oynarım takas işide bulunduğun ile çevreye göre değişir istanbul veya merkezi yerlerde oyun alıp takaslamak daha karlı oluyor
  • Benim gibi 2 tane ps3 ün sarı ışık verseydi o zaman görürdün hazin sonu
  • Ps3 bana gösterdiler ama elletmediler. Okuldan kaçtım para verip elledim hoşuma gitti. 5 yıldır başlık parasını biriktirdim. Bu hafta alıcaktım kafam karıştı ps4 çıkıcak diye göremedim onu elleyemedim. Zaten görmekte istemiyorum ellemekte çünkü bu hafta alıyorum ps3ümü. Umarım 2 yada 3 yıl ps4 görmemde ellememde :)
    Ulan adam ps3 doymuş biz daha youtube sayesinde oyunun video kırıntılarıyla avutuyoruz kendimizi :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.