Şimdi Ara

bir puntocu daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6101589/mpage_93/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=6315

o kadar uyarıya rağmen halen mesaj atmakta ısrarcı bu arkadaşa,ve ceza vermeyip mesajını silmeme rağmen hala gereksiz konu dışı mesaj yazan arkadaşa benden 2 hafta hediye olsun

edit : ekleme

bir insan bu kadar mı kafasız olur ya!!!

birdaha mesaj atarsa banlayalım.yettiler artık.
    hadi saçmasapan şeyler yapıyorlar anladık da uyarılar dikkate alınmıyor,banlananlar ibret olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre. -- 5 Temmuz 2006; 2:01:52 >

• [Deleted by Admins]
  • sağolasın

sen banlamadan yine mesaj yazmış bir de biraz cesur olun demiş.

nedir bu artistlik de anlamış değilim.

sizce de uygunsa banlayın diyorum.

önceden de ortalığı karıştıran mesajları vardı.ceza verilmesine göz yummuştum.
  • Adam kötü bir mesaj atmamış, küfür illa etmemiş, yapıcı bir mesaj atmış bir süre tutup sonra temizleyebilirsiniz konuyu, sizin tarafınızda olanlarada ceza verilirse adam kalmaz forumda.

Ben açtım size bir garezi olduğuna inanmıyorum o yüzden bu tür kişilerle anlaşmaya ve yanınıza katmaya bakın. Forumu koruyan kişilerden moderatör seçerken böyle adamlara ceza verilmesi üzücü. Ayrıca unutmayın ki bu adama vereceğiniz iki haftada suçu olmayan adam kaybetmez forum kaybeder.
  • quote:

bu kadar kullanıcının uzaklaşmasına neden olan kişiler bir de yorum yazmasınlar da bari kalanlardan bilgi alabilelim.

bu sözü kime söylemiş acaba? emre sana mı söyledi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

bu kadar kullanıcının uzaklaşmasına neden olan kişiler bir de yorum yazmasınlar da bari kalanlardan bilgi alabilelim.

bu sözü kime söylemiş acaba? emre sana mı söyledi?

sayın gün le konuştum ,burda benimle konuşmadan bu verdiği tepkiyi ise doğru bulmuyorum.

o topiği takip eden ,bu insanlarla birebir iletişim içerisinde oldum.müdahaleler ettim,uyarılar yaptım,ricalarda bulundum,pmleştim vs vs.

bu arkadaşın isim vermedim demesi ise sadece gülünç.
  • uçan arabanın uçan üyeleri
  • "Buradan bazı arkadaşların ayrılmasına neden olan kişiler buraya yorum yazmayında bari kalanlardan bilgi alabilelim. (3. yazışım)"
    NOT: Cesur olun biraz.

o zaman ben bu laf üzerine topikte tartışıyim onla.. artık sonu nereye varır bilinmez ama demekki üyelerin gereksiz yere gelipte modlara hiç hakketmediği suçlamaları yapması artık normal karşılanacak.
    bunun önüne bizler geçemezsek hakareti en üst seviyeye taşımazlarmı?

bu konuda o mevcut topikde bunca açıklama yapmamıza reğmen mod. ları kendi hatalarından dolayı suçlamalarından saçma ve bizleri aklınca er meydanına çağırıp tartışmaya çekmesinden peşmekeş ne olabilir.

1. yarışmaya şike yapıp 15-20 oy kullanan onlar. powerstorm yakaladı biz yanlızca silinmesine onay verdik bunun dışında ne yaptığımızı söyleyen birisi olursa çok sevinecem. bunu yapmasaydık, öğrendikleri zaman diğer 100 lerce üye bize saldırmazmıydı???
    2. kuralları ihlal ederek imzalarınada kendi forumlarının reklamlarını uyarılmalarına rağmen günlerce tekrar takrar yapan onlar...
    3. topiği incelediğinizde anlayacaksınız türlü hakaretleri edenlerde onlar.
    4. kimseye forumdan git dememize rağmen biz bir daha buraya uğramıycaz bizim forumumuz var diyen onlar
    5. ama her seferinde bizlere hakaret edilmesine rağmen yalnızca mesajlarını silip dalaşmadan sineye çeken bizleriz.

Gün bey,

bu ceza almasını istemediğimiz kişi kendi forumlarında yazışan ve bizi umursamayan üyelerden biri olup
    kendi forumlarında bile ağza alınnmayacak hakaretlerle özellikle dh ı ve bizleri tüm yönetimi kötülemişlerdir
    kendi forumlarında bile uyarı alıp yazdıkları silindi.
    bunu takip eden emre ve ben gayet iyi biliyoruz.

ve biz buna rağmen tek kelime bile etmedik. çünkü bu forumdaki mevcut siyaseti biliyoruz.
    bunlar sürekli banlanan üstü kapalı küfür eden üyelerden bile daha tehlikeli biri olduklarını şöyle anlatabilirim.
    bu ve bunun gibi bir çok üye sürekli kendi forumlarına adam çekebilmek için bizim dh kullanıp pm aracılığıyla bu işi ticarete ve bir nevi kötüleme kampanyasına dönüştürmüşlerdir. burayı bir üst olarak kullanan bir sürü üyeleri var.
    çünkü onlar burda üye kendi forumlarında yönetici veya söz sahibi kişilerdir.

"En kısa sürede sitemizi açalım beyler bu dar görüşlü yönetim malesef gerçekleri görmezden geliyo." bu laf üzerine powerstrom bile müdehale etmek zorunda kaldı.

biz görevimizi eksiksiz hatta tebesümle yapmaya çalıştık...
    gerisi yüce divanın.

saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.